- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na kolko e normalno da se pravqt svirki?
e 6to da e kurve? maika ti kato pravi svirka na ba6ta ti e kurva a?Първоначално написано от §
![]()
toq apros e sushto tolkova glupav kolkoto i na kolko godini moga da prodavam narkotici .... zashto sqko edno neshto trq da si ima opredelene vyzrast..........................
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
момичето като прави свирка независимо на колко е не значи, че е курва...и + тва не е хукнала да прай секс за пари нали? Чак тогава може да я обиждаш така...Първоначално написано от §
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
kogato smetne6 za dobre
Ti pa mnoo golqm profesor izleze be!?;)Първоначално написано от Анонимко
Ama si prav.Hubav komentar,br.
Прав бил той... хаха....Първоначално написано от Анонимко
![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
praw e 4ovekajalko 4e pove4eto ot vas si mislyat 4e 12 godi6no dete e gotovo za tva("i6tom iska6 go lapay")i pi6at takiva gluposti
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Първоначално написано от Nimfetkata
ti ne si normalna
na 12 o6te si nekva pikla svirki 6te pravi6
Аве ти луда ли си бе?! Как на 12 години ше праиш свирки?!Баси кур*арската работа....ужасПървоначално написано от Nimfetkata
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
хаххаа....лол! Сайтовете за запознанства ряпа да ядът - тука било фраш със мацки на повикванеАми ако ме питате мене 12 не е ного добра възраст за свирки....абе от 16 нагоре е най-добре...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
kogato si gotova ve4e nqma da si zadava6 toq vuprosПървоначално написано от {P}
zna4i nqma opredelena vazrast ama ne e normalno nqkvo 9 godi6no lapence da pravi svirki na primer !!! 13-14 moji ni !!! nz
Nimfetkata napisa "ne se 6iba, samo dyha i tova e mn polezno za razvitieto na mladite hora"
i kak po-to4no, molq, tova e "polezno za razvitieto na mladite hora?! oooo, da, sus sigyrnost...e mn polezno za mladite...12 godi6ni hora...koito na taq vuzrast o6te ne sa dostatu4no dobre zapoznati...i zadavat sme6ni vuprosi ot sorta na "koga moje da pravq svirki"...te...bolestite predavani po polov put...i taka se predavat...awe, molq vi se...vseki sexualen akt, dori i oralniq sex, e svurzan s izvestna doza otgovornost, nai-malkoto kum sebe si. !2 godi6no...aide ne dete...momi4e/mom4e...o6te ne e gotovo da poeme tazi otgovornost
Nimfetkata, ти си типичен пример за това защо обществото ни запада...докато има деца (подчертавам деца), които разсъждават като теб, все по-зле и по-зле ще става. Надявам се поне като пораснеш, да осъзнаеш какво говориш в момента...че си много развит млад човек, защото обичаш да духаш и си започнала да го правиш от средна детска възраст.Първоначално написано от Nimfetkata
Тези, които са на малко повече години, вероятно ще разберат връзката между двете неща.
off aman ot pensioneriПървоначално написано от Анонимко
![]()
a be ne staa vapros da prai6 svirki na koi ti padne se pak. ama ako ste gadjeta ne vijdam ko pre4i da si pravite gotino bez sex, samo svirki, dokosvane i t.n to vseki na 12-13 e minal po toa p1t we verno koi pove4e koi po malko am se pakПървоначално написано от Barbie
az dr mesec stavam na 15 i se radvam 4e imam ve4e nekf opit a ne s1m zadr1stena puberitetka kat mnoo pi6e6ti tuka
![]()
![]()
![]()
Ti nesa nalapa nesa naeba malka nimfomanke da eba kurvata ti malka da eba mislish 4e si mn interesna naduvash li se kakvoПървоначално написано от Nimfetkata
Първоначално написано от Анонимко
podkrepqm te napalno![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
ti si ebati tapata kurwa.kazwash go towa samo da sa samouspokoish che ti si typa i si lapala oshte kat sa ta rodili sigurno. maaaaama ti tapa kuchka shibana mnoo mraza takis gowna kato tebe!sigurno she mi iztriat posta ama ko ma interesuwa dano poichi hora go prochetat.Първоначално написано от Nimfetkata
da ne sam k***a - DA
ko razwitie twa razwitie li e? ti naprao sigurno si weche w druga galaktika s twoyto razwitie a? mama ti tapa kurwa da eba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi kwa si ? tapa lapachka puuuuu mnogo po hubu otkolkot da si zadrastena. otpushili sa ta oshte na 10 sigurno. mama ti tapa kurwa. na 14 wcherashno gowno ebe sa kat prostitutka i ko goliama rabota si tay li tapo kompleksarche niama kade drugade da sa hwalish ami tuka a kuchka tapa dano ta hwane niakoy 40 godishen diado da ta iznasili hubawichko she widish togas kurwo skapanaПървоначално написано от Nimfetkata
![]()
sa...ne se obijdaite vzaimno..ne znaem koi kakuv e...ama, za boga, kak Nimfeteke, sexualniq opit ili lipsata na takuv opredelq nqkogo kato "zadrustena pubertetka"... 6e me izvinqva6, malko po-golqma sum ot tebe i moga da ti kaja 4e razsujdeniata ti sa bezkraino infantilni...na 12, 13, 14 ili dori 15 godini nikuf sexualen opit ne ti e jizneno neobhodim, a ako smqta6 4e tova te pravi "nezadrustena"...zna4i si momi4ence sus seriozni komplexi
az sa6to sam po golqma ot srednata vazrast koqto e tuka a imenno 15 god osobenno pri momi4etata i na 15 god sq kat se zamislq 4ovek ima stra6no pogre6no mnenie za ne6tatamislq 4e na dali nqkoi bi poslu6al savetite ot po golqm no tva na 12 boje na 13 sa6tata istoriq daje na 15 e ranko samo kak si propilqvate nai qkite godini awe kakto i da e vseki si ima glava na ramenata
abe kvoto i da pravete pravete go taka 4e edin den da nesajalqvate
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Според мен децата на 12-13 години си играят с кукли, а за въпроса - Момичето според мен не е порастнало за да прави свирки. Малко е и това го показва темата...бих и казала възраст примерно 16 години...Нимфетке, знаем за твоя опит и не се хвали още и още и още...
podkrepiam te!!!!!! takis tapi kurwi kat neiatriaa da sa prashtat w holandia, ama az kat gledam natam e tragnala swirkajiikata det sa misli za goliama rabotaПървоначално написано от Barbie
![]()
Първоначално написано от Nimfetkata
Значи аз съм на 20, но за теб това сигурно наистина е възраст за пенсия...щом на 12 си почнала да се курвееш, на 20 какво друго ти остава...
Всяко нещо с времето си, не виждам защо толкова бързаш да го изпревариш. Здраво бие на комплекси...