- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vupros4eta!
1vo-za6to na mom4etata taka gadno im vunqt topkite?!
2ro-kak moga da nakaram,bez da se obijda gadjeto da se obezkosmi?!
3to-za6to po dqvolite sled godina sex i mi e nepriqtno da mu pipam topkite?!
temata e seriozna,bez ebavki vi molq.na 18 sym priqtelq mi e na 20,ot godina sme zaedno..![]()
1. Всичко вони,когато не го миеш редовно(без да се обиждаш)
2. Трудно можеш да му намекнеш,особено като е на 20 (явно за него не е нужно да се обезкосмява) ще се наложи да му го кажеш директно,но деликатно![]()
3. За какво по дяволите трябва да му пипаш топките при положение,че изобщо не ти приятно и явно те е гнус?
ami za 1.zabelqzal sam che vunqt kogato ne se miqt
2.ami prosto mu kazvash da se obezkosmi ako te obicha mnogo nqma da ima problem(toi pak do sq kak ne se e setil) sigorno e ujasno az ot 14 godishen se brusna tam)
3.ne mu pipai topkite sled kato ti e nepriatno.
a ti zashto nablqgash tolkos mnogo na topkite ne kazvash nishto za huq?
az pyk sam zabelqzala 4e sled kato te ebe nqkoe mom4e i ako ima kosmi na topkite posle se zapotqvat i vynat malko.ne e zadaljitelno da ne e bil kypan i zatfa da vynat ot zapotqvane sy6to vynat sled sex![]()
napulno sum suglasna steb =D>Първоначално написано от NsG
1. na priqteli mi ne mu vonqt zna4i ne e pri vsi4ki
2. az na priqtelq mi mu go kazah direktno i toi reagira normalno i ot togava si e vinagi brasnat (probvai se)
3. topkite im sa dosta 4uvstvitelna 4ast i mom4etata gi kefi da gi pipat no 6tom teb ne te kefi ili se primirqva6 ili mu obqsni sled kato ste zaedno tolkova vreme na dali 6te ima problem![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
axam syglasna :PПървоначално написано от NsG
a po 3 tochka i na men lichno ne mi haresva osobenno,no kato vijdam kakvo nechoveshko udovolstvie mu dostavqm....![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
и аз и азПървоначално написано от LiLeNcEtOoO
abe hora toi ima syper higiena,no prosto vonqt be ...,a za kura..ami ne ,toi ne vyni..
e da na 20..ama pak..
супер хегиена па му смърдат ташаците....айде нема нужда....ако имаше супер хигиена щеше да се бръсне!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
и да се маже с некфи мазила против изпотяванеПървоначално написано от osemenitelia
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
1. za6tot ne si izmivat redovno patkiteПървоначално написано от SWEET_ANGEL{}
![]()
2. ako e prosta selqnka i hodi kosmata 6ans da q nakara6 nqma
3. nz![]()
става на въпрос за момче ....Първоначално написано от Nimfetkata
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
1 - хаха - тоя да не би да е пропуснал да ги мие последните месеци?Първоначално написано от SWEET_ANGEL{}
2- хаха - хаха, тоя от зоопарка ли го хвана? коя клетка?
3 - не знам... аз топки пипам само ако са моите... ма си е кеф 'деба
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
zna4i po to4ka 2 - mi ne mu pravi svirki i ako se obeskosmi edva togava, az pone taka procediram s po malite.. s batkovcite e po slojno te pove4eto tea nad 25 primerno si imat kosmi i smqtat za pedersko da si gi mahvatПървоначално написано от osemenitelia
Ima edno re6enie vruzva6 go za legloto,zima6 edna brsna4ka tip BIG i krem za brusnene viking i mu pokazva6 koi e 6efa![]()
![]()
.
Ot mene tolko.
Действително бръсненето е част от хигиената,но ако наистина се къпе редовно,явно пропуска топкитеДруго обяснение нямам.
ahahahahahahahahahahahhaah тази тема радва окото ,сру за автора
2 т. от правилника. Бан на профил
Еми да педераско е .... щото ако редовно се миеш нито ще смърдят нито ще е неприятно ... варянт е примерно да ги подстригваш да не са толко големи ... ама секи си знае ... аз лично смятам че космите са си мой и аз ще си реша кога да ги махам и кога не !Първоначално написано от Nimfetkata
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!