Не мога повече, не издържам ! Преди 37 дена моята втора най голяма любов скъса с мене без да ми даде обяснение ! Не мога да уча, не мога да мисля за нещо др освен за нея, да хода на тренировки, да почувствам отново ЩАСТИЕТО

Не мога да я махна от мислите ми. За тези 37 дена излизах постоянно, не се задържах вкъщи, седнем ли някъде на кафе и ако някой спре да говори се сещам за нея, сдухвам се и другите ме усещат, че мисля за нея и веднага се опитват да ме развеселят, но не става. Каквото и да правят не мога да я махна. Господи, толкова много ли съм я обичал. Седмица преди да скъсаме се замислих "всичко хубаво си има край, кога ще е той на нашата връзка ?" Замислих се на този въпрос и след 7 дена разбрах. Първите 2 седмици ме съкрушиха. Бях парцал, не човек. Нямах желание за нищо, обаче го вършех. Бях като робот, само хода и права това което си ми е в ежедневието. Само тялом бях на уроците, а духом бях някъде в някакъв свят в който бях само аз, с моите мисли, и нея. Бяхме щастливи заедно цели 6 месеца. За тези 6 месеца всичко беше супер. Просто вече не мога да си представя живота без нея, не мога и не мога. Мислех, че след 1-2 месеца ще я забравя, но господи не мога. 37 дена, и 180 дни човека беше в моето сърце, толкова дълбоко беше в него, че всичко като свърши, сърцето ми беше разбито на малки парченца.