Te, pove4eto momi4eta, se vliqqt edna ot druga i ne vsi4ki otkrito pokazvat, 4e ne me haresvat...Prosto licemerni4at...Znam, 4e s ne6to gi draznq i dni nared se 4udq s kakvo...Moje bi za6toto po nqkoi predmeti v daskalo az sum nai-dobrata i sum hodila i na olimpiadi, i gospojite me haresvat...predi nikoi ne hode6e...no sega dosta o4evidno vsi4ki momi4eta zapo4naha da hodqt i me kopirat (ne samo v tova, i v drugi ne6ta, no tova za men nqma nikakvo zna4enie )...Opredeleno ima mom4eta okolo men, no az ne se zaribqvam s tqh...Moje i da gi draznq i s vun6niq si vid, za6toto sum si suetna i se staraq da sum 6to-gode hubava (nee, ne sum ot oniq kukli4ki barbita, nakontenite )...moje da gi draznq i s tqloto si...ne, 4e e nqkfo perfektno imam golemi gurdi, ot koeto te vidimo se draznqt...tehnite tela sa ot 4asti "nedouformeni" (ne znam kak da se izrazq, za da ne izglejda zlobno)...I tova, koeto i maika mi, i nai-dobrata mi priqtelka (ot Sf e ) mi kazvat, e, 4e imam malko samo4uvstvie i taka lesno me tup4at, a az si mul4a i mnogo me boli naistina
Da otida v drugo u4ili6te e izkliu4eno...ne iskam taka da bqgam ot problemite...
Moje bi trqbva da se pomu4a da namerq novi priqteli...ot drugi klasove...no kak? Daite nqkakvi suveti pls mnogo mi e trudno, kogato sum tolkova sama...i samo mi se