.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Zamislen...
    Guest

Еакулация след операция

Здравейте. На 03.05.2006 демек преди 4 дни ме оперираха от херния и варикоцеле, и двете от лявата страна за това се минах само с 1 разрез, та искам да попитам кога 6те мога да... осъществя полов акт или поне да мастурбирам. Защото много ми се иска, а се притеснявам да не стане някои фал... Та искам да питам някой дали случайно знае? Иначе се чувствам много добре след операцията даже вече и шевовете почти не ме болят, оная ми работа става.. сичко е 6+.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: Еакулация след операция

Цитирай Първоначално написано от Zamislen...
    Здравейте. На 03.05.2006 демек преди 4 дни ме оперираха от херния и варикоцеле, и двете от лявата страна за това се минах само с 1 разрез, та искам да попитам кога 6те мога да... осъществя полов акт или поне да мастурбирам. Защото много ми се иска, а се притеснявам да не стане някои фал... Та искам да питам някой дали случайно знае? Иначе се чувствам много добре след операцията даже вече и шевовете почти не ме болят, оная ми работа става.. сичко е 6+.
    Ми попотай лекара най добре

Супер фен
    Град
    Sofia
    izchakai pone edna sedmica i vnimavai da ne se zorish mnogo! Osven tova ne e izklucheno da se poiavi malko kruv v spermata, koeto ne bi triabvalo da te pritesniava.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Zamislen...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    izchakai pone edna sedmica i vnimavai da ne se zorish mnogo! Osven tova ne e izklucheno da se poiavi malko kruv v spermata, koeto ne bi triabvalo da te pritesniava.
    А добре. И аз така си мислех, защото мислех че след операцията поне 10 дни няма изобщо да ми е до това, обаче... не е така. Сигурно съм някакув изрод.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ni nai-malko. Poveche ot normalno e da ti stava i da iskash!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си