.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: liobov

qgodka_1
    Guest

liobov

Аз оби4ам едно мом4е, но според мен то не изпитва ни6то кам мен! Пнякога си мисля,4е тои се интересува от мен за6тото тои го показва,но понякга не е така.Как да разбера дали това което показва е истина?plsssssssss помогнете ми моля ви!!!!!!!

А дали мислите ти че той изпитва нещо към тебе са истина? Или просто ти искаш да е така?

Не тръгвай да се занимаваш с нещо, в което не си сигурна... за да не съжаляваш след време... казвам ти го от личен успех.
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Супер фен Аватара на sometimes_

Re: liobov

Цитирай Първоначално написано от qgodka_1
    Аз оби4ам едно мом4е, но според мен то не изпитва ни6то кам мен! Пнякога си мисля,4е тои се интересува от мен за6тото тои го показва,но понякга не е така.Как да разбера дали това което показва е истина?plsssssssss помогнете ми моля ви!!!!!!!
    Ъъъ, като за начало си оправи правописа.
    И ние от къде да знаем какво ти показва той? Да не сме спали в марулите на Ванга, та да гадаем какво ти показва момчето и какво не?!
    Ако придобия способности на врачка, ще ти се обадя.
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    ne se shashkai tolkova mnogo nqma da ti e nito purvoto nito poslednoto mom4e v jivota....kaji mu 4e go haresva6 i 6te razbere6 dali i toi te haresva za6toto az ne moga da znam toi kvo ti kazva...

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ами мила,помисли си как ти го показва това,защото начините да покажеш на някого че се интересуваш от него,и че го обичаш!И незнам само аз ли мисля,че нещо при вас е странно незнам...разбери какво чувства той и се разберете!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Винаги си личи,когато чувствата на едно момче са истински и когато за него ти си просто моментно увлечение.Можеш да го познаеш по очите,по държанието му,по начина по който общува с теб,по тона на гласа му и най-вече може да го усетиш със сърчицето си.Но ако е момчетата тип "женкари",за които флирта с момичетата е нещо обичайно и които си променят отношението към теб за част от секундата...добре си помисли преди да предприемеш нещо.Все пак той не е единствения!Сигурна съм че много скоро ще откриеш правилното момче,което ще те оцени

Супер фен
    ГОВОРИ С НЕГО!!!

Повече от фен
    Emi pitai go ..
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Голям фен
    Град
    sofia
    naistina e nai dobre da pogovorite za6o moje i vuob6e ni6o da ne stane i ti da si 4akala naprazno
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си