.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: da obi4a6 2ma

beburanka
    Guest

da obi4a6 2ma

hora 4uvtvam se stra6no obarkana ??? vqrvate li 4e e vazmojno da obi4ate dvama 4oveka ? i kam dvamata da izpitvate slini 4uvtva i da ne moje6e da di6ate bez tqh ?? za6toto az go povqrvah ..... obi4am gi i dvamata stra6no mnogo i ne si predstavqm jvota bez tqh (( no i ne mog a da re6a s koi iskam da sam edinstveno .. ediniqt mi e gaje s nego sam ot 10 meseca obi4am go ot 2 godini i to adski mn , no toi mn me e naranqval pro6tavah mu mn pati gre6kite i dori gadnoto povedenie .. moje bi i zatova v jovota mis e poqvi novata lubov .. toi v momenta e vsi4ko za men .. ne sam vqrvala 4e sa6testvuva takav 4ovek , no ne moga da zareja priqtelq mi za6toto mislq 4e go obi4am i za6toto me e strah 4e ako se razdelim posle mn 6te sajalqvam a mi se e slu4valo .. spored vas koi trqbva da izbera ?

Супер фен
    Град
    Burgas
    давай ези и тура и тва е

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен
    А ти сигурна ли си, че още обичаш първия или в момента си просто разочарована от него? Дали не е останал само навика и сега просто да се хващаш като удавник за сламка за втория , защото виждаш , че връзката ти не е наред и искаш нещо по-добро. Помисли си добре доколко държиш на момчето, с което си, да не направиш някоя грешка - веднъж загубиш ли нещо връщане няма.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Просто трябва да решиш с кой искаш да си всъщност и честно казано не ми се вярва, че може да се обичат двама...Прецени дали е точно обич...и дали с първия просто не си свикнала и не можеш да се разделиш с него и си мислиш, че това е обич.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    sofia
    mai vtoriq e po dobre za6oto purviq mn te e naranqval i se e durjal gadno na momenti no v kraina smetka ti trqbva da re6i6 s koi pove4e iska6 da si
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Повече от фен
    Spored men trqbva da otide6 pri vtoriq.Neznam na kolko godini si,no predpolagam,4e vse o6te ne ti trqbvat naistina seriozni vruzki.Milsq,4e si vzela vsi4ko ot strata vruzka i e vreme prosto da q prekrati6,6tom si sre6tanala drugata lubov.A mislila li si za variqtnta da hodi6 s 2mata?

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Просто трябва да решиш с кой искаш да си всъщност и честно казано не ми се вярва, че може да се обичат двама...Прецени дали е точно обич...и дали с първия просто не си свикнала и не можеш да се разделиш с него и си мислиш, че това е обич.
    Ami i az taka mislq..
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    mai vtoriq e po dobre za6oto purviq mn te e naranqval i se e durjal gadno na momenti no v kraina smetka ti trqbva da re6i6 s koi pove4e iska6 da si

И аз така мисля!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Абе не можеш да обичаш и двамата
    обичаш само единия,а към другия просто имаш
    пристрастие и го харесваш,но в това има разлика.

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Да обичаш 2....хм...не е лесно
    По темата - тръгвай с 2-рия!
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Вътьо
    Да обичаш 2....хм...не е лесно
    По темата - тръгвай с 2-рия!
    abs

Цитирай Първоначално написано от Labelle
    А ти сигурна ли си, че още обичаш първия или в момента си просто разочарована от него? Дали не е останал само навика и сега просто да се хващаш като удавник за сламка за втория , защото виждаш , че връзката ти не е наред и искаш нещо по-добро. Помисли си добре доколко държиш на момчето, с което си, да не направиш някоя грешка - веднъж загубиш ли нещо връщане няма.
    Много вярно

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако обичаше наистина приятеля се нямаше да погледнеш друг,пък камо ли да го обикнеш.Не можеш да бъдеш и с двамата.Помисли си с кой си по-щастлива,кой те кара да се чувстваш обичана,желана,чия уснивка искаш да виждаш всеки ден...Недей да бъдеш с някого,просто защото така си свикнала.Любовта не е навик,тя е страст,чувства,емоции,тръп а...Струва ми се че знаеш че имаш по-големи чувства към втория,обаче се страхуваш да направиш крачката,страхуваш се да оставиш връзка,която си градила 10 месеца...

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)

...

Да ти кажа честно не ние сме хората които трябва да решат с кого да бъдеш,а самата ТИ би тряало да си прецениш!Мое лично мнение е,че не обичаш сегашния си приятел а може би с времето и създадените навици неможеш да го оставиш,макар и както ти сама каза,да е правил много грешки които ти си му простила!Виж най-доброто което можеш да направиш е да седнеш и адски добре да усмислиш нещата,и знам ли...сърцето е едно,не вярвам,че може двама да го покорят!Успех!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Trudno e za komentar ne znaq kakvo da ti kaja no ne e mn hubavo da obichash 2-ma!
    ObichaM te Viki!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си