- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obyrkana sym i imam nujda ot saveta vi
Dylgo vreme bqh s edno momche.Zapoznahme se na moeto selo.Poluvin godina jivqhme zaedno i kogato si bqhme tuk v sf vsichko beshe ok i nqmashe nikakvi problemi,no kogato si otidehme na selo vinagi pochvashe da mi pravi problemi i da mi diga nervite.Bqh sigurna che tova e delo na chast ot "priqtelchetata" mu,a sega veche sym obedena v tova.Nachaloto na alril mi kaza che iska da se razdelim,no sled nqkolko dni otnovo se sabrahme.Reshih, che e po-dobre za izvestno vreme da ne jiveem zaedno i toi si ostana tam.No pochna vseki den po telefona da mi razigrava scenki na revnost,sled koeto razbrah che nqkolko dni predi da si otida na selo e spal s druga... Kakto i da e az sym na mnenieto che pyrvata iznevqra ne e fatalna i e prostima,daje ponqkoga e dosta polezna zashtoto sled neq chovek se osyznava i ne povtarq greshkata si.Prostih mu go.V sybota vecherta mnogo plaka i se izvinqva,obijdashe se kak li ne,v tqh razmqta vsichko...udrqshe si glavata,schupi si malkoto prystche na rakata,no nakraq go uspokoih i se razbrahme.I sega uj vsichko da e ok.Vchera kogato si doidoh vecherta mi se obajda 2 pyti i beshe gotino.Kaza mi che dnes sled 5 she mi zvynne,no stana 10 i toi ne se obadi taka che mi se naloji az da mu zvynna.Kaza mi "zaspal sym i stanah predi 2 chasa i sym zabravil da ti zvynna" i beshe pri negovoto "priqtelche" deto go naviva protiv men i mai zima primer ot nego i se opitva da mi se kachva na glavata.
Mislq,che shte e po-dobre ako ne mu zvanq az i chakam toi da mi zvani,zashtoto v protiven sluchei naistina shte reshi da mi se kachva na glavata i da me kara da mu hodq po gaza.A az ne iskam tova,no v syshtoto vreme mi e strashno gadno kato se prai na pylno laino i ne izdyrjam bez da go chuq.Vie kak mislite? Prava li sym za sebe si? Mislite li che shte e nai-dobre ako mu pokaja che ne moje da me razigrava i ako iska naistina da e s men trqbva da otgovarq na moite usloviq?
q go razkarai kvo ti da ne si nqkukuv parcal da si igrae taka s teb
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
E hora kak da go zareje ako oshte go haresva,znam che shte e po-dobre za neq ama se pak tq se oshte mai go haresva.I da zareji go ne mu zvuni neka toi da se seti za teb,a ako ne go napravi mu bii shuta i tova e!Nqma da pozvolqvash da se durji s teb kato nqkakuv parcal,pokaji mu,che i ti imash dostoinstvo!YSPEH! \/
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Още като прочетох,че си е счупил малкия пръст на ръката много се изплаших...Ами като скъсате (все някога ще стане) да не се самоубие
А той наистина ти се качва на главата
Чу моето мнение реши дали ще си с него или не! УСПЕХ!
Schupil si prysta...hahahahaha....zaashto li si mislq, che tova sa samo stzeni???![]()
Struva mi se, che ne si mnogo shtastliva ot vryzkata si...Ostvai go...a i "priqtelite" sa problem. Ot opit znam, che vednyj naumqt li si neshto sreshtu teb, nqma da izleze nishto hubavo. Jalko, che gadjeto ti se vslushva v tqh...qvno ne te poznava dobre. Pri vsichki sluchai e gadno i spored men shte e po-dobre, ako si gi razkarash vsichki ot glavata...
Znaq, che shte mi e mnogo po-dobre ako se razdelq s nego i ne mi trovi jivoteca,no problema e che vypreki vsichko az vse oshte imam silni chuvstva kym nego.Vse pak mislq da se sdyrjam i da ne go tyrsq,a da go ostavq toi men da tyrsi.Znaq, che i toi ima chuvstva kym men no prosto mnogo go nastroivat da se opitva da me komandva i edva li ne da me napravi svoq robinq.Na negoviq "priqtel" gadjeto mu...mn go e zakysala.Toi ne q puska da izliza bez nego,a inache toi si izliza s negovi kolegi i pr.I ako sluchaino e s nego pochti ne i dava da govori... pravi q na maimuna i q razigrava kakto toi si iska.I tochno tova me navejda na misalta che i moq se opitva da napravi taka che da postigne syshtoto,za tova nqma da se davam,ta ako shte da umra ot myka... Blagodarq vi mnogo za savetite i mn se radvam,che mislite i vie kato men.
Оти щом си от село има лек и за твоята болка.Отидете двамцата е момъко в оборо при магарето.Наебете се в сеното,докато магаренцето ритмично маха с опашка.Ке ви хареса и ке се опраите после
![]()