- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Дали не съм бременна?
Mnogo sum pritesnena..Mnogo silno me bolqt gurdite..zakasnqva mi veche 3 dena..chustvam se gadno..hem sum gladna hem mi se gadi..malkokorema me boli okolo 1 sedmica za malko kato cheli she mi idva,no ne mi idva..gurdite me bolqt ot 1 sedmica veche..no dnes me bolqt silnichko..Ne e imalo mai riskovi aktove..pravih 2 testa-sure check na parviq den ot zakasnenieto-otricatelen..na 2riq den clear test-otricatelen!!Mnogo se pritesnqvam..imam simptomi a oshte ne mi idva..pritesnqvam se mnogo na vas sluchvalo li vi se e da imate simptomi cqla sedmica daje i sled zakasnenieto i pak ne mi idva..molq vi daite mi savet ;((( dali e bremennost i oshte testovete sa otricatelni?ne e vazmojno nali?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
ami men po4vat da me boqt daje pove4e ot sedmica predi da mi doidetva 4e te bolqt gardite e silen priznak 4e 6te ti idva i 6tom e tolkova silno moje i dnes da e (a dano) 6tom si nqmala riskovi otno6eniq i testa e otricatelen (vapreki 4 to trqbva da se iz4aka izvestno vreme sled akta za se napravi) a be predpolagam 4e ni6to ti nqma i se nadqvam da e taka no poprincip ako si se panikiosala mnogo i si se stresirala tva e edin ot faktorite poradi koito moje da ti zakasnqva zatova uspokoi se i dano vsi4ko e nared
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
chakai sq....ot posledniq polov akt do vremeto,v koeto tr da ti doide minali li sa 7 dena,za da moje da si sig v tva koeto kazva testa,v smisal dali rezultata e tochenПървоначално написано от Miroslava
a i pri polojenie,che kazvash,che ne ste imali falove(sex bez prezarvativ,da vi se e kysal prezervativ i t.n.)ne vqravm,che ima nqkakav nachin da si bremenna....
![]()
btw tva i na men mi se e sluchvalo....i ne se naricha bremennost,a SAMOVNUSHENIE....kakvi li ne filmi ne si vkarah,che sam bremenna,samo si troveh jivota....tai che uspokoi se i shte ti doide,sq ne ti idva ot naprejenieto pod koeto se namirash...aide uspeh![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ne spokoino se pak ti ne si se razvila napulno i e normalno da ne ti e redovno taka 4e spokoino i az bqh taka purvite 6 meseca mi idva6e redovno daje i na to4nata data ama sled tova preturpqh operaciq i sega e mn mn nerevodnoo , no oba4e ne e ot operaciqta a e ot tva 4e o6te ne sum se razvila napulno sigurno i pri teb e takaПървоначално написано от Miroslava
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
Ami ne ne sa minali 7 dni..za da minat 7 dni trqbva da mi zakasnee oshte 5 ;((( sled kolko vreme gore dolu da si zema nov test? ili da ida na doktor ako mi zakasnee oshte malko ?? (((
trqbva da mine pone sedmica sled posledniq polov akt ama se samnqvam da si bremenna prekaleno filmi si vkarva6 uspokoi se i dano vsi4ko e nared![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Извинявам се ама ти парвиш ли разлика между бременност и менструация.Защото повечето от гореспоменатите симтоми са преди да ти дойде.Как въобще почвате да правите нещо,като не знаете за какво става на въпрос
![]()
Ще ти дойде кво се притесняваш и щом си правила тест и ти е отрицателен кво се палиш...
И аз съм се панирала, защото ми се догади няколко дни преди да ми дойде. Ако искаш да си спокойна, вземи мерки.
s ili bez prezervativ pravish sex ?! vzimash li protivoza4atni?~! az mislq 4e ne si bremenna makar 4e e rano da se kaje sure check sa to4ni....
Love you Kris !!!