- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За или против диетите сте?
Лично аз съм ПРОТИВ диетите.Като видиш че напълняваш, просто започни да се ограничваш и всичко ще е наред.
Аз преди кат бях на диета ми се ядеше още повече. Така де, просто се ограничавайте, бе хора. Не е нуйно всичко, което е на масата да бъде изяжданО! За кво трябва да се мъчите с глупости? Ходи си на фитнес, ограничавай мазнотиите и сладкито, пий вода и всичко ще е наред
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami to kato kaje6 dieta se se6ta6 purvo za tova. A i Magic_girl kazva ograni4enie! To ograni4enieto ne e li pak dieta. Az kato minavam na dieta karam 2 dena samo na voda. A ve4e posle plodove zelen4uci i tova e!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
za razymnite dieti i zdravoslovniq na4in na jivot![]()
Първоначално написано от Barbie
![]()
I was lost and I'm still lost...
За
Аз също.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Първоначално написано от Barbie
мразя диетите, пробвала съм да спазвам режим ама просто точно тогава имам чувството че никога нищо не съм яла![]()
предпочитам спорта![]()
"Целувка за лека нощ"
При моя начин на живот съм против.
Но когато не се извършваш почти никаква физическа активност - за.![]()
И диета се прави винаги индивидуално при диетолог, иначе само можеш да си навредиш.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ami to izliza taka 4e mom4etata sa "za" dietite a momi4etat ne 4ak tolkoz... Ave hora kude vi ostana dostoinstvoto!!!! Za dietite i to4ka po vaprosa. Taka de izliza 4e mom4etata spazvat dieti i sa slabi a momi4etata e i sa DEBELI!!! Spazvaite dieti horaaaaaaaaaaaaaa
Az sam za dietite ima mnogo raznoobrazni i priqtni dieti, no bez dvijeniq ne stava ni6to
mnogo dvijenie i sport i nikakvi maznini i testeni izdeliq...tova mu e maikata nqma smisul da se spazvat strogi dieti tui kato posle tova koeto si svalil se vuzvru6ta...po-dobre bavno,no slavno...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Не съм с подлагал на диета, не ми с е и налагало, ама предпочитам да си спортувам...
Твърдо нйе!![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
за диетите съм,когато се налага