.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    EveryBodyyy
    Guest

Nqkoi pyt kato masturbiram

ediniqt mi testis se kachva na gore... ot kakvo moje da e tova i kakvo moga da napravq za da ne stava taka ... ?? Pomognete pls!

Супер фен
    Град
    Sofia
    niamash nujda ot pomosht. Pri vsi4ki stava taka!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

EveryBodyyy
    Guest
    kak taka pri si4ki ne sam zabelqzal da e pri vsi4ki kato sam gledal filmi pyk i do skoro ne stava6e taka...i za6to samo ediniqt testis... vse edno se e izmestil i za tova otiva na gore takova 4ustvo imam... ina4e nito boli nito ni6to

Guest
    A we to predi da se iprazni6 to4no stava ima si obqsnenie nqkade iz net-a ma ne se se6tam de be6e

EveryBodyyy
    Guest
    ne be 4ovek ne e to4no predi da se ispraznq.... prosto se ka4va nad samiq penis ne otgore ot strani no na takava viso4ina drug pyt ne mi e stavalo taka i po princip stava kato poema na vytre vyzduh ili ne6to takova po dylboko....???

Голям фен
    ае брат ти говориш глупости мадурите ти не са залепнали на 1 място те си ходят из топките бахти не моеш ги залепи

Guest
    da ama bahti kolko na gore mi otiva ednoto... i si mislq da ne bi da ima ne6to....

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    така е бре, нищо ти няма. единия ти т***к е по-голям от другия, нормално

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    при 80% от М, левият тестис лежи малко по-ниско от десния. при 20% е обратно. и двете са норма. има спец мускул - кремастер, изтлачен от напречния и вътрешния кос коремен мускул, който при опасност, секс, преохлаждане и т.н се съкращава и повдига тестисите в коремната кухина. ако все пак тестиса постоянно стои повдигнат и не слиза в торбичката - да те види уролог или хирург

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си