- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тройки
правите ли често тройки? какво е съчетанието? и кой какво прави?
Не толкова често, колкото би ми се искало![]()
Засега съм опитвал с две жени. Не им хареса, въпреки че бяха приятелки и бяха залоупоребили с алкохола![]()
Имам предвид - не им хареса на сутринта, като си припомниха какво се е случило.![]()
4esto bi bilo sku4no :PПървоначално написано от haheee
ami ne sam pravil do sega no iskam s 2 momi4eta![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Първоначално написано от favor_91
и аз тей........ ех де тоя късмет да имаме
К'во ще ги правиш двете, като ти е един.Първоначално написано от favor_91
![]()
По яко е обратния вариянт аз съм го правил(4пъти) и ме кефи и веднъж бяхме 3 мъже и две жени и в двата случай изпълненията са 100% хетеросексуални.![]()
Tuka vecje i do orgiiki ot po 5-6 choveka se e stigalo - evalaAz lichno bih vlqzal v nqkva troika no s mnogo vnimatelno podbirane na uchastnicite
![]()
Правил съм тройка с петела и кокошката на село.Сега баба се чуди защо няма яйца и петела постоянно бяга след мене
п.с.Аз съм зоофил
Скапано изкурвясало общество...
men ne6to ne me kefqt troikite kefi si me samo s edno momi4e tam da mu ob1rna nujnoto fnimanie s 2 se razseq
И аз сам на мнение че с едно момиче е по добре 2 са много вече
[/i]
Живота е хубаво нещо!!!
Извинявам се за Правописните грешки предвърително ( Латиница)
Az sum pravila 3-ika (az i edna priqtelka s edin momuk) samo vednuj i ne sum sigurna 4e bih go napravila pak!!!Ne 4e ne be6e gotino, naprotiv be6e super, no sled tova se poqviha 4ustva i se polu4i mnogo kofti...i edva li ne nie se skarahme za nego i nqkvi takiva prostotii...
![]()
super qko pi4az pak sam spala s 2-ma navednaj i ne me izkefi tolkova no iskam s maj i o6te 1 jena za6toto sam bi
![]()
za sega oshte ne sam pravila troika,no vyv vseki sluchai super mn iskam,bez znachenie dali s dve momcheta ili s edno momiche i edno momche :P predpolagam,che i v dvata sluchaq shte e superПървоначално написано от haheee
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Ми до сега не сум правила тройка ама с една приятелка си мислихме да пробваме... като стане ще пиша обещавам![]()
бляя баси ужаса е т'фа .![]()
![]()
не съм прайла тройка, не и бих прайла
Правила съм веднъж...много алкохол, РАЗНИ работи за пушене и стигнахме до там....НЯМА ПАК!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Aми два пъти съм правила, и двата пъти с още едно момиче (една близка приятелка0. И двата пъти ми хареса много.
Но "често"... Би дотъпяло ако го правиш често, така ми се струва...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
awe kwi 2 momicheta dai kum 5. purwata za ti lije g1za.wtorata ti blije topkite kato sladoled.tretata da ti blije krakata,chetwurtata da ti bii chikii.E ne e li dobre twa?![]()
![]()
hehe i az iskam takaПървоначално написано от Pr0sTak
bravo na teb! aplaus! =D>Първоначално написано от SEXtreme
Правил съм веднъж тройка след един купон. Бяхме аз, един мой приятел и едно момиче. Докато тя правеше свирка на единия, другият я чукаше в пичето на задна прашка. Сменяхме се местата няколко пъти. Гейски изпълнения не е имало.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
Караш ме да мечтая...лоши мечти!Първоначално написано от Bor4e Kamenoski
az o6te ne sum pravila no biih pravila s 2 mom4eta![]()
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn