- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- daite mi idei za risunka za...
v daskalo ni iskat risunka svarzana s narkoticite, puk ni6to ne mi idva da akyla, nqkoi ako moje neka mi dade nqkva ideq 4e imam da navaksvam s oecnkitemersi predvaritelno
mi risuva6 marihuana heroin4e nekvi takiva
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Ми аз имах една такава задача по рисуване.Трябваше да е със символно значение.Бях нарисувала един пистолет,в него се виждаше че има наркотик или там цигари не помня кво беше и как се изтрелват срещу едно човешко сърце.Не успях да го обесня много добре,ама ми писаха шестица![]()
преди време и аз съм имала такива задачки...
нарисувах една супер яка мадама с някви развисени гащи... аве знам, че я прерисувах от една щампа на една моя блуска и така...мадамата имаше супер червени ръце и спринцовка, която държи... трябваше да бъде рисунка с под смисъл, но на мен не ми дойде нищо наум и нарисувах това, което мисля ... но иначе спечелих второ място и рисунката ми вися сума време в коридора на даскалото... важното е да си различен и провокативен Успех![]()
Бях видяла една много оригинална рисунка на тази тема,значи нарисувано е едно човече,пред него има две пътечки,т.е листа е разделен на две часи-в едната е наривано слънце,някви люлки,децата играят и такива работи,а в другата всичко е черно,същите деца с някви спринцовки и сичко някво мрачно.Доста време ще отнеме това,но пък е оригинална идеята
нарисувай joint4e по средата на листа и както е joint4eto посредата разделяш листа и в едната половина го правиш някво яко светло и много приятно, но в другата половина някво яко сдух и тъмно - двете страни на дрогата. Или пък нещо от типа на wrong way ако техниката е по избор пробвай да си поиграеш с графиките и светлосенките, много внушително можеш да го направиш. Ако пък можеш да направиш и колаж най добре - винаги има идеи, просто помисли повечко
Ами направи някъква тъжна, тъмна рисунка и така да се разбере, че резулт е лош!ц хаха
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Рисуваш марихуана и около нея някакви цветни хапчета и свити цигари.![]()
Mi nzz narisuvai 3 sprincovki![]()
![]()
![]()
![]()
mii 1 spincofka na zemqta i 2 deca naveli se q gledat zamisleno ...