- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakva e veroyatnostta?
Predi sedmica pravih sex s edin chovek ... v nachaloto zapochnahme bez prezervativ - purvite desettina-petnadeset minutki moje bi
po princip tryabvashe da mi doide vchera no mi zakusnqva. no i naposleduk cikulut mi ne e mnogo redoven .. vse pak zapochvam da se chudya - da ne bi da e stanala 'greshkata'? znam che ima izvesten risk ot zabremenyavane zaradi predeyakulacionnite technosti no ne sum sigurna.... kakva e veroyatnostta da sme "sburkali"?
na 16 g. sum
Винаги когато сте без презарватив има вероятност независимо каква е!А бе вие хора не се ли учете?После само питате бременна ли съм?Хората са измислили гума за тая работа..![]()
50 na 50 e veroqtnostta
mila ima testove za bremennost be mila to ako e stanalo stanalo
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
za test shte izchakam edin-dva dena oshte i shte si napravya
Hm hubavo kaza nyakoy po nagore za gumata ama to i az taka prikazvah predi da stane prostotiyata ... i sega pak sum na tova mnenie ... no po tova koeto sum vidyala dosega, i s nai golemite moralisti - ako moje vobshte taka da se narekat - se sluchva tova neshto rano ili kusno .... kakto se kazva po zakonite na murphy
ne bih iskala da me sudite sega znam che postupih glupavo ....
blagodarya
dano ti se e razminalo napravi si test i zanapred 6te ima6 ube4ka na uhoto =) spoko na edna priqtelka i zaksnq dve sedmici i posle i doide![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
mersi za razbiraneto {}
naistina v poslednite meseci mi idva kogato si reshi ama i az utejnih polojenieto s taya prostotiya.. drug put shte znam , prava si
Учебниците по биология са направени, за да се четат...![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
kolko ostroumno!
vse edno na pushach da mu recitirash urocite si
mnogo detinski gledash na neshtata , no kakto i da e
dano da ne izpadash v takava situaciya
ami dano da si imala kysmet i da ti se e razminalo.....uspeh i zanapred umnataПървоначално написано от Анонимко
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
stiga we hora za6to si pri4inqvate takiva glavoboliq?! vie si znaete de ama vnimavaite malko
Love you Kris !!!
и си направи тест...Първоначално написано от Анонимко
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m