.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: smisala?

Guest

smisala?

Iskam da vi popitam b kakvo namirate 6tatieto v toq 6iban jivot?Ima li 6tastie i kade e to?Za kakvo jiveete..ima li za kakvo vob6te?Neznam dali ima yakava tema ama az li4no v4e ne namiram osnovanie i mn se zamislqm za kakvo prodaljavam ova sa6testvuvane

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Еми... живота е гаден , после умираш

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Има толкова много неща които искам да направя.Даже не знам дали 1 живот ще ми стигне,но се навявам да успея.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Понякога като ми се насъбере много и ме налегнат черните мисли си втълпявам, че няма смисъл. Обаче всъщност има и то голям. Най-малкото е да се събудя сутрин и да видя човека, който обичам да спи като бебе до мен.
    Като се замисля само колко хора напускат този свята ей така...без причина или от болест и си казвам каква щастливка съм и само и колко е пълен живота ми, как трябва да благодаря за всеки един миг.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

mejdudruugoto tova bqh az..ami kakvopravim ako nqmame liubim 4ovek i edin den se sabudi6 i razbere6 4e nqma na na koi da raz4ita6?
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Имаш
    Винаги можеш да разчиташ на себе си. Вярно, че е трудно да си сам. Просто се нуждаеш от някой друг като спасителен пояс, да се хванеш за него и да не го пускаш, но все пак човек се ражда сам. Той трябва да се учи да бъде с другите. Т.е. напълно възможно е да оцелее и сам. Винаги трябва да намираш смисъла в живота.
    Не ти трябва непременно любим човек. Можеш да бъдеш щастлив и със семейството и с приятелите.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Понякога като ми се насъбере много и ме налегнат черните мисли си втълпявам, че няма смисъл. Обаче всъщност има и то голям. Най-малкото е да се събудя сутрин и да видя човека, който обичам да спи като бебе до мен.
    Като се замисля само колко хора напускат този свята ей така...без причина или от болест и си казвам каква щастливка съм и само и колко е пълен живота ми, как трябва да благодаря за всеки един миг.
    Аз съм на същото мнение.

Голям фен
    Хм....аз живея за живота Живея, защото искам да разгледам света, искам да успея, искам да отгледам хубави и умни деца, искам да си имам готин мъж, искам да стана известна , искам с най-добрата ми приятелка да напраим 40-50 години приятелство и какво ли още не. Един живот няма да ми стигне, а да не говорим за един пост
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Най-малкото е да се събудя сутрин и да видя човека, който обичам да спи като бебе до мен.
    И какво? Ти живееш за него, така ли? Човек не живее за другите, а за себе си. Затова се раждаме и умираме сами.

Аз живея, за да се развивам като личност.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

jivota vinagi ima smisyl...prosto vseki trqbva da otkrie svoq smisyl,bilo to za liubim 4ovek ili za nqkakva svoq kauza, za me4ta...ako vseki den pomislqme pone vednyj nad tozi vypros i namerim po o6te edna pri4ina da jiveem 6te6e da e po-lesno,no...smisyla na jivota e v samiq jivot...nie go jiveem za da umrem,nali,vseki umira...no i vseki moje da izjivee jivota si po-pylnocenno...i na men jivota ne mi e napylno qsen,dori izob6to no pyk sym si kazala,4e 6te si go izjiveq kakto moga...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Напоследък по много форуми гледам,че пише:`Животът няма смисъл,искам да умра,защо съм се родил/а...`
    Ок де,тогава защо действително сме се родили?...няма случайни неща,поне аз така мисля..
    Аз лично мисля,че човек се ражда,за да извърви своя `житейски път`,да осъществи мечтите си,да усети вкуса на живота..най-просто казано...

Ок де,тогава защо действително сме се родили?...няма случайни неща,поне аз така мисля..
    mmda nqma slu4aini ne6ta..no vapreki tova za kkavo sme se rodili kakav e smisala?Prosto v edin do sega vinagi sam imala nkakv celi i ambicii no v edin moment kogato se osaznae6 4e ne moje6 da napravi6 ni6to 4e ne moje6 da postigne6 tova koeto iska6 i se ot4aiva6.Prosto ve4e se izmorih da gonq nqkakv celi i ambicii jiveq ei taka a tova ne mi haresva za6toto nqma nikakav smisal.shte kajete mi nameri si novi celi no..ne e tolkova lesno
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ето го смисъла на живота...

Страшна снимка \/ ! Много ме кефи, особенно резултата на телевизора!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от MorTi6a
    mmda nqma slu4aini ne6ta..no vapreki tova za kkavo sme se rodili kakav e smisala?Prosto v edin do sega vinagi sam imala nkakv celi i ambicii no v edin moment kogato se osaznae6 4e ne moje6 da napravi6 ni6to 4e ne moje6 da postigne6 tova koeto iska6 i se ot4aiva6.Prosto ve4e se izmorih da gonq nqkakv celi i ambicii jiveq ei taka a tova ne mi haresva za6toto nqma nikakav smisal.shte kajete mi nameri si novi celi no..ne e tolkova lesno
    kogato biv6ia me zarqza...izvednuj vsi4ko ruhna...nqma6e smisul da jiveq..ама просто се осъзнах...и тва ми е мотото:
    живея всеки ден сякаш е последен....,защото не е гаранция че ще дойде утрешния ден...тва е много е мнение...и за това живея...за да опитам от всичко по равно...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Заради мечтите си . Заради идеалите си . Заради близките си . Да , живота е гаден , знам . Но както е казал Мърфи "Усмихвай се ... утре ще е по-лошо"
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си