.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Тясна - проблем ли е?

С приятеля ми имаме един проблем. Явно аз съм твърде тясна (девствена, не съм мастурбирала), а той пък е надарен.. и физически просто не може да проникне. Имали ли сте подобен проблем? Предполагам, че с пръсти и тн лека-полека, като съм по-отпусната ще се получи? Някакви други идеи как да мине по-безпроблемно и безболезнено?

ПС който реши да се заяжда, прави на интересен и тн моля да си замълчи. Имате достатъчно поле за изява, а аз наистина имам проблем.

Фен
    Град
    Sofia
    bi trqbvalo da mu e super na prilatela ti 4e si tqsna :P

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    ne moje da se kaje,che shte mu e super,ako momicheto verno e tolkova tqsno,che toi da ne moje da pronikne.....

ami opitai s prystcheta i taka s po-chesta masturbaciq shte se porazshirish malko.aide uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Град
    Черният замък на нощта

Re: Тясна - проблем ли е?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    С приятеля ми имаме един проблем. Явно аз съм твърде тясна (девствена, не съм мастурбирала), а той пък е надарен.. и физически просто не може да проникне. Имали ли сте подобен проблем? Предполагам, че с пръсти и тн лека-полека, като съм по-отпусната ще се получи? Някакви други идеи как да мине по-безпроблемно и безболезнено?

ПС който реши да се заяжда, прави на интересен и тн моля да си замълчи. Имате достатъчно поле за изява, а аз наистина имам проблем.
    Презерватив би било евентуално алтернативно решение или може би някакво кремче, вазелин, за да улесниш максимално проникването ...

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    ami opitai s prystcheta i taka s po-chesta masturbaciq shte se porazshirish malko.aide uspeh
    Абсолютно съм съгласен
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Повече от фен
    Ami trqbva da se vuzbudi6 maximalno,za da mu e po lesno.Opitvaite dokato ne stane,samo taka moje da stane6 po "6iroka".

Guest
    ne e za pritesnenie, az imah sa6tiq problem parwiq pat, wsa6tnost parwite tri- 4etiri pati, s priqtelqt mi kogato re6ihme da prawim seks, toi ne yspqwa6e da wleze w men, no s postoqnstwo wsi4ko stawa.
    Neka liubownata igra prodyljawa powe4e, za da se po4uwstwa6 dostaty4no wazbydena i dostaty4no owlajnena. Razbira se i prast4etata trqbwa da swar6at swoeto i sled towa leka poleka i drygoto.
    Samo da ima6 predwid, 4e 6tom si taka tqsna golqma weroqtnostta dosta da te zaboli( pone az izpitah bolka). Togawa po -dobre e da sprete i sledwa6tiqt pat pronikwaneto 6te e po-lesno, s po-malko ili bez bolka i t.n. Aide yspeh

professional drunkard
    Guest
    tesnite sa strahotni - use6taneto e izkliu4itelno priqtno i ti ide da kre6ti6 neprekysnato - e vqrno 4e obiknoveno ne trae mn dylgo no s volq vsi4ko se postiga

Фен
    Град
    plovdiv
    i az imah podoben problem no opredelenieto tqsna e mnogo otnositelna ako te boli mnooooooogo i ti nemoje6 da prejivee6 bolkata i zatva ste re6ili 4e si tqsna e edno a ina4e neznam kak pras4eto ili mastorbaciqta moje da pomognat no nqkakav ovlajnitel ili vazelin sas sigurnost biha pomognali i nai vajnoto trqbva da si otpusnata i da nemisli6 za tova a za udovolstvieto uspeh mila =D>
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

На мъжа ще му е приятно, че си тясна, но ако си прекалено тясна, ще е гадно. Моят приятел се протри и го болеше пениса след последния път - била съм прекалено тясна.

По въпроса - купете овлажняващ гел, обаче да е специален. Той ще подпомогне проникването.

Град
    София
    Абсолютно задължително е някъв крем,вазелин или овлажнител.На мен също не ми е съвсем ясно относно пръстчетата и мастурбацията,според мен трябва доста да се поизпотиш за да се разшириш достатъчно,след като не си го правила досега

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А бе тясна - шорока... Това е мускул, свива се и се разтяга при определена симулация. Просто трябва повечко възбуда, чак толкова тясна, че да не може да проникне, такъв филм нема

Not_FaLLinG
    Guest
    ами аз и моята приятелка имаме подобен проблем за 6 месеца ми порасна на дебелина доста нз причината какжа беше и в един момент се оказа че тя е малко тясна за мене и просто не го бутам цлеия изжеднъй ами лека полека

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    ne moje da se kaje,che shte mu e super,ako momicheto verno e tolkova tqsno,che toi da ne moje da pronikne.....

друг начин и аз не виждам

Град
    Underworld
    чак пък толко тесни и аз мисля че няма. Или се стягаш или си <12 или той е 10 см в диаметър

Аз казвам гел+пръсти е най добрата комбинация. За теб може и малко алкохол да помогне да се отпуснеш
    ..::Street Racing::..

Golf - Play it, don`t drive it!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Трябва да те предразположи...да те възбуди добре...1 пръстче...2ро прустче...и чак тогава...бавно и нежно почва...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Според мен ти просто се притесняваш, иначе влагалището се нагажда към големината на пениса, така че няма проблем. Виж тази статия, едва ли при теб случаят е чак толкова тежък, просто се притесняваш, но няма да ти е излишно да имаш още информация.
    http://www.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=2945
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Guest
    наблегнете на любовната игра и не го мислете толкова дали ше стане или не. чак когато вече не издържаш и си полудяла от желание (което значи силно възбудена и влажна) може да го допре на входа и да гали клитора ти бавно с главата на члена за да свикнеш с него (ако не си достатъчно влажна просто може да използва езика си)... Най-важно е да го направите не защото всички го правят и "така трябва" аз защото го искате и ДА НЕ БЪРЗАТЕ!

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    Според мен ти просто се притесняваш, иначе влагалището се нагажда към големината на пениса, така че няма проблем. Виж тази статия, едва ли при теб случаят е чак толкова тежък, просто се притесняваш, но няма да ти е излишно да имаш още информация.
    http://www.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=2945
    dam takova 4udo kato nqma da moje da vleze nqma
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Guest
    Cakata e da si super otpusnata da ne se pritesnqva6,toi da e nejen i da vnimava i ima dva varianta ... bavno i leko i da pospirate i ot vreme na vreme da probva leko po silni4ko! Nqma da e lo6o ako si govorite i mu kazva6 koga kak to4no te boli.Naistina tova sblijava i pomaga !

не е възможно да нем оже да проникне...все пак някой ден ще трябва да раждаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си