- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- kvo mislite za evanescence
След като Ейми Лий я имитира, не виждам защо ми говориш простотии.Първоначално написано от the_o.c_girl
А и трябва да си много весела, за да слушаш Найтуиш и да говориш такива неща!![]()
Еванесес са тъпи аматьори. Може вие, прохождащите "метали" да им се кефите, колкото си искате, но това не променя фактите!
аз пък ще си призная (!!!), че от вчера цикля на евънесънс, ама от Ориджин албума назад ... Фолен е скучен.
еми, няма какво да си кривя душата - приятни песни имат. ама на Ейми лайфовете са ... бля.
абе, не ги мразя до момента, в който не почнат да сравняват Лий с Турунен, защото първата не може да й стъпи на малкия пръст и по ред други прични, които са известни и не ми се обесняват.
/офф - и Тария е адски красива. факт!!! не приемам противоположно мнение.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ти сигурно мислиш като Буут, че Алекси Лайно е много красив, така че нямаш думата! :P
дам, харесвам косата мутолкова ефирна ...
финското е най-джиджано, няма спор![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ъъъъ....не съм им фен голям, ама някой път като ме хване едно гадно смотано настроение и си пускам някоя песен от по-старичките, че да си досъсипя настроението....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
purvata pesen na nightwish koqto 4uh izobshto ne mi haresa... sega oba4e te sa edna ot lubimite mi grupi mn`jalko 4e stana taka s vokalistkata im :S a i spored men ima snimki na koito izglejda dosta qka (tarja) evanescence sushto mi haresvat no amy ne moje da stupi i na malkiq prust na tarja :P
li4no mnenie ***
Мисля че Ебънесънс са жалки, како и всичките им фенове.
Na men mi haresvat..vupreki 4e se vodq pak metal..ama to ot metul do metul..eheee![]()
пустиняци
Abe ima nqkoi mn gotino tqhni pesni....
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
men me kefqt , imat nqkoi mn gotini pesni4ki
ми няма да лъжа,преди адски мн ми харесваха,едва ли не само тях слушах...
но нещата се променят,сега са ми еднообразни и скучни,просто песните им си приличат прекалено много.
имат хубави песни,но не и страхотни...
и колкото до Ейми,тя е красива,няма как да отречете
"Животът е прекалено важен,за да говорим сериозно за него"-Оскар Уайлд
Новият албум на Evanescence още не е излязъл.Информацията ти е грешна.Албумът ще носи името The Open Door и излиза на 3-ти октомври.Клипирана е песента Call Me When You`re Sober.Клипа ще се завърти в скоро време по ТВ-то.Първоначално написано от DuDuHka
Линк към клипа:ТУК
ee v 8mi klas gi slu6ax ama ve4eee....ne i ne iskam da se se6tam za tqx, kato se setq v glavata mi se poqvqva obraza na edna depresira6ta se moq fr, koqto mi naduva glavata s gluposti, pffblqx
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Какво ги обиждате. Вярно, че не са нещо особено, че много ги превъзнасят, но има метъл групи, които са далеч по-зле от тях, ама никой не ги псува и нарежда потози начин.
11 tochka deaktiven profil.
Една единствена дума определя стила им ,комерсиалността им,Отвратителният глас на Въпросната вокалистка Ейми ,който на живо е ...:ЛЯЙНА!!!
Всичко подлежи на промяна но не и смъртта