- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kak da mahna tupiq celulit?
Ами първо ще започна с това,че всеки има индивидуален организъм и не всеки може да сваля лесно килограми или както съм аз- да качва.Въпрос на гени.Не всичко,което действа на другите-ще подейства и на теб...препоръчвам ти поне за хранителен режим(индивидуален) да се допиташ до специалист-диетолог.Той най-добре ще може да прецени какво трябва да направиш по въпроса.Първоначално написано от Biska
Аз лично съм много доволна от крема на Ейван,при мен имаше ефект дори без упражнения и някакав по-специален режим на хранене видимо след 2 месеца
spored men nai dobre otidi na kojen lekar i toi shte ti obesni vsichko i shte ti prepishe i kremove i taka natatuka..celulita e loshu neshto
има един на4ин и тожа е хранене по Зоната ако сте го 4ували. Не е разделно, а БАЛАНСИРАНО. спорт трябва, но със зоната зелолита мн намалява.за 2месеца свалих 10 кг, а майка ми 18! Книгата с бг продукти се казва "зоната и ние", има и таблици с храните.Наистиан помага
Аз имам същия проблем.Имам приятелка масажистка,която до скоро идваше да ми прави масажи вкъщи,но въпреки че ми взимаше по-малко отколкото в салоните пак вече не мога да си го позволявам.Тае-бо-то наистина помага(казвам го от личен опит),но пак изисква средства.Вземи си масажно масло,например на Джонсън, и го втривай в продължение на 15-ина минути в проблемните места(2 пъти дневно).По време на масажа НАТИСКАЙ хубаво,докато не се зачерви(принципно най-добре се зачервявя и затопля точно наи-проблемната зона).После втрии и антицелулитен крем(на мен добре ми действа този на РЕГАЛ,а дори е и евтин-4-5лв).През цялата вечер или поне за половин час се увии в прозрачно фолио(помага за засилване на кръвообращението).Първите няколко пъти ще усетиш само че кожата ти става по-мека,но след около седмица(разбира се ако вършиш това поне веднъж на ден) ще има и видими резултати.
Ако можеш отиди поне веднъж-два пъти на масажист да видиш как точно правят масажа и после се опитаи доколкото можеш да си го направиш сама.Така наистина ще ти е по-лесно.Успех![]()
Може да прозву4и малко смешно ама деиства
При всяко къпане си мажете желаните места с утаиката на кафе
търкаите и за някаде седмица се маха.Еднаа приятелка го пробва и наистина е така Успех![]()
![]()
![]()
Аз също нямам време за спорт но открих нещо ново турмалинов клин ,нося го от два месеца и вече виждам резултат но съм на диета и пия много вода.Успех на всички !
СТАРА тема!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!