.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    ?pitanka?
    Guest

А вие как се справяте с това???

Значи имам едно въпросче(към момичетата) - как се справяте с бялото течение? В смисъл аз знам че е нормално за момичетата да имат бяло течение, но... не ви ли пречи по някакъв начин при половия живот. Аз например се изкъпвам нали , смяням си бельото и след 20-30 мин вече то е нацапано. Ами като правите секс - сабличате се и.... по гащичките има нещо бяло а и мирише неприятно...
    Моля дайте съвет и кажете как се сшравяте с този проблем
    .

Фен
    Град
    Еverywhere
    Може да има много причини за бялото течение - примерно точно незнам в кой период беше преди да ти дойде май то се засилваше или през определен период от месеца не съм сигурна.Но иначе не трябва да имаш такива проблеми смисъл за толкова кратко време да се появява.Може да е и следствие от това,че си пила антибиотици ама тук малко се отклонявам от темата.
    Не мога да ти дам точен съвет как да се справиш с него.Най-добре иди на гинеколог да ти изпише някакви хапчета,за да отстраниш този проблем.

morski o4i4ki
    Guest
    Ami ima ejednevni prevruzki slagi si ot tqh i si gi smenqi nqkolko puti na den.A predi sex otiva6 v banqta,maha6,mie6 se i gotovo.Nqma ni6to na belioto i ni6to ne miri6e.Taka ne stava li?

Guest
    виж мила ако имаш бяло течение то тогава значи че трябва да идеш на гинеколог. нормално е момичетата да имат секрет или течност която се отделя но тя се нарича вагинално течение и между двете има разлика. вагиналното течение е прозрачно няма миризма и служи за овлажняване и защита например то често е по обилно по време на или преди овулация. а относно бялото течение то е сигнал за някакав проблем може би инфекция само то е представлява по гъста течност често бяла , жълта и има неприятна миризма.
    сама прецени какво точно си имала предвид но ако е бяло течение от дълго време ти препоръчвам да отидеш на лекар за съвет

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    аз ползвам ежедневни,защотот доста непрятно,обаче то честно казано приятелят ми като ми сваля гащичките не забелязва дали има или няма, то просто е под такъв ъгъл,пък и като се стигне до този момнет той мисли за твоето тяло...

az bqh 4uvala 4e se lekuva taka zna4i v prodaljenie na edna sedmica sutrin i ve4er se kypesh i kato se kypesh i v edin burkan salgash malko iot kolkoto da stane vodata oranjeva vodata v borkana trqbva da e hlatka i se podmivash otdolo s nego i taka sled edna sedmica go nqma (ispitano e )

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от morski o4i4ki
    Ami ima ejednevni prevruzki slagi si ot tqh i si gi smenqi nqkolko puti na den.A predi sex otiva6 v banqta,maha6,mie6 se i gotovo.Nqma ni6to na belioto i ni6to ne miri6e.Taka ne stava li?
    \/
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

plaY
    Guest

...

ами и аз страдам от бяло течение и е мн неприятно...и аз карам с миене и превразчици...ама пак е гадно...страх ме е да кажа на майка ми, а пък за моя пр да не говорим ( искам само да попитам дали само тези които не са девствени могат да страдат от болестта,или и девствени могат?

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от plaY
    ами и аз страдам от бяло течение и е мн неприятно...и аз карам с миене и превразчици...ама пак е гадно...страх ме е да кажа на майка ми, а пък за моя пр да не говорим ( искам само да попитам дали само тези които не са девствени могат да страдат от болестта,или и девствени могат?

еййййййй не ви ли е срам, че сте толкова необразовани?а?мн сте прости!няма значение дали си девствена или не бяло течение може да има(най-често при лоша хигиена)!отидете на генеколог и той ше ви препише лекартсва!гаджето ми вземаше и сега е ок!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Guest
    прасни си една злобарка и готово..

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    къпя се пошчесто а преди да правим секс си обличам чисто белио а преди това се изкъпвам,+ тфа той не гледа прашките ми а мен самата... \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

hodi na ginekolog.. i az imah bqlo te4enie, no ne sym hodila na ginekolog, prosto nablegnah pove4e na higienata i sega nqmam, no sym nabliudavala 4e kogato sym ponastinala i vzimam nqkakvo lekarstvo i se pozasilvashe

Използваш ежедневни превръзки,сменяш си ги и при всяка смяна,ако си в къщи се измиваш,а ако не има кърпички специални за интимна хигиена!

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Използваш ежедневни превръзки,сменяш си ги и при всяка смяна,ако си в къщи се измиваш,а ако не има кърпички специални за интимна хигиена!
    Мхм
    Ако се налага да ходиш с кофа или нещо подобно м/у краката
    грабвай легена и отивай при чичо дорктор!

Цитирай Първоначално написано от morski o4i4ki
    kato bih dobavila 4e ima i aromatizirani ejednevni prevrazki

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME

mn momi4eta go imat tozi problem!
    problema moje da e v higienata,ili 6te ti doide ili prosto si nastinala i o6te mn dr!nai-dobre idi na genekolog!samo ne slu6ai babinite divitini!az sum 4yvala 4e ako no6tem maje6 prevruska s med i spi6 s neq skoro to spira! no poprincip ne trqbva da ima lo6 miriz ako ima nepriqten "aromat" ,stranenm cvqt ili e mn gusto-togava sus sigyrnost ima6 nqkoq infekciika!
    HEI NE STANAHA LI MN TEMITE ZA TVA BQLO TE4ENIE?!
    CeLi Se V LuNaTa!AkO Ne OlU4i6 PoNe 6tE Si SrEd ZvEzDiTe!

Ако мирише и зацапва сериозно бельото, е инфекция.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: А вие как се справяте с това???

Цитирай Първоначално написано от ?pitanka?
    Значи имам едно въпросче(към момичетата) - как се справяте с бялото течение? В смисъл аз знам че е нормално за момичетата да имат бяло течение, но... не ви ли пречи по някакъв начин при половия живот. Аз например се изкъпвам нали , смяням си бельото и след 20-30 мин вече то е нацапано. Ами като правите секс - сабличате се и.... по гащичките има нещо бяло а и мирише неприятно...
    .
    Аз не съм забелязала мъж, на който това да не му действа възбуждащо. При това аз обезателно преди секс с къпя и после като излезна от банята, ако ще има игра - слагам едни прашки и веднага се почва Пък и не мирише гадно.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Стига с тая заблуда, че бялото течение е нормално НЕ Е НОРМАЛНО
    върви на гинеколог да ти изпише там каквото се изписва за това
    Има си секреция която е нормална, но тя не цапа толкова много и не мирише гадно
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Цитирай Първоначално написано от ^Pretty{}Girl^
    az bqh 4uvala 4e se lekuva taka zna4i v prodaljenie na edna sedmica sutrin i ve4er se kypesh i kato se kypesh i v edin burkan salgash malko iot kolkoto da stane vodata oranjeva vodata v borkana trqbva da e hlatka i se podmivash otdolo s nego i taka sled edna sedmica go nqma (ispitano e )
    yjas ne bih go probvala.za taq rabota ima ejednevni prevrazki i gagdeto mi vaobshte nishto ne zabelqzva
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

..

Както при повечто момичета и при мен го има това бяло течение.Но ако спазваш добра лична хигиена не мисля,че ще има проблем.Аз лично по няколко пъти на ден взимам душ заради тея жеги,появява се такова течение след сняколко часа но няма неприятна миризма.А и преди секс количеството му се увеличава по разбираеми причини,но на мойто мъжле въобще не му прави впечатление и нямам особен проблем. Но за твое благоразположение ползвай ежедневни ароматизирани превръзки
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Цитирай Първоначално написано от ?pitanka?
    .

otivash na ginekolog pravqt ti mikrobiologichni izsledvaniq i 4aka6 rezultatite sled tova slushash kakvo 6te ti kaje doktora

suveti mogat mnogo da ti se dadat , no nai-dobriqt suvet 6te ti go kaje akusher-ginekolog ne horata ot foruma

vseki organizum e razli4en i razli4nite medikamenti deistvat razli4no (pri po specifi4ni obstoqtelstva)
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    Стига с тая заблуда, че бялото течение е нормално НЕ Е НОРМАЛНО
    върви на гинеколог да ти изпише там каквото се изписва за това
    Има си секреция която е нормална, но тя не цапа толкова много и не мирише гадно
    Напълно съгласна! Хора, не е нормално това бяло течение!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си