.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

zaradi koeto obi4ate gadjeto si?:)

zdarveite
    kakvo vi dava toitq?s kakvo e po-razli4no to ot drugite(gadjeto vi)?i zaradi koe negovo ka4estvo nai mn go boi4ate
    aide vie ste

Голям фен
    Град
    :)
    ми аз търся подкрепа, обичта, привързаността, любовта, всеотдайността

Повече от фен
    Davame si po mnogo ot vsik4o.Nie sme ednavki,mnogo si prili4ame.Po razli4en e s tova,4e az go obi4am -tova go otli4ava. Obi4am tova,4e e izvesten i ambiciozen.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Да ти кажа честно,всяко момче или момиче е уникално само по себе си в това отношение!Аз лично обичам момче което не заслужава това,не е мил или нещо от сорта,но просто сърцето избира в кого да се влюби!Ще ви дам за пример бившия ми:Подарява цветя без повод,използва всеки случай за да направи комплимент,адски мило и нежно момче!Умее да стопля с думи,и да ме развеселява дори тогава когато си мисля,че нямам сила да се усмихна...Това е то,да можеш да помагаш на любимия винаги когато има нужда от това!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен Аватара на sometimes_
    Такива теми има, но все пак...
    Аз пък не мога да определя какво харесвам в НЕГО. Честно казано винаги съм харесвали...момчета от тип "женкари" и аз незнам защо.
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Заради какво .... не знам може би защото си е моето гадже и това го прави различен от останалите....... А иначе другите глупости с доверието и разбирането и приятната компания и т.н и те са налице.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен
    hmmmm, ne moga da opradale za6to go haresvam. moje bi za6toto me kara da se 4uvstvam neveroqtno. neznam tochno za6to go haresvam. toj mi dava vsi4ko koeto tyrsq.

Голям фен
    Град
    sofia
    mi s nego se 4uvstvam strahatno toi mi dava mn energiq i tonus i mn se radvam kato go vidq
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Уникален е. Мой тип е... Как да обясня...

Не е кат някаф планинар дет псува на всяка втора дума или нещо такова, нежен е с мене, държи се страхотно, има чувство за хумор, и винаги ме усмихва, независимо дали съм тъжна или каквото и да е...
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    v momenta az sam sama....i ot4aqno vlubena v edno mom4e...ne ba6 vlubena no si go haresvam super mnogo....toi e mnoogooo dobri4ak...ponqkoga mnogo samoten to4no kat men....haresvam ujasno mnogo stila mu na obli4ane...ooooooooooooooooooooo ne mi se misli pove4e...iskam toi da e s men pove4e ot si4ko...da spodelqme edna sadba da vurvim po edin put...Eh de tazi lubov da bude nqkoga spodelena
    iskam te ...ot4aqno mnogo se nujdaq ot teb!!!

Голям фен
    Град
    Sofia
    За сегашния ми приятел още е рано да кажа какво точно харесвам в него, но в бившия ми приятел много харесвах, че има самочувствие.. Това е нещо, което много ме привлича стига да е покрито и да не го натрапва.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен

Re: zaradi koeto obi4ate gadjeto si?:)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdarveite
    kakvo vi dava toitq?s kakvo e po-razli4no to ot drugite(gadjeto vi)?i zaradi koe negovo ka4estvo nai mn go boi4ate
    aide vie ste
    Най-вече искам да имам човек до мен ( и по точно момче до мен )
    Искам той да ме подкрепя,да ме защитава да го чувствам като повече от мен (по-силен...да се допълваме) това което го нямам аз той да го има Той е по-различен с това,че....направо незнам какво да напиша той ме обича!Мисля,че това е по-различното!Най-го обичам,че е сладък готин миличък....

Aми начина по който ме гледа...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си