.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    kuiki
    Guest

kak da mahna tupiq celulit?

Ne qm sladko, 4ipsove i takiva glupsti. Pravq gimnastika vseki boji den. Piq SAMO min.voda i freshove i ni6to..... Kak se maha tova otvratitelno ne6to? Reklamirat edno kato krem za celulit na Nivea i se 4udq dali da go probvam. Nqkoi ot vas probval li go e? Daide mi suvet pls

mnogo trqbva da sportuva6 i da vzemi si ne6to s koeot da se maje6,ama trqbva da bude6 mnogo seriozna i da se maje6 i sutrin i ve4er i razbirase seriozna dieta ina4e ni6to nqma da stane pojelavam ti uspex i krema 6te ti pomogne mnogo stiga da go izpolzva6 redovno.

Guest
    as sam probvala na clinians i podeistva dori samo pri 1 nanasqne, no vapreki tova, ako iska6 po-dalgotraen efekt procedurata trqbva da se izvar6va v prodaljenie na 2 sedmici.

Фитнес, подходящ хранителен режим, много вода, кремче и масаж!

usmiv4icaaaa
    Guest
    Oh.... osven tezi ne6ta trqbva i sled vsqko kupane da se obliva6 s studena voda ( ako ima6 slu6alka 6te ti e po-lesno, za6toto taka moje6 da oblee6 samo mestata s natrupan celulit ) Estestveno, fitnes, voda, dieta. Dietata trqbva da se sstoi ot ne6ta ot koito ne se trupa celulit. Ne qj - 4ipsove, gazirano i Bog znae o6te kakvo . Ti spazva6 tezi ne6ta, koeto e strahotno. Predpolagam 4e iska6 da premahne6 celulita, zaradi lqtoto. Produljavai v su6tiq duh i 6te se polu4i! UPSEH!

Супер фен Аватара на Barbie
    ami..osven tova, koeto drygite sa pisali i e suvsem vqrno...
    za o6te dve ne6ta se se6tam: profesionalen masaj anticeluliten...ima edin s med, no trqbva da si sigyrna, 4e masajista e dobur
    su6to taka - sauna, no ako si v dobro fizi4esko sustoqnie i nqma6 problemi s kruvnoto

za masaja...bi mogla da opita6 i sama...osobeno dokato vtriva6 anticeluliten gel e zaduljitelno...pravi se s malki po6tipvaniq

Супер фен Аватара на Barbie
    Mnogo me zabavlqva fakta 4e v tezi statii ima protivore4iva informaciq v kraina smetka ni6to ne e sigyrno...

Guest
    e vse pak kajete KOI TO4NO KREM protiv celulit preporu4vate!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    София
    Само да добавя,че и от цигарите също се получава целулит...ако пишиш добре е да ги спреш (въпреки,че аз не успях)...преди 1-2 години ме беше хванала манията АНТИЦЕЛУЛИТ и си бях взела на Avon антицелулитния и за 3 месеца ползване имаше ефект...аз лятото се спасявам от него с плуване,добре действа...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    as sam probvala na clinians i podeistva dori samo pri 1 nanasqne, no vapreki tova, ako iska6 po-dalgotraen efekt procedurata trqbva da se izvar6va v prodaljenie na 2 sedmici.
    kolko struva?

Абе 4есно да ти кажа най-добре иди на Тай-Бо (само 4е ти трябва добър инструктор).Тва е смесица между аеробика и бойно изкуство много е яко.За махане на целолит има голям ефект виждал сам с о4ите си .Също така е добре и по малко фитнес да правиш.На ден е хубаво да пиеш минимум 2 литра вода (помага за премахване на бръ4ките и прави кажата еласти4на след време ще разбереш ).На сауната гледам малко със скептицизъм защото като се потиш не отделяш мазнини а вода и соли .Ходи на масажи.Ааа да не забравя трябва и да си изградиш добър режим на хранене също и какви храни да ядеш-никви кебаб4ета и киуфтета .Хапваи пилешко ,яйца(пове4е белтъците защото в жълтъка има много холестерол) ,рибка ,мляко(кисело ,айрян)Прясното мляко не е много добро защото трудно се разгражда от организма и след няколко минути има бомбардировка в кенефа (не при всеки е така).И такива ти ми работи ти като идеш при инструктора той ще ти обясни вси4ко.И най-важното е да имаш МНОГО СИЛНА ВОЛЯ.

Успех !!!

Guest
    Како тае бо ве,туй е изгъзица и подигравка с тай боксо.Па на тебе ко ти пречи целулито?Караш момците да те шляпват и да следват вълната .Нема да се друсаш ногу,щото ще приличаш на тава с желе .Нема да правиш ногу движения,щото ше се изпотиш като некоя свиня .Кат го ма'неш тия дребни проблеми сичко си е наред.Даже предимства има,нема нужда да одиш и да си мориш бутовете.Веке мо'еш да се търкаляш като бъчва

Guest
    Шшш пи4 опраи си малко правописа де .4е тай-бото е аеробика бе не е бойно изкуство на теб кво ти пре4и???

HeCu

Абе хора вие чухтели за новия крем против целулит GOODBYE CELULIT на NIVEA
    Някой от вас дали го ползва или да знае колко струва,защото тук при нас кадето и да питам за него казват ми че още не са го получили ае моляви някой ако знае нещо да пише
    Do Not Disturb !!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    maji se s ne6to! i su6to ot strii 6te se predpazi6 kato se maje6!

Град
    Плутон
    pii voda i qj oriz
    Welcome to Jamrock!

muci
    Guest
    струва 15лв.

От постовете до сега 1,2 са наистина качествени....хора като не знаете,а само сте чували или мислите,че по такъв начин ще стане по-добре не обърквайте момичето.И аз не съм от най-компетентните,но ще дам мнение защото съм видял доста.
    Значи първото и най-важно нещо е да не се води заседнал живот.Тая гимнатика във вас няма да помогне повярвай ми или ако даде някакъв резултат то той ще е минимален!Фитнес залата не може да се замени с упражненията в домашни условия.Отиди в някой по-голям финтес център и там ще намериш разрешението си.Говори с някой от инструктурите да ти направят хранителен режим(не е толкова страшен колкото звучи) и те ще ти кажат как да разкараш целулита от всяка една част от тялото.Хубаво е паралелно с фитнеса да ходиш и на Пилатес(вид аеробика),но това ще прецени инструктура.Трябва воля и време обаче!Нищо не става без воля,трябва наистина да го искаш и да мислиш положително ,че ще стане!Надявам се да съм бил полезен
    Музиката е много хубаво нещо!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maestroto
    От постовете до сега 1,2 са наистина качествени....хора като не знаете,а само сте чували или мислите,че по такъв начин ще стане по-добре не обърквайте момичето.И аз не съм от най-компетентните,но ще дам мнение защото съм видял доста.
    Значи първото и най-важно нещо е да не се води заседнал живот.Тая гимнатика във вас няма да помогне повярвай ми или ако даде някакъв резултат то той ще е минимален!Фитнес залата не може да се замени с упражненията в домашни условия.Отиди в някой по-голям финтес център и там ще намериш разрешението си.Говори с някой от инструктурите да ти направят хранителен режим(не е толкова страшен колкото звучи) и те ще ти кажат как да разкараш целулита от всяка една част от тялото.Хубаво е паралелно с фитнеса да ходиш и на Пилатес(вид аеробика),но това ще прецени инструктура.Трябва воля и време обаче!Нищо не става без воля,трябва наистина да го искаш и да мислиш положително ,че ще стане!Надявам се да съм бил полезен

Ехеееей,компетентния! 1во пилатес не е вид аеробика,а вид каланетика! Има огромна разлика...И защо мислиш,че на мен домашната програма с упражнения,която аз си изготвих не ми помага...за 2 месеца целулитът ми изчезна на половината,естествено подкрепям с крем и масажор...така,че тия не ми ги обяснявай

Биска
    Guest

Целулит

Здравейте на всички!!!

Много ми е интересно едно: всички вий пишете че трбявало да се ходи на някакъв спорт, даже в повече и случай на два различни???
    То хубаво, лошо няма, ама питате ли се дали повечето ангажирани жени имат време за това? Когато цял ден си на работа, и като се прибереш вечер поемаш домашните задължения.
    Кога да ходя на тези спортове!Затова търсим други начини за премахване на целулита - като антицелулитни кремове, хранителни диети и т.н.
    затова дайте съвети, а не за спортове, то е ясно че те помагат

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!И УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ БОРЯТА С ЦЕЛУЛИТА!

Супер фен
    Град
    София

Re: Целулит

Цитирай Първоначално написано от Биска
    Здравейте на всички!!!

Много ми е интересно едно: всички вий пишете че трбявало да се ходи на някакъв спорт, даже в повече и случай на два различни???
    То хубаво, лошо няма, ама питате ли се дали повечето ангажирани жени имат време за това? Когато цял ден си на работа, и като се прибереш вечер поемаш домашните задължения.
    Кога да ходя на тези спортове!Затова търсим други начини за премахване на целулита - като антицелулитни кремове, хранителни диети и т.н.
    затова дайте съвети, а не за спортове, то е ясно че те помагат

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!И УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ БОРЯТА С ЦЕЛУЛИТА!
    Казвам го едва ли вече за първи път-дори 30 мин. на ден с подходящата програма в къщи,ще има ефект!Са остава да кажеш,че и толкова нямаш

do it or not
    Guest
    Аз си купих вчера Nivea Goodbye cellulite и сега се намазах чакам ефект

Biska
    Guest

Otslabvane

Аз вече съм почти ОТЧАЯНА! От два месеце взимам ябълков оцет на капсули и горе-долу гледам да ограничавам яденето, дори от една седмица спрях и хляба и не мога да сваля дори ГРАМ! Нямам време да ходя на фитнес, и за момента няма кой да ми направи програма за в къщи
    Поръчах си и антицелулитния крем на AVON, пък ще видим дали ще има ефект - малко се съмнявам!

Моля ПОМОГНЕТЕ ми! Дайте съвети! Тежа 60-62 кг, и съм висока 162 см, искам да сваля до 55 кг, не по-вече!

БЛАГОДАРЯ предварително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си