- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kogato vsi4ko svur6i :(
Е както вси4ки и аз бях адски щастлива,но ето 4е преди една седмица щастието свърши.Скъсахме с гаджето ми.Не исках но нямаше как,само заради няква глупост...направо се побърквам нищо не ми е забавно,не ми се яде.не ми се спи,нищо.Целият свят ми е ску4ен.АЗ още много го оби4ам,всяка ве4ер го сънувам и направо полудявам.Най-лошото е 4е сме от един клас и го виждам всеки ден седи пред мен и направо когато го видя 'сякаш виждам мъж за първи път'.Толкова го оби4ам,а като си помисля 4е никога ве4е няма да го имам и се разплаквам през десет минути...
![]()
![]()
Моля ви кажете ми какво да направя не мога да спра да мисля за него ще се побъркам направо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Macka, dokato gbo 4etoh i az se razplakah.S gadjeto mi 4etohme zaedno i toi mi kaza 4e 100% i na nego mu e mn tujno.Prosto...vlizam ti v polojenieto.Pokaji mu 4e ti e mn tujno i se opitai da se zdobri6 s nego.Tova e edinstveniq na4in![]()
"Everything that has a beginning, has an end"...просто понякога трябва да се примирш и да продължиш напред. Няма да ти е лесно, но нямаш друг избор.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
em macka hi4 ne e lesno..naqsno sumn 6toto to4no predi 1 sedmica mi se slu4i po4ti sa6toto ia z mn stardah i t.n. ama sq pi4a si ima druga i az is imam drug i makar4eo6te imam taka da se kaje silni 4ustva kum nego...si4ko svar6i
da nqma da ti e lesno da go zabravi6 no 6e vidi6 sled vreme rana ili kusno 6e go zabravi6
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Знам,че ще ти е трудно,но по-добре го забрави
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Ot 4asti vs ste pravi, no neka pone da opita.Ne moje tolkova lesno da prieme, 4e 6te bzagubi tolkova hubavo ne6to.Tq kazva 4e mn go obi4a i 6tom tolkova strada za nego zna4i naistina si zaslujava.Opitai i ako toi ti se napravi na interesen ili puk izob6to te otreje...pone 6te zn6 4e si opitala i edin den nqma da sujalqva6 4e ne si napravila ni6to po vuprosa.Vij kakvo opitai ako en se polu4i, zdrave da e, sled tova go zabravi.Nqam da ti e lesno, no ne si zaslujava taka da podmine6 ne6to hubavo.Po tovA koeto pro4etoh...qvno vi e bilo mn hubavo zaedno.Ako ne stane, ve4e 6te trqbav da go Zabravi6.I gore glavata, koi znae kolko o6te takiva- hubavi vruzki 6te ima6![]()
Мерси много, ние с него сега сме приятели(уж) много страдам вси4ки го виждат и той го вижда и най добрите ми приятелки ми повтарят 4е той не ме заслужава и да пла4а токлкова за него....ще се опитам и се опитвам,но колкото пове4е си казвам 4е вси4ко е свър6ило толкова пове4е го искам,да е до мен....Мерси все пак ще се опитам да се преборя
![]()
Давай мацка аз съм с теб!
napylno sym syglasen =D>Първоначално написано от Malko_kote
Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!
Mi neka tq da izbere kakvo da napravi v kraina smetka tq si reshava dali da go zabravi ili ne
Nqkoi den jivota ti otnovo 6te se podredi spokoino !!Първоначално написано от e_l_i_z_a
И аз така мисля!Първоначално написано от e_l_i_z_a
ami zvu4i kato v nqkoq pesen...pravi se 4e si go zabravila nakarai go da povqrva 4e i bez nego moje6 i 6t3e vidi6 4e 6te iska da si te vurne
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn