.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    ...SPaIkI...
    Guest

nemoem pove4e! help!

Nemoga pove4e imam si gadje no nqma kak da q vijdam nqmame vreme az treniram break i u4ili6teto mi e ot sutrin do ve4er a tq u4i za izpiti i nqma prosto kak samo sabota i nedelq eventualno no pak ne stava mn q obi4am i iskam postoqnno da bada s neq no nemoga pomognete mi pls ko da pravq

Голям фен
    да се задоволяваш с това, което имаш и да му се радваш. Някои хора и с толкова не могат да се похвалят.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Interesno kak she ti pomognem nie .. prava e Labelle .. radvai se na tova koeto imash...:PPP

ani4ka18

човек не може да има всичко. радвай се, че тази която обичаш изпитва същото към теб. а когато двама се обичат винаги има начин да бъдат задено! нали затова са дискотеките ве!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Interesno kak she ti pomognem nie .. prava e Labelle .. radvai se na tova koeto imash...:PPP

vie sami trqbva da podredite graficite si ne nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Barbie
    eeeee...vse 6te izmislite ne6to...prosto i dvamata trqbva da pravite kompromisi...tq moje da idva i da te posre6ta sled...trenirovkite...ti da q vzima6 ot u4ili6te kat ti se otvori malko vreme i da hodite nqkude...samo vi trqbva dobra strategiq za organizirane na vremeto
    verno...radvai se 4e si ima6 momi4e, koeto obi4a6 i koeto te obi4a...drygoto ne e tolkoz stra6no

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    да се задоволяваш с това, което имаш и да му се радваш. Некой хора и с толкова не могат да се похвалят.

Напълно съм съгласна !!!! Ако толкова много я обичаш и искаш по често да бъдеш с нея тренираи по малко а ако трябва изобщо не тренираи зада си с нея тя също трябва да отделя повече време за теб и така !!! то не е толкова сложно колкото ти сам го правиш или поне си го втълпяваш
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Голям фен
    Град
    софия

Re: nemoem pove4e! help!

Цитирай Първоначално написано от ...SPaIkI...
    Nemoga pove4e imam si gadje no nqma kak da q vijdam nqmame vreme az treniram break i u4ili6teto mi e ot sutrin do ve4er a tq u4i za izpiti i nqma prosto kak samo sabota i nedelq eventualno no pak ne stava mn q obi4am i iskam postoqnno da bada s neq no nemoga pomognete mi pls ko da pravq

[-o< [-o< [-o<

Голям фен
    Град
    софия
    аз заради старото гадже спрях да тренирам ... и накрая тя ми се отплати много добре... правех всичко за нея и са един курец......да избере неква свиня пред мене.......верно нямам кво да и дам не съм постигнал все още нищо в тоя живот.. ама и дадох сърцето си , а тя го ....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    да се задоволяваш с това, което имаш и да му се радваш. Некой хора и с толкова не могат да се похвалят.
    Така е.

Супер фен
    да се задоволяваш с това, което имаш и да му се радваш. Някои хора и с толкова не могат да се похвалят.
    =D>

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от stasi_girl

Напълно съм съгласна !!!! Ако толкова много я обичаш и искаш по често да бъдеш с нея тренираи по малко а ако трябва изобщо не тренираи зада си с нея тя също трябва да отделя повече време за теб и така !!! то не е толкова сложно колкото ти сам го правиш или поне си го втълпяваш
    според мен не трябва да спираш да тренираш! Брейка е мн. хуу нещо...просто...абе нз...найстина трябва добра организация!

Голям фен
    Град
    sofia
    radvai se i na malkoto prekarani momenti s neq
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си