- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na kolko e normalno da se pravqt svirki?
zdr spored vas na kolko e normalno da se pravqt svirki?Smisul ot koga moje da po4nete ?
mne prosto pitam... ot kolko godini moje da se po4ne... 12-13 mojeli? ili moje i ot po malki ili ot po golemi?mn spe6no mi trqbva
kogato se nau4i6 \/ apak i tova trqbva da e s liubimiq 4ovek toest gadje da ne kai6 mama ili tati
за мен лично от 15 нагоре, това е мое мнение,някои ще кажат,че имам консервативни разбирания,но за мен на 12 год си е дете и не трябва въобще да си помисля да прави такива неща....
ot 16 daje spored mene no zavisiПървоначално написано от shadow4e
Много спешно ти трябвало ... айде моля те. Май ми се струва, че си на 12 и искаш да прайш на някой свирки за това питаш. Еми като искаш прави, това си е твой избор. Но според мен времето за това е тогава, когато човек се почувства готов.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Как някой от тук да разбере дали ти е "времето" да правиш свирки.. подухай ми малко и ще ти кажа.. ако исакш духай ако искаш смучи.. квото искаш прави.
12 13 godi6no momi4e da pravi svirki vse edno sesrta mi da go napravi na nyakoy si.Ta ti si o6te dete.Vsi4ko si ima vreme.misli za drugi ne6ta,za kvo ti e da lije6 na naykiv si![]()
![]()
kakto kazah ima vreme za vsi4ko vzemi se na rice o6te si malka i nedey da pravi6 o6te na tezi godini .moyto mnenie e 4e e adski nenormalno da go pravi na tezi godini nezavsimo dali tq go obicha ili ne![]()
![]()
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
spored men lichno nqma tochno opredelena vyzrast,tochno kato pri sexa e-pravish go togava,kogato se pochuvstvash gotova i sreshnesh tochniq chovekuspeh
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
А пък мен на 13 ми беше първата целувка... За къде си се разбързала?! Още си ПРЕКАЛЕНО малка за тия работи...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
napilno sim siglasnaЗа къде си се разбързала?! Още си ПРЕКАЛЕНО малка за тия работи
Това с "времето" - прави когато ти се прави, прави каквото ти се прави, но не прави само за да бъе6 като "напредналите"... които в повечето случаи са доста кухи и не знаят ни обич, ни грижа, ни топлота, доверие, тъпение...
По-здрави!
na 12 obiknoveno se po4ba s1s svirkiteПървоначално написано от {P}
pone az na tolko za p1rv pat go poeh nikak ne e lo6o dori se e super.
obojavam da vartq svirki az :P
Abe dete,ti mojesh i ot 8 da pochnesh ama se zamisli malko.Na 12 godini si.Oshte ne mojesh da si opraish legloto,svirki she mi praish.6-ti klas ... kakvo poveche da komentirame.Napravo e grozno.Ako tolko ti se iska da praish svirki,hodi prai,ne se dopitvai do nas.Mnogo qsno che ne e normalno.Vcherashna pikla she mi se pravi na golqma.Idi da si igraesh.. za vsichko ima vreme.Osven tova,svirkite sa chast ot lubovta..kogato obichash s nqkoi i stane vreme da praite sex,togava ako pojelaesh mojesh da mu napravish svirka za da mu dostavish udovolstvie,ne da gi vyrtish na toq i onq.Za men nqma tochno opredelena vyzrast,no gore dolu sled 16,kogato veche si se osyznala.Po nachina ti na razsyjdavane si lichi che si oshte dete ..
Lele... nqmam dumi
a we Gosta!!! na 12 e savsem normalno za vseko momi4e da pravi svrki. Ne se 6iba, samo duha i tova e mnoo polezno za razvitieto na mladite hora... az kat sam po4nala na 12, da ne sam kurva![]()
Нормално е да почнеш тогава когато почнеш да правиш секс ... тоест когато мислиш че си готова за това ...
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
ми като ти се лапа.. лапай кой те е спрял...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
pogre6ni siveti davate![]()
ta tya e o6te 12 godi6no dete
![]()
be to ne e prosto da go lapne trqbva da i haresa ta i drug pat da prod1lji da pravi i mom4etata s tva otno6enie nekoa ako prai svirki edva li ne e besna kara4ka e nema mnoo momi4eta se naviat ot malki da lapat
em iskate da vi se duha em lapne li vi se vednaa se stava k?rva e ne staa taa
momi4eto za da lapne trqvba da se poo6trqva da go pravi da porumee 4e e ne6to savsem normalno a za6to ne i mnogo prstijno, a ne dolno i sramno kakto samite mom4eta nasajdat takova mnenie i otno6enie![]()
![]()
![]()
pogre6ni siveti davateta tya e o6te 12 godi6no dete
![]()
(prestanete s tiya gluposti ot roda lapay go 6tom ti se iska,moje da haresa6 i ot roda tipotiii![]()
)
еми... ако искаш правито тва си е твое решение...според мен си е нормално 12-13 г.
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
12 дете... че и на 15 е дете и на 17, па дори и на 18, ако седнем така... много се смея като кажат някъде в новините или някой вестник... N годишно дете еди кво си.... Щом се ебе, не е дете. Циганите на толкова и раждат деца вече, дете била. Като иска да прави свирки. Няма нищо лошо в това. По-добре свирки, от колкото да почне да се чука, а то май доста момичета започват първо със свирките и чак след 2-3 години вече правят и пълноценен секс. В една свирка няма нищо лошо.Първоначално написано от nancy__girl
![]()
Ха, щом е решила да е дребно курвенце кой я спира?![]()
и аз така мисляПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!