.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Тъпи са. А и Ейми Лий имитира вокалиската на Nightwish. Абе аматьорска му работа.
    aaaaaaaaaaaaa molq te ne sravnqvai tarja s amy pls tarja e tolkova krasiva i pee strahotno
    След като Ейми Лий я имитира, не виждам защо ми говориш простотии.
    А и трябва да си много весела, за да слушаш Найтуиш и да говориш такива неща!

Еванесес са тъпи аматьори. Може вие, прохождащите "метали" да им се кефите, колкото си искате, но това не променя фактите!

аз пък ще си призная (!!!), че от вчера цикля на евънесънс, ама от Ориджин албума назад ... Фолен е скучен.

еми, няма какво да си кривя душата - приятни песни имат. ама на Ейми лайфовете са ... бля.

абе, не ги мразя до момента, в който не почнат да сравняват Лий с Турунен, защото първата не може да й стъпи на малкия пръст и по ред други прични, които са известни и не ми се обесняват.

/офф - и Тария е адски красива. факт!!! не приемам противоположно мнение.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен
    Ти сигурно мислиш като Буут, че Алекси Лайно е много красив, така че нямаш думата! :P

дам, харесвам косата му толкова ефирна ...

финското е най-джиджано, няма спор
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

ъъъъ....не съм им фен голям, ама някой път като ме хване едно гадно смотано настроение и си пускам някоя песен от по-старичките, че да си досъсипя настроението....
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

purvata pesen na nightwish koqto 4uh izobshto ne mi haresa... sega oba4e te sa edna ot lubimite mi grupi mn`jalko 4e stana taka s vokalistkata im :S a i spored men ima snimki na koito izglejda dosta qka (tarja) evanescence sushto mi haresvat no amy ne moje da stupi i na malkiq prust na tarja :P
    li4no mnenie ***

Guest
    Мисля че Ебънесънс са жалки, како и всичките им фенове.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Na men mi haresvat..vupreki 4e se vodq pak metal..ama to ot metul do metul..eheee

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    пустиняци

Фен
    Град
    Pazardjik
    Abe ima nqkoi mn gotino tqhni pesni....
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    men me kefqt , imat nqkoi mn gotini pesni4ki

ми няма да лъжа,преди адски мн ми харесваха,едва ли не само тях слушах...
    но нещата се променят,сега са ми еднообразни и скучни,просто песните им си приличат прекалено много.
    имат хубави песни,но не и страхотни...
    и колкото до Ейми,тя е красива,няма как да отречете
    "Животът е прекалено важен,за да говорим сериозно за него"-Оскар Уайлд

Град
    In Your Dreams...
    Мен много ми харесва музиката им и изобщо групата ме кефи!
    Искам да ви помоля за нещо! Наскоро излезе и новият им албум.. някой ако може да даде линкче за него или поне някои песни много ще съм ви благодарна! Thanks предварително!

Цитирай Първоначално написано от DuDuHka
    Искам да ви помоля за нещо! Наскоро излезе и новият им албум.. някой ако може да даде линкче за него или поне някои песни много ще съм ви благодарна! Thanks предварително!
    Новият албум на Evanescence още не е излязъл.Информацията ти е грешна.Албумът ще носи името The Open Door и излиза на 3-ти октомври.Клипирана е песента Call Me When You`re Sober.Клипа ще се завърти в скоро време по ТВ-то.
    Линк към клипа:ТУК

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi grupata ima hubavi par4eta, no ne mi e lubima. Az vsa6nost nqmam lubim/a pevic/a ili grupa. Prosto mi haresvat dadeni pesni

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Група за депресирани нео-метълки-потенциални самоубийци.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Град
    In Your Dreams...
    Цитирай Първоначално написано от avril_lavigne
    Цитирай Първоначално написано от DuDuHka
    Новият албум на Evanescence още не е излязъл.Информацията ти е грешна.Албумът ще носи името The Open Door и излиза на 3-ти октомври.Клипирана е песента Call Me When You`re Sober.Клипа ще се завърти в скоро време по ТВ-то.
    Линк към клипа:ТУК
    avril_lavigne Ok! Извинявам се явно съм се объркала, понеже един приятел ми беше казал, че си е изтеглил албума им, но може и да ме е излъгал! Не знам... А относно линкчето ...ами не ми отваря нещо не е както трябва не знам..

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ee v 8mi klas gi slu6ax ama ve4eee....ne i ne iskam da se se6tam za tqx, kato se setq v glavata mi se poqvqva obraza na edna depresira6ta se moq fr, koqto mi naduva glavata s gluposti, pff blqx
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Какво ги обиждате. Вярно, че не са нещо особено, че много ги превъзнасят, но има метъл групи, които са далеч по-зле от тях, ама никой не ги псува и нарежда потози начин.
    11 tochka deaktiven profil.

Град
    Русе
    Една единствена дума определя стила им ,комерсиалността им,Отвратителният глас на Въпросната вокалистка Ейми ,който на живо е ... :ЛЯЙНА!!!
    Всичко подлежи на промяна но не и смъртта

Град
    In Your Dreams...
    Само като прочета "ЛЯЙНА!!!" и ми става ясно що за човек си не се очудвам и на мнението, което имаш за групата..
    А по темата.. аз вече съм си казала какво мисля за тях..ОБИЧАМ ГИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си