.

Виж резултатите на анкетата: За или против сте легализирането на тревата?

Гласували
101. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За.

51 50,50%
  • Против.

30 29,70%
  • Все едно ми е.

20 19,80%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Как мина шествието?

Guest
    Супер яко мина, поне 7 пъти спирахме движението по булеварда и този път бяхме по4ти само зрели хора, дето знаехме за какво то4но и защо сме се събрали там.
    снимки ще намерите на един друг сайт(сещайте се)

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Сега всяка събота има шествие,в знак на протест и искане за разрешение на маршрута,който не разрешиха на 7 май.Събираме се от 4 пред паметника и много моля да няма хора които минават "за гаврата"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Сега всяка събота има шествие,в знак на протест и искане за разрешение на маршрута,който не разрешиха на 7 май.Събираме се от 4 пред паметника и много моля да няма хора които минават "за гаврата"
    Кога ще бъде готово видеото от шествието, което беше на 7 Май?

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Кога ще бъде готово видеото от шествието, което беше на 7 Май?
    няма да е скоро...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз съм определено ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЯТА!!!

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Нищо не пречи да се разреши носенето на някакво количество марихуана.Но не бих я пробвал.

edin chovek, koito nosi u sebe si marihuana (ili drug vid narkotik) ili q izpolzva ili q prodava. mnogo rqdko nqkoi shte nosi takiva neshta u sebe si "prosto ei taka"...
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

хахахахахаха ХА ХА ХАХАХАХАХАХА
    е ти за к'во мислиш че ще си я нося за хербарий ли
    girls gone crazy when they look into my weedy eyes

vsle mi e edno zashtoto ponqkoga sum protiv ponqkoga sum za :P
    NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

za za li4no az ne pu6a. No nai-malkoto e nepriqtno da gleda6,kak priqtelite ti trqbva da se kriqt ot kukite 6toto 6e gi opandizqt za 5 gr... sme6no e. ako ne pe4eleha ot tova nqma6e da e zabraneno,qsno e 4e na nikoi ne mu puka za nas. Horata 6te prosuljavat da vzemat i po tejki narkotici i nqkoi nqma da gi spre. samo suzdavat stres....i vzimat pari4ki
    Bqh na 6estvieto i mi e interesno kude sa klip4etata?:P

Фен
    Град
    nqkade tam...
    LEGALNA ILI NE VINAGI MOJE6 SI Q NABAVI6,TEI 4E SE TAQ.
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от nasty_13
    Естествено че не е се тая...Много си зле кво изобщо съм се захванала да пиша,ама айде почнала съм...Нормално ли е да се криеш докато пушиш трева-това престъпление ли е?Всеки има личен избор-на мен лично ми е писнало тъпи миризливи ченгета да залавят мои приятели.Не е честно изобщо.А и ако човек се примирява със всичко до сега да сме още под турско робство.Да ти имам логиката направо-нямам думи за хора като теб.Не е въпроса в тва дали ще се намери,а в това дали си в гбезопасност

Guest
    Трябва да се легализира задължително ! ! ! \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nasty_13
    Може да се намери да.
    Ама аз уча в Люлин и ми писна да се чудя къде да я каширам заради тъпите куки дето само душат и те проверяват всеки ден.
    Тъй че не е все тая. . .

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Аз пък съм за легализацията които иска да си пуши да си пуши сеа кво толкова и сега пушите кат за последно само че се криете пак така ше си павкате в определени за това места и няма да има проблеми
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

fake
    Guest
    'за' съм с две ръце и два крака.
    Защото ми е писнало да се крия.
    Защото не искам да мислят мен и приятелите ми за наркомани-НЕ сме такива!
    Защото мога сама да преценявам дали да пуша или не.
    Защото е доказано, че физическо пристрастяване към тревата НЯМА.А какво ще кажете за цигарите и алкохола?
    И не на последно място
    Nature can't be illegal!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от tra^la^la
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    декриминализация се изразява в наличие на норма, която да утвърждава някаква минимална доза (примерно 4гр) и която не се преследва от закона, а се счита, че е за лично ползване...
    точно...все пак надали някога България ще стане Холандия,но декриминализирането ще намали до голяма степен властта на фуражките който сега ако те хванат с ена цигарка могат да те изнудват за доста големи суми имайки предвид наказанието...а все пак има разлика да хванат ено пишлеме което си пафка само и големия дилър с 20кг трева в колата...лошото обаче е ,че и двамата ще отнесат едно и също...
    Подкрепям =D> Не може да се сравнява дилара,с обикновения "потребител"

Супер фен
    Град
    VCHC
    Естествено ЗА поне декриминализацията, а дай боже и легализация. Писнало ми е да се крия от гадни куки.
    И определено няма да е едно и също ако си е забранена или разрешена. Най-малкото дилъроте ще спрат да печелят толкова. Някои помнят как беше преди да я криминализират. Цигарата беше по лев и малко над, а сега ... няма да коментирам просто!
    ЛЕГАЛИЗАЦИЯ!

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Най-малкото дилъроте ще спрат да печелят толкова. Някои помнят как беше преди да я криминализират. Цигарата беше по лев и малко над, а сега ... няма да коментирам просто!
    ЛЕГАЛИЗАЦИЯ!
    а някъде още си е по лев - лев и 5

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Az sam za legalizaciqta ! Ne samo zashtoto upotrebqvam,a zashtoto v interes na istinata golqm procent ot horata upotrebqvat :P Dilari vinagi shte ima ,pak i ako nqkoi reshi da si zeme masur shte go napravi po sobstvena volq ... Tova dali trevata shte e legalna ili ne nqma osobeno znachenie zashtoto taka ili inache shte se upotrebqva ,ama ne e redno za 1 mase da se vkarva chovek v zatvora pri polojenie che se razhojdat kade kade po uspasni hora

dam...naistina taka si e! napulno te podkrepqm!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    дилърите са като лекарите.. когато си болен отиваш при тях, дават ти лекарството и се излекуваш, когато си здрав си седиш на гъза и хич не си помисляш за лекари..
    а и да ви кажа дилърите на трева не праят кой знай кви пари.. повечето са тревомани, и парите от масура които тряа са за тях си ги испушват и общо взето бачкат за да пушат.. големите пари се въртат доста по навътре в веригата.. а и според мен всички знаем кой дърпа конците в тези среди..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]а и да ви кажа дилърите на трева не праят кой знай кви пари.. повечето са тревомани, и парите от масура които тряа са за тях си ги испушват и общо взето бачкат за да пушат..
    аххахахха само ти така си мислиш-печелят се луди пари,а тревата си набавят за без пари.Ти мислиш ли че ако нямаше оферта щеше да има толкова желаещи.Познавам един на 12 който продава-е 500 лева на месец са му сигурни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си