.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Фен
    Град
    Sofia

Samo az li se VAZBUJDAM tolkova MNOGO OT....

Parvo da kaja, 4e sam momi4e. Btw. imam si postoqnen partnior.
    Ta, nikoga ama nikoga ne sme pravili nejen i baven i taka da se kaje romanti4en seks. Prosoto tova nikoga ne me e vajbujdalo! I ne moga da si predstavq drug vid seks....Ta zna4i vajbujdam se kogato me hapat, draskat silno po vrata, krakata, glezenite, kogato sqka6 nqmam izbor i use6tam, 4e toi kontrolira vsi4ko dori i di6aneto mi(poneje obi4am i da me stiska po vrata)
    Abe ne6to kato "pokorenata krasavica". Gledali li ste filma "Ubivai me nejdno"? Ami scenite v filma, sqka6 opisvat vsi4ko tova i na men mi haresva. VAPROSA E: Momi4eta, vie vazpriemate li takav seks- e ponqkoga a kato steritip, ili davate 4ak takva svoboda an patniora si? Ili tova da pravi kakvoto sika i da kontroli4a primerno dori di6aneto vi e UNIJENIE za vas? TOVA MOEOT NORMALNO LI E?
    A mom4eta haresva li vi 4uvstvoto ili da li imate takova jelanie, kogato pravite seks sqka6 da pritejavate momi4eto?i da pravite kakvoto iskate?

Мега фен
    На мен рядко ми харесва бавния и нежен секс. Обожавам моментът преди той да свърши, защото тогава е най-доброто - бързо и брутално. Обичам да ме шляпа, да ме хапе, да ме дере.
    Чак мъжът да прави, каквото иска, не ми харесва.

i averkata e taka, obi4a da se 4ustva bezpomo6tna, i pro pove4eto mom4ita, pone po moe nabludeniq e taka, ama az ne obi4am da igraq lo6iq, ama se nalaga 6tot posle obi4am da si leja i q ostavam da si prai kvot si iska, a az si gledam tv i si pu6a \/

Мега фен
    ЕЕ, не може съвсем само мъжът да действа. Това е вече прекалено! Бруталната езда е доста...яка!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    ЕЕ, не може съвсем само мъжът да действа. Това е вече прекалено! Бруталната езда е доста...яка!
    от време на време може,ама всеки път амо мъжът и то през цялото време е гадно!аз лично не бих се чувствала добре така....все пак и на него да му доставим удоволствие по-голямо

Фен
    Град
    Sofia
    bavniq i nejen sex e nai hubav togava i na maja mu e got i kara po pove4ko a ina4e si e prosto ebkane, ne si padam obi4am baven mnogo baven sex i sv1r6vam legnala po korem a toi v/u men :P

Мега фен
    Не говори глупости - че ако сексът е бърз, няма чувства, едва ли не. Самото удоволствие сближава хората. А как го постигат - чрез бърз секс, федероски или бавен секс, е техен проблем.

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    bavniq i nejen sex e nai hubav togava i na maja mu e got i kara po pove4ko a ina4e si e prosto ebkane, ne si padam obi4am baven mnogo baven sex i sv1r6vam legnala po korem a toi v/u men :P

Ami sigurno si prava, pak i az si msilq, 4e taka mislqt pove4eto momi4eta...a nzm. no az sam s gadjeto si pove4e ot godina i sas sigurnost ne e "prosto ebkane", nezavisimo 4e e mnogo silno i strastno.

Мега фен
    "Просто се ебат" курвите, така че внимавайте с определенията.

Голям фен
    Еми аз предпочитам акта да е по-нежен по пирнцип, ама понякога съм в настроение и за купон Обичам момчето да води, ама понякога като се обърка поемам аз юздите....хаха
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Аз до са винаги съм водел в секса и го правя комбинирано и бавно и бързо. Само с последното гадже, я оставям да води, а нея я кефи по-бавен секс та му посвикнах и на него. Не е лошо всякак, стига да е удоволствие и за двете страни

Повече от фен
    мисля че темта е приключена

Мега фен
    Ти кога влезе във форума, кога започна да вършиш работата на шефовете?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    лол вярно си е
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

За първи път да се съглася с теб напълно
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    Пловдив
    има малко директни, но прави хора в тоя форум
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

i mene me vlekat takiva ne6ta nz za6to ama ima ne6to stra6no vuzbujda6to nqkoi da te bluska i udrq i vuob6te da uprajnqva pulen fizi4eski kontrol nad tebe
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Фен
    Град
    plovdiv
    i men me kefi samo kadeto i az obi4am da hapq i draskam i maja mi redovno e s draskotini po garba
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

az obi4am da e strastno i burzo ama nikoga ne bih ostavila myja s kogoto sam da me kontrolira napylno...o6te po malko 6te mu dam da me stiska za gurloto i da izpada v grubosti....predpo4itam nejen i baven sex za6toto svyrzvam kato cqlo sexa s nejni 4uvstva koito sus sigurnost ne vklu4vat du6ene i takiva raboti...ama ina4e razli4ni hora razli4ni jelaniq kato ti haresva zna4i nqma ni6to lo6o prodyljavai si v sy6tiq duh
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
    i mene me vlekat takiva ne6ta nz za6to ama ima ne6to stra6no vuzbujda6to nqkoi da te bluska i udrq i vuob6te da uprajnqva pulen fizi4eski kontrol nad tebe
    axam axam syglasna sam :P
    e sq ne baj da me udrq i blyska,no da ima nadmoshtie nad men
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    На нещата, които казвате, им се казва "Sado-mazo".

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Na neshtata, koito kazwate, im se kazwa "Sado-mazo".
    e ne baj tolkova,pone v moite predstavi ne chak tolkova,za drugite nz
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Na neshtata, koito kazwate, im se kazwa "Sado-mazo".
    e ne baj tolkova,pone v moite predstavi ne chak tolkova,za drugite nz
    Mda i az vseh da se mzamislqm, ne mislq, 4e e 4ak sado mazo. no kakvto i da e go obijavam(tozi vid seks de).
    a po otno6eniq na tova momi4eto da aktivno, da sas sigurnsot mogat da se sa4etaqt ne6tata....pone nie mojeme. Poneje hem az sma dosta aktivna, i toi no v 1 moment ne6tata se oba6tat i posle pak taka4e seksa da se pravi ot 2ma, a ne ot 1 + 1 darvo...

Btw. e qvno ni6to mi nqma i ima dosta mimi4eta, koito haresvat toji vid grubost

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си