- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в чистата и всеотдайна любов?
Да, според мен съществува...
Как се е скрила само!!!Колко време я търсих, ама нъцки...(Е, нали все още вярвам в детски приказки...)
Не. Откакто открих хотел "Цура" на лъвов мост, и дунав мост се отказах да търся..
К'ва любов,к'ви пет лева?!
Това пък какво е?!!!
...?
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Отговорила съм че съществува,но според мен все има поне един проблем!Иначе няма да е любов!!!
Има чисти и нежни чувства. Проблемите са друго нещо.
Да,съществува!Само от теб обаче зависи дали ще я откриеш и запазиш![]()
Shte mi se da vqrvam che sashtestvuva!!!![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Хммм...аз съм на мнението: К'ва любов, к'ви пет лева![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
da mislq 4e sega q izjivqvam nostra6tno plamenna i e mn gotino
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ami az sam na mnenieto 4e moje da sa6testvuva...stiga horata koito sa zaedno da se razbirat dobre i da se obi4at dostatu4no bez da se karat a tova e po4ti nevuzmojno...![]()
ДА съществува!!!
И който мисли, че любов няма...просто не е открил точния човек. Но всеки рано или късно се влюбва и тогава друго ще е. За всеки един човек на този свят има по една любов...просто трябва да я открием и да не бързаме! Любовта идва сама, без да я насилваме, както от векове си знае![]()
![]()
съществува, човек рано или късно може би сам се убеждва в това![]()
"Целувка за лека нощ"
любов има! тя е и чиста, и всеотдайна, и всеопрощаваща и вечна! просто трябва да намериш точния човек! аз мисля, че съм го намерила вече![]()
Dali na 15,25,35 ...chovek vinagi otkriva tazi lubov,no ot samiq nego zavisi dali shte q zapazi i dali shte q prevarne v neshto naistina istinsko i krasivo![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
i na men mi se iska no................mislq 4e nesa6testvuva,no nali znae6 nadejdata umira posledna!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
дА СЪщЕСТВУВА,но просто няма вечни неща...губим едно печелим друго...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Евала на тъпите отговори в анкетата =D>
За някои тази любов съществува.Други не са я открили.Трети са се разочаровали от нея и съответно не вярват...Колкото до мене ..мисля че съм от тези които още не са я открили.
При цялото ми старание и да кажеш тъпи, ще рева да знаешПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
![]()
За да остане природа
разбира се, че саществува