.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: smahnata rauta

smahnata rauta

takaaaa eto go i problema... hoda s edin pi4 blizo godina i si se obi4ame mnogo noooo bratqta ni dvijat zaedno i moq pi4 se poznava s brat mi i se pritesnqva za tova kvo 6te kaje brat mi za dadeni ne6ta i vinagi mnogo misli za mnenieto na brat mi...no az iskam da go napravim...i dvamata ne sme go pravili no toi za taq blizo godina ni6to ne mi e spomenal za sex...a ne iskam az da mu kaja da go pravim 6toto se pak toi e mom4eto i iskam da napravi toi kra4kata za tova...v dadeni momenti kogato sme zaedno i se smqskame mu e mn qko...na4ina po koito me dokosva....si4ko namekva za sex no toi ne kazva ni6to...ima i o6te edin problem ...4e nie ne si hodim v nas ili u tqh i kakto se dose6tate az v kafe ili navanka nqma kvo da napraa bez da povdigam temata...kvo da naprava

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    емиииииииииии....намеквай му, че искаш секс ама не да му кажеш, а му показвай...
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

rtgdgdhdhdf
    Guest
    prosto mu kajin direktno 4e ima6 jelanie za sex i si razre6ete vaprosa za tova kade 6te go ravite
    no gledaite da ne e v nqkoq toaletna tapo e vav vas ili v tqh kogato nqma nikoi si e nai dobre kato za parvci pat

rtgdgdhdhdf
    Guest
    i name4i moje no trqbva da ti kaja 4e ne vsi4ki mom4eta razbirat ot nameci i ne e sigurno kak 6te ti razbere nameka

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от rtgdgdhdhdf
    i name4i moje no trqbva da ti kaja 4e ne vsi4ki mom4eta razbirat ot nameci i ne e sigurno kak 6te ti razbere nameka
    Е.... да ама ако не стане с намеци то тогаа направо да му каже...мн странно..обикновенно момчетата казват когато искат секс... ама нз

i kak da mu namekna 6toto po moite na4ini ne6to ne staa...t.e to stava ama pi4a si mal4i... toi si go misli no nekazva ni6to 6toto brat mi "moje da si pomisli ne6to" i kvooo na napraa? pls help

Фен
    Град
    емииии някой път като сте само двамата, му кажи че си готова и че искаш да направите нещо подобно и ако не каже нищо той, направо му кажи, че искаш секс ...няма смисъл да чакаш той да ти предложи....

Град
    CCCP

Re: smahnata rauta

Цитирай Първоначално написано от papapa
    takaaaa eto go i problema... hoda s edin pi4 blizo godina i si se obi4ame mnogo noooo bratqta ni dvijat zaedno i moq pi4 se poznava s brat mi i se pritesnqva za tova kvo 6te kaje brat mi za dadeni ne6ta i vinagi mnogo misli za mnenieto na brat mi...no az iskam da go napravim...i dvamata ne sme go pravili no toi za taq blizo godina ni6to ne mi e spomenal za sex...a ne iskam az da mu kaja da go pravim 6toto se pak toi e mom4eto i iskam da napravi toi kra4kata za tova...v dadeni momenti kogato sme zaedno i se smqskame mu e mn qko...na4ina po koito me dokosva....si4ko namekva za sex no toi ne kazva ni6to...ima i o6te edin problem ...4e nie ne si hodim v nas ili u tqh i kakto se dose6tate az v kafe ili navanka nqma kvo da napraa bez da povdigam temata...kvo da naprava
    Защо си такава надувка. Ми просто му кажи, че искаш ---> какво толкова. Свикнала си да те глезят и да те питат постоянно за това, за онова. Действай и успех.

Guest
    awe spored men pri4inata ne e v nego ili neq a w brata.neznam moje ne6to priqtela ti da go e strah ot brad ti ili ne6to drugo spored men trqbva da sedneta i da oto4nite priqtela gaje s brad li 6a e ili s tebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си