.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Your.Passion
    Вагиналното течение е прозрачна или бяла течност ,която се отделя през вагината .Това течение е здравословно и НОРМАЛНО .То предпазва влагалището от изсъхване и и помага да се предпази от инфекции.Когато забележиш по бельото си кребообразно бяло петно за първи път ,това означава че скоро можеш да очакваш месечния си цикъл .Ако имаш гъсто жълтеникаво или тъмно течение ,което мирише неприятно или причинява сърбеж или парене ,това може да е сигнал за влагалищна инфекция .Консултирай се с лекар.Повечето влагалищни инфекции се лекуват лесно .Така ,че не всички коментари горе са верни . Понякога е нормално ,понякога не ,просто погледни цвета и дали ти пари или щипи .. А инъче използвай ежедневни превръзки Discreet .. Най-удбни са

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    05-08-2006, 17:10 От къде я намери тазя тема бре?

На гинеколог се ходи за бялото течение.. до месец-два мах са те изчистили.. А и има ежедневни превръзки за таяя работа, защото понякога преди или след менструация все ще имаш поне малко бяло течение

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Клошариииии

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Приятелят ми знае за това,сама му казах.При мен няма неприятни миризми или нещо от сорта,доста рядко имам и не по много.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2006 година ...
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си