.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

капки ... за очи

абе дали има капки за очи дето да ги успокояват или по скоро ако са кървясали да се оправят . знаете ли името на някои такива капки и цена

Мега фен
    Момиче, отиди на очен лекар. Подобни неща не са безвредни, а все пак, това са очите ти.

88
    Guest
    maxitrol 7,90lv

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Аз ти предлагам да си вземеш Визин ( Visine ). Избистрят очите. Аз примерно постоянно си ги ползвам, защото покрай ученето много се натоварват и нямам никакви проблеми. Можеш и да си ги промиваш с минерална вода.

Повече от фен
    Най-добре първо иди на очен лекар, за да ти каже дали нямаш някакви проблеми с очите.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    Аз ти предлагам да си вземеш Визин ( Visine ). Избистрят очите. Аз примерно постоянно си ги ползвам, защото покрай ученето много се натоварват и нямам никакви проблеми. Можеш и да си ги промиваш с минерална вода.
    и аз ползжам визин пробваи мойе да ти помогнат,но наи добре отиди на очен лекър
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

shte gi probvam tezi vizin s ochichkite si4ko mi e na shest prosto si sedq do kasni4ko i nqmat hubavo bqlo kakto kogato sam si otpo4inala

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Момиче, отиди на очен лекар. Подобни неща не са безвредни, а все пак, това са очите ти.

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...

Re: капки ... за очи

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    абе дали има капки за очи дето да ги успокояват или по скоро ако са кървясали да се оправят . знаете ли името на някои такива капки и цена
    i az imah podoben problem s o4ite,samo 4e na mene ne mi bqha samo kurvqsali a i mi se razmazva6e pred pogleda,a be ob6to vzeto gadoriika.Otidoh na lekar i mi dade edni kapki i kogato mi se razmazva da gi slagam no ne pomnq imeto im,a okaza se o6te 4e imam Astigmatizu!taka 4e po dobre 6te e da otide6 na lekar da vidi6 kakvo to4no ti e,za da ne stane po seriozen problem,s o4ite 6ega ne biva

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си