.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Знам,че е болезнено,но трябва да продължиш напред има едно момче,за което още се сещам,но вече минаха 4 години и го забравих!
    Повярвай ми времето лекува!

tia naistina e postapila mngo jestoko s teb. no pomni 4e s neia ili bez neia jivota prodaljava i 4e niama nezamenimi hora.znam 4e zvu4i tapo i 4e tia naistina ti lipsva no niama cial jivot da misli6 za neinata gre6ka i da stoi6 bez gadje nali?fokusirai cialoto si vnimanie varhu u4ili6te(aide klasnite idvat),varhu trenirovkite si(te 6te ti pomognat zanapred).pomisli za horata koito misliat za teb i stradat kogato si tajen(naprimer priatelite ti).az kato momi4e ti kazvam 4e ne si struva da si trovi6 jivota za niakoia koiato te e zariazala po tozi na4in.i gore glavata!!!

Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Знам,че е болезнено,но трябва да продължиш напред има едно момче,за което още се сещам,но вече минаха 4 години и го забравих!
    Повярвай ми времето лекува!
    I TQ OTNOVO E PRAVA!!!!!!!
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Guest
    Няма да забравя моменти с нея, няма да забравя и прекараното време, отделеното време, целувките и другите неща, смс-и, логове и обаждания, гласът й и всички други детайли, които чак сега забезлязвам, че наистина ми липсват. Господи нека я забравя, да забравя това, което ми причини. Не искам да забравям друго, но чувставта искам да се махнат, да спрат да ми навяват спомени и просто всичко да бъде нормално, както преди. Нека я забравя, забравя всичко което беше между нас, което се случи за тези прекрасни 6 месеца заедно и тези 40 дена да не се случват на никого. Тези 40 дена бяха дни на изпитание и тъга, тъга за това което най много ценях в живота ми и обичах повече от всичко на света. Нека просто всичко свърши...

Повече от фен
    imah takav slu4ai i az pi4... blizo 3 4 meseca brat... ama.. izglejda ti naistina si q obi4al a moito nz kfo be6e... no sq sajalqvam... izgubeni 4 meseca... 6te se opravi6 iska vreme 6tom si q obi4al... 6te te boli no 6te mine
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Guest
    Наистина остава само да чакам..да чакам времето да излекува шибаната болка.

problemat e ogromen, bolqlo te e do sega, sega te boli i 6te prodaljava da te boli . prosto nespodelenata lubov e bolkaa, golqma bolka , povqrvai mi, izjivqvam go v momenta.Da q zabravi6!!! TOVA NQMA DA STANE NIKOGA!!!6te q pomi6 vinagi,no sled neq 6te doidat drugi , koito 6te te ocenqt koito 6te davat vs za teb i nqma da te naranqt NIKOGA!Vremeto lekuva!!TOVA NE E TAKA!ako naistina si obi4al i e bilo nespdeleno,ni6to nqma da izlekuva bolkata ti!!!badi siguren v tova.Dori da se razvli4a6 da u4i6 kakvoto i dapravi6 tq vinagi 6te e v mislite i sarceto ti!!! izjivqvam go i znam 4e e taka!!!

Guest
    Това е то, няма значение наистина какво правя. Каквото и да правя, тя е в моите мисли, винаги и навсякъде. Явно наистина съм я обичал прекалено много..42 дена вече минаха мамка му и любовта и болките не отслабват, стават все по-силни...

Фен
    Град
    sofia
    nqmam si na ideq kakvo da te posyvetvam za6toto 42 dni sa prekaleno mn puk kato te gledam ti broi6 i minutite v koito nesi s neq mili4kuk edin syvet po-dobre ne se izmu4vai sam tq moje bi te e zabravila-napravi go i ti ne ti zaslujava6 da strada6! uspeh vse pak znam 4e e trudno
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Голям фен
    Ако продължаваш да броиш дните,в които си без нея и да се самоизмъчваш до никъде няма да стигнеш.
    Разбери че всяко хубаво нещо си има своя край.Разделите и несподелената любов винаги ще ги има.И най-добре приеми нещата такива каквито са.Живота не свършва с нея.Разбирам те,че я обичаш,че имаш нужда от нея и т.н.. НО от любов понякога боли,не всичко е розово.
    Постави се за момент на нейно място.Може би и на нея й е кофти,че постъпва така с теб,защото 6 месеца не е малко време.Но просто няма вечни неща.Все някога това щеше да стане..чувствата охладняват и така.
    Айде горе главата и стига си се измъчвал! :-)

Guest
    Аз дните не ги броя всеки ден, просто когато остана сам и се замислям разни неща, после от кога съм сам, какво да правя и т.н. Всичко идва от самосебе си и аз мисля, че не се самоизмъчвам, а просто това е било (времето с нея) нормално нещо в ежедневието ми и се замислям за нея през повечето време.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti

Аз ще ти спеста фразички от рода на .. " охх горкия ти кво ше праиш ся,искай и обяснение.. " просто няма смисъл.
    Всяко, АБСОЛЮТНО всяко нещо си има както начало така и край,който идва рано или късно .. дали са били 6 месеца или 16 има ли значение? не се отчайвай,чувствата си отиват можеш да бъдеш сигурен.. И по добре спирай да влизаш в ирк за известно време..
    и аз съм на същото мнение!

Повече от фен
    Знаеш ли .. направи се на ударен и и напиши в IRC, че искаш да бъдете само приятели и нищо повече, обясни и какво е била за теб и какво е сега (естествено ще и кажеш че искаш сега да бъдете приятели, защото много я цениш и я уважаваш). Ти и напиши това и мисля, че тя ще ти отговори. След това, ако отново си станете близки, след известно време повдигни въпроса за това, защо в скъсала с теб или нещо от рода, но недей да нахалстваш, а я предрасположи сама да говори. Бтв как точно скъсахте, какво ти каза тя? Ще ти стискам палци нещата да се оправят, а ако не, знай само едно ... времето лекува .. и наистина е така.

Guest
    Не отговаря на мене, а на другите пише !
    Тя скъса с мене по най-жестокия и мъчителен начин. След като се прибрах, се опитах да и звънна, тя ми затвори. Пратих смс, не отговори, след 2-3 часа се опитах да се свържа пак с нея, но тя пак ми затвори. Попитах я в ирс какво става, тя не ми отговори, а гледам как си пише с другите. Не ми даде причина..

Guest
    Ами хора..не мога вече..побърквам се. Три дена не мислих за нея и днес сутринта станах с мисълта, че ще си запълня деня с различни неща за вършене, но ето, че останах за малко сам от тея 3 дена и пак се спекох. Сега като излеза се надявам да се разведра, но просто не мога да я изтръгна от мислите си. Дали наистина съм я обичал ? Или просто е било поредната ГОЛЯМА провързаност..или несподелена любов..много въпроси имам да си задавам, на които нямам отговор...

никоя`ничия
    Guest
    И според мен трябва да и пратиш смс за рожденния ден, все пак ти продължаваш да я обичаш макар и да не е с теб, няма защо да не го направиш. Аз също имах раздяла след година и половина връзка...такава болка не съм изпитвала никога...това е нещо нечовешко...но ме направи по силна. А отностно това, че времето лекува, до някъде е така, но когато обичаш нещо, то винаги си остава в сърцето ти макар и далеч от теб. и с времето не изчезва болката, а просто усмисляш грешките си и разбираш че раздялата е била най-добрият вариянт. Но болката в никакъв случай не изчезва, може да намалее, но не и да изчезне. Ако истински си обичал нещо ти го обичаш до край!!!

Da ne ti puka shtom e skusal bez da dade obqsnenie znachi ne te e obichal a samo se e podigraval s chustvata ti sledovatelno MAINATA mu da se opravq da ne e samo toi a!!!! ili tq che ne porchetoh mn duble temata!!!
    ObichaM te Viki!!!

а бе заеби ... никой не заслужава да страдаш за него

NESTA_86 prailno

No Comennt NE SI ZASLUJAVA DA SE MUCHISH ZARAD NEGO
    ObichaM te Viki!!!

Guest
    Не мога ве хораааа ( Един от най близките ми приятели скъса с неговата, тя го обичаше както аз нея, а той нея не, както тя мене. Сетих се за бившата, стана ми тъжно, без да исках отворих последното нещо което беше останало от нашата връзка - логовете от irc. По някаква тъпа причина не ги бях изтрил. Исках да вида какво е да си обичан от някого, да го е грижа, да се интересува от това къде ходиш, с кого си, какво правиш, да споделиш с някой..господи обичам я ! Обичам я и ще я обичам до края на живота си. Може да намалеят чувствата, но тя винаги ще остане в сърцето ми, в моите мисли, в моя ШИБАН свят. Каквото и да правя просто не мога да изтръгна от мислите си. През почивните дни и до днес, сега вечерта, не бях мислил за нея, но приятеля скъса с неговата и се сетих за нашата БИВША връзка. Мамка му, ще умра от болка, от тъга, от мисли за нея. Често си задавам въпроса дали сега си мисли за мене или просто съм бил поредния за нея..сега дали е с друг, защото тея 45 дена нищо чудно вече да е с друг, да отдава нейната любов, която беше дарила на мене..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си