- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Power Point
Здравейте хора.Абе в даскало правим презентации и понеже аз нещо се шматкам само пък е нямам свестни идей...........та стига съм се оправдавал.Мисълта ми е дали някой от вас има е така някоя готинка презентация правена на Power Point , която може да ми метне.Ако някой ми се намира нещо моля да ми драсни два реда или тук или на PM и ще му дам поща да ми я прати.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Ние правихме в училище.Имаме 6.Много е як тоя проект,интересен е!Значи,измисляш си тема,примерно любим град,любим филм...Търсиш картинки в гугъл,които примерно да слагаш за фон,други за галерия,посветена на това,което представяш в презентацията ти...Намираш информация за темата,която си избрал....Добавяш малко ефекти на показването на страницата и всичко е ок.Ние правихме презентация по един много як,любовен филм-Тетрадката.Първоначално написано от Г0ст
И аз имам. Темата е "През лятото в Родопите" Имам 6 на нея, много е добра, ако я искаш кажи.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
А да поясниш защо някой трябва да ти изкара оценката? Докато някой работи вместо теб, за теб, ТИ през това време какво ще правиш - ще се излежаваш, ще се разхождаш, ще бъдеш на купон...??? Голям хитрец се извъдил!
Zdr, molq te prati q na men, za6toto az obojavam Rodopite! Ne q iskam za daskalo - nie ne pravim takiva ne6ta v u-6teПървоначално написано от ycMuBkaTa
l0o0ve_only_vask0@abv.bg 6te sam mn blagodarna i 6te q razgledam s udovolstvie!!! 10x
ycMuBkaTa аре , че станахме много кандидатите вече.Пратих ти PM-че ама нещо те няма никаква.
Извинявайте, че се забавих толкова. Но просто бях на даскало и не съм разбрала, че сте ми писали. Пратих презентацията и на двата мейла![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Da vi popitam-nali ima edni effekti,primerno nadpisa,koito izliza da se zavarta ili ne6to ot sorta,i za da posledva sledva6tiq slide sa6to,kakvo trqbva da se napravi,ima li na4in ot samo sebe si tiq ne6ta da stavat(da se osa6testvqvat) ili vseki pat trqbva da natiskam s mi6kata?!
aide de mn0g0 vi m0loq otgovarqite na vaprosa mi !!!!
Начин има ама неме карай да ти обяснявам , защото доста от давна вече не съм отварял тая програма.