- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- liobov
Аз оби4ам едно мом4е, но според мен то не изпитва ни6то кам мен!Пнякога си мисля,4е тои се интересува от мен за6тото тои го показва,но понякга не е така.Как да разбера дали това което показва е истина?plsssssssss помогнете ми моля ви!!!!!!!
А дали мислите ти че той изпитва нещо към тебе са истина? Или просто ти искаш да е така?
Не тръгвай да се занимаваш с нещо, в което не си сигурна... за да не съжаляваш след време... казвам ти го от личен успех.
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
Ъъъ, като за начало си оправи правописа.Първоначално написано от qgodka_1
И ние от къде да знаем какво ти показва той? Да не сме спали в марулите на Ванга, та да гадаем какво ти показва момчето и какво не?!
Ако придобия способности на врачка, ще ти се обадя.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
ne se shashkai tolkova mnogo nqma da ti e nito purvoto nito poslednoto mom4e v jivota....kaji mu 4e go haresva6 i 6te razbere6 dali i toi te haresva za6toto az ne moga da znam toi kvo ti kazva...![]()
Ами мила,помисли си как ти го показва това,защото начините да покажеш на някого че се интересуваш от него,и че го обичаш!И незнам само аз ли мисля,че нещо при вас е странно незнам...разбери какво чувства той и се разберете!
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Винаги си личи,когато чувствата на едно момче са истински и когато за него ти си просто моментно увлечение.Можеш да го познаеш по очите,по държанието му,по начина по който общува с теб,по тона на гласа му и най-вече може да го усетиш със сърчицето си.Но ако е момчетата тип "женкари",за които флирта с момичетата е нещо обичайно и които си променят отношението към теб за част от секундата...добре си помисли преди да предприемеш нещо.Все пак той не е единствения!Сигурна съм че много скоро ще откриеш правилното момче,което ще те оцени![]()
ГОВОРИ С НЕГО!!!
Emi pitai go ..![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
naistina e nai dobre da pogovorite za6o moje i vuob6e ni6o da ne stane i ti da si 4akala naprazno
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!