- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ НА ТРЕВАТА???+ СНИМКИ
Как мина шествието?![]()
Супер яко мина, поне 7 пъти спирахме движението по булеварда и този път бяхме по4ти само зрели хора, дето знаехме за какво то4но и защо сме се събрали там.
снимки ще намерите на един друг сайт(сещайте се)
Сега всяка събота има шествие,в знак на протест и искане за разрешение на маршрута,който не разрешиха на 7 май.Събираме се от 4 пред паметника и много моля да няма хора които минават "за гаврата"![]()
Кога ще бъде готово видеото от шествието, което беше на 7 Май?Първоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
няма да е скоро...Първоначално написано от p4elata_brumze
Първоначално написано от xaxo_xixi
edin chovek, koito nosi u sebe si marihuana (ili drug vid narkotik) ili q izpolzva ili q prodava. mnogo rqdko nqkoi shte nosi takiva neshta u sebe si "prosto ei taka"...![]()
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
хахахахахаха ХА ХА ХАХАХАХАХАХА
е ти за к'во мислиш че ще си я нося за хербарий ли
girls gone crazy when they look into my weedy eyes
vsle mi e edno zashtoto ponqkoga sum protiv ponqkoga sum za :P
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
za zali4no az ne pu6a. No nai-malkoto e nepriqtno da gleda6,kak priqtelite ti trqbva da se kriqt ot kukite 6toto 6e gi opandizqt za 5 gr... sme6no e. ako ne pe4eleha ot tova nqma6e da e zabraneno,qsno e 4e na nikoi ne mu puka za nas. Horata 6te prosuljavat da vzemat i po tejki narkotici i nqkoi nqma da gi spre. samo suzdavat stres....i vzimat pari4ki
![]()
Bqh na 6estvieto i mi e interesno kude sa klip4etata?:P
LEGALNA ILI NE VINAGI MOJE6 SI Q NABAVI6,TEI 4E SE TAQ.
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Естествено че не е се тая...Много си зле кво изобщо съм се захванала да пиша,ама айде почнала съм...Нормално ли е да се криеш докато пушиш трева-това престъпление ли е?Всеки има личен избор-на мен лично ми е писнало тъпи миризливи ченгета да залавят мои приятели.Не е честно изобщо.А и ако човек се примирява със всичко до сега да сме още под турско робство.Да ти имам логиката направо-нямам думи за хора като теб.Не е въпроса в тва дали ще се намери,а в това дали си в гбезопасностПървоначално написано от nasty_13
![]()
Трябва да се легализира задължително ! ! ! \/
Може да се намери да.Първоначално написано от nasty_13
Ама аз уча в Люлин и ми писна да се чудя къде да я каширам заради тъпите куки дето само душат и те проверяват всеки ден.
Тъй че не е все тая. . .
Аз пък съм за легализацията които иска да си пуши да си пуши сеа кво толкова и сега пушите кат за последно само че се криете пак така ше си павкате в определени за това места и няма да има проблеми![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
'за' съм с две ръце и два крака.
Защото ми е писнало да се крия.
Защото не искам да мислят мен и приятелите ми за наркомани-НЕ сме такива!
Защото мога сама да преценявам дали да пуша или не.
Защото е доказано, че физическо пристрастяване към тревата НЯМА.А какво ще кажете за цигарите и алкохола?
И не на последно място
Nature can't be illegal!
![]()
Подкрепям =D> Не може да се сравнява дилара,с обикновения "потребител"Първоначално написано от tra^la^la
![]()
Естествено ЗА поне декриминализацията, а дай боже и легализация. Писнало ми е да се крия от гадни куки.
И определено няма да е едно и също ако си е забранена или разрешена. Най-малкото дилъроте ще спрат да печелят толкова. Някои помнят как беше преди да я криминализират. Цигарата беше по лев и малко над, а сега ... няма да коментирам просто!
ЛЕГАЛИЗАЦИЯ!
а някъде още си е по лев - лев и 5Първоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
Първоначално написано от He3HauKa
dam...naistina taka si e! napulno te podkrepqm!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
дилърите са като лекарите.. когато си болен отиваш при тях, дават ти лекарството и се излекуваш, когато си здрав си седиш на гъза и хич не си помисляш за лекари..
а и да ви кажа дилърите на трева не праят кой знай кви пари.. повечето са тревомани, и парите от масура които тряа са за тях си ги испушват и общо взето бачкат за да пушат.. големите пари се въртат доста по навътре в веригата.. а и според мен всички знаем кой дърпа конците в тези среди..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
аххахахха само ти така си мислиш-печелят се луди пари,а тревата си набавят за без пари.Ти мислиш ли че ако нямаше оферта щеше да има толкова желаещи.Познавам един на 12 който продава-е 500 лева на месец са му сигурни.Първоначално написано от [CSKA
![]()