.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

a kade da q ostavq????

zdr, imam edin malak problem.Zn4i v cikal sam i utre kato otida na daskalo trqbva da si ostavq prevrazkata nqkade. No az sam s dakni i qke bez djobove. Imate li idea kade moje da q ostavq, i da ne se zabelqzva?

Остави си я в раницата, а когато ти потрябва помоли някоя приятелка да я поноси в джоба си по път за тоалетната!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Остави си я в раницата, а когато ти потрябва помоли някоя приятелка да я поноси в джоба си по път за тоалетната!
    10x za saveta, no mai trqbva da si nosq ranicata postoqnno s mene, nqkoi da ne q prebarka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    10x za saveta, no mai trqbva da si nosq ranicata postoqnno s mene, nqkoi da ne q prebarka
    nqma koi da ti burka v 4antata. I az sum v cikul i imah prevrazka v 4antata i nikoi ne razbra 4e e tam

Е, и да я пребъркат голяма работа! Нормално е момиче винаги да си носи превръзка за всеки случай - било то специално за нея или за да услужи на някоя приятелка.
    И също така и на мен в 8ми клас ми бяха взели раницата (по погрешка ест. - мислеха си, че е на едно момче от моя клас) и хбаво я бяха преровили и бяха открили една превръзка и...нищо...какво толкова?

Guest
    Е, и да я пребъркат голяма работа! Нормално е момиче винаги да си носи превръзка за всеки случай - било то специално за нея или за да услужи на някоя приятелка.
    И също така и на мен в 8ми клас ми бяха взели раницата (по погрешка ест. - мислеха си, че е на едно момче от моя клас) и хбаво я бяха преровили и бяха открили една превръзка и...нищо...какво толкова?
    10x za saveta, mn si mila. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си