.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Re: ani4ka18

Цитирай Първоначално написано от ani4ka18
    може и да значи, може и да не значи! ако говориш за конкретен човек по-добре разпитай обкръжението му! по принцип много пъти не значи нищо!
    mida!
    tuka ima pravo!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Аз съм напълно съгласна с Deqn. Но ако наистина те гледа продължително и то в очите,но когато ти го забележиш,извръща поглед,тогава наитина може би не си му безинтересна. Но означава и че няма смелост да направи нещо по въпроса. Ако и ти го харесваш, направи нещо по въпроса-разпитай,хвърляй и ти погледи. Това винаги вдъхва малко кураж на срамежливите момчета.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Ами може и да те харесва или просто да си му симпатична. Усмихвай му се и ти, ако той не е безразлчен, ще дойде да се запознаете (ако не се познавате).
    съгласна съм с Десито

Голям фен
    Град
    Пловдив
    100% си му направила впечатление...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Аз мога да кажа,че винаги разбирам когато някое момче ме харесва и то точно по погледа най-вече!Прави сте че може да значи много неща.Явно момчето си пада по теб-тези чести погледи не са случайни.Разбирам да те е погледнал веднъж-например ако си била с някоя секси поличка,но ти казваш,че доста често е спирал погледа и върху теб,че и с усмивка!Твое е,действай!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    100% си му направила впечатление...
    ДА!

Заичето
    Guest
    Еми нормално е да те гледа постоянно. Това е признак, че пича ти се кефи. Ми просто му се усмихни и виж реакцията. Аз като си харесам момиче жсеки пат го заглеждам. Все пак трябва да и се вдигне малко самочувстжието, но ако е срамежлив и те кефи напражи ти парвата крачка няма нищо срамно. Деистжаи и успех!!!

Според мен - да.Ако някой е втренчил поглед
    и не откъсва очи от теб тва значи,че
    си го впечетлила с нещо.Пък и само за малко
    да те погледне,да ти се усмихне също значи,
    че нещо в теб му е допаднало
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

look at
    Guest
    blagodarq vi naistina ste mnogo otziv4ivi.obnadejdihte me nogo.prodalqavaite v sa6tiq duh

Голям фен
    ZAvisi kade si i koi te gleda!Ako si v disko da re4em tam vseki te gleda i ti namigva i dotam.V na4aloto si mislex 4e vseki koito te gleda i ti pra6ta takiva taini signal4eta te xaresva.Gluposti!!!V pove4e takiva slu4ai si igraqt s teb...
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

дам Honey91 , съгласна съм с теб , зависи кой и къде те гледа..За мен лично погледа значи много.По погледите разбирам дали едно момче ме харесва или...но мн често погледа лъже , особено ако си на една-две ракийки ..
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си