- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лъже ли ме ?!?!?!
Искам да питам момичетата значи моята приятелка до сега не съм я докарвал до свършване и я питам дали и харесва и тя ми каза ,че въпреки че не свършва и харесва много.Много ме съмнява тая работа въпреки,че винаги ме стиска мн силно и се възбужда,но се пак това е най-важното да свърши .Кажете си мнението..?
Не всички жени могат да свършат вагиналноИ според мен не те лъже
![]()
Ти като правиш секс само оргазма ли ти харесва? Преди да свършиш не ти ли е приятно?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не те лъже, не си вкарвай глупости в главата.
За какво свършване говорим?
Не те лъже.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
не те лъже.. знаеш ли че има жени,които цял живот не свършват ? ...не винаги момчето е виновно и почти винаги на жената и е прекрасно,но не свършва.. смисъл ако от скоро правите секс е още по-вероятно да не свърши.. и не задълбочавай тая тема,че може да си помисли,че не ти показва колко и' е хубаво и да и е в главата само да свърши,а тогава шанса ще намалее доста![]()
Ми на мен лично не ми харесва секса ако не свършвам... тогава малко си губи смисъла...
Нооо щом колежките казват, че им е хубаво и дори да не свършват явно има различни мнения по въпроса. Ние няма как да знаем дали точно на твоята фр й е хубаво или не...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Свършването не е най-важното! Важното е да и е хубаво, а това дали те лъже вече зависи от това колко доверие си имате един на друг!
Според мен не те лъже това ,че не свършва не значи че не и доставя удоволствие
Съмнявам се да те е излъгала. Както ти казаха: има жени, които никога не свършват, други само веднъж - два. Приятно й е, както тя сама ти казва. Така, че не вкарвай в някакви глупости и това е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пак се връщаме на онова, че вие момчетата без да свършите не можете, ама ние можем и оргазма не ни е цел, а бонус.
Не те лъже. Не се филмирай, че не се справяш добре. Ако толкова искаш да свърши, действай с език, с пръсти.. и нека тя да те напътства. А по време на секс ако иска да свърши, да ти помага и да се стимулира сама.
Първоначално написано от antifashionshit
Е,аз ти казах,че ще дам тривиален пример,за да направя паралел
Да,има и от двата типа жени,за мен лично е без значение,за теб явно има.Ти винаги ли си имала тази нагласа или чак когато за пръв път ти се случи да свършиш?
Винаги. За мен ако правя секс и не свършвам, значи си пилея времето. А и истината е, че започнах да свършвам от 3тия или 4тия път в който правих секс. Така, че не съм имала мн време за квато и да е нагласа... винаги съм си мислила, че ще свършвам, дори не съм поставяла въпроса пред себе си, че не бих могла да свърша...
То от нагласата идват нещата.За мен си беше изненада,че изобщо ми е приятно,камо ли нещо повече.Но не ми пречи,приятно ми е и изобщо не ми пука дали свършвам или не.Случва се от време на време,но е по-голяма радост за него,отколкото за мен.Не знам защо,но не успява да ми стане приоритет.
Значи ако не свършиш не е бил никъв секс, не ти е било хубаво да усещаш приятеля ти, да виждаш, че и той е доволен и т.н ? На всяка цена тря да свършиш ?
Аз не го разбирам тва, ама добре. Ти си знаеш. Мойта единствена цел в секса е да ни е хубаво и на двамата, дали ще получа бонуса оргазъм не го мисля. Като стане, стане. Като не.. еднакво доволна съм.
И без оргазъм може да ти е хубаво, но и аз се чувствам някак кофти, ако не успея да свърша. Не е казано, че трябва ВИНАГИ по време на секс. Може и след/преди това с ръчичка/езиче. Пак е много хубаво.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ама що се чувстваш кофти ? Да не си помисли приятеля ти, че не го бива, щото не си свършила предполагам... А не от самата нужда от оргазъм...
А, не е от това, макар че го има и този момент. :П Като цяло сексът е пълен с убер много възбуда и после като не свърша ми е едно такова дискомфортно и чувствам някаква незавършеност. Същото важи и за неговото свършване. Ако не успее, пак би ми станало кофти. Та не е въпроса да има кой знае какви драми за един оргазъм. Ако не стане по време на секс, може да стане после или на втори тек, или нещо от сорта.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Такам. За протокола, да изясня, че до сега не съм имала сериозна връзка, в която да се отдаваме толкова много един на друг и като съм правила и правя секс, го правя заради секса, а не толкова заради човека. И освен това, не означава, че не се стремя да доставя удоволствие на другия-напротив, това също ми е цел. Просто според мен трябва да ни е хубаво и на двамата, той да свършва аз също.![]()
Главната мисъл е, че ти ако не свършиш не те боли п**ката. Отделно ти можеш да свършиш 20 пъти, момчето само 1 път/тек.
Тва като е така, мъжките си мислят, че ние задължително трябва да свършим и не го разбират... как така може и без да сме свършили.
Всеки си гони квото си иска в секса. Като ти е най-важен оргазма, добре.. не иде реч само за предпочитания това, което написах по-горе. За тва казах, че е БОНУС.