.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

нова акция на НСБОП

новината е малко стара, но не видях тука такава тема, освен ако не е в друг раздел. ако все пак има нещо - трийте темата.

та по същество - НСБОП почва акция за проверки дали хората имат незаконни филми, музика и т.н. има трима арестувани. четох във вестника, ама ме мързи да го напиша цялото. казват, обаче, че заплашват с арест.

моето мнение е, че това са пълни безсмислици и едва ли ще арестуват 3 милиона души. и други неща имам за казване, обаче мн ме мързи да пиша, така че ще ги оставя за момент на вдъхновение.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

океееей извинявам се. трийте!
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

DGD na NSBOP i na vsi4ki pedrovci deto si mislqt 4e sa dostatu4no gramotni da mi razbiuqt parolata v papkata s musica i filmi...xaxa,6e si iztriq az musicata deto si q sabiram ot 3godini...ebati gupacite

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    За тези който само сиидват няма да има проблем.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    океееей извинявам се. трийте!
    /closed

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си