- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- къде е тънката граница?
до кой момент момчето ти е приятел и кога започва да изпитва чувствата?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Кога той започва да изпитва чувства или кога ти започваш да изпитваш такива? По-тъп въпрос не знам дали има, бтв. Защо мислите, че с неща, казани от друг, можете да контролирате живота си?
А бе ако първо ги прайш приятелки, после почваш да изпитваш по-други чувства към тях си много на грешен път. По-добре си ги разграничавай и не търси тънки граници между приятелството и любовта щот става една каша след това и винаги има някой разочарован и така ни приятели, ни любовници ни нищо... въпреки, че в редки случай се получава и тогава е много сладко, но наистина е рядкостПървоначално написано от Анонимко
![]()
Абсолютно съм съгласна! Приятелите са си приятели, а гаджетата - гаджета!Първоначално написано от Kulio Gangstera
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
егати въпроса... то човек не си казва "айде сега аз да се влюба в този"
всичко става от само себе си...няма определен въпрос
olelle az ne sam saglasnq s nqkoi ... slu4aino da ste gledali reklamata na edna bezalkoholna napitka :Ptaa tam si kazvat mn vqrni ne6ta
v momenta az hodq s nai dobriq mi priqtel i tolkova go obi4am 4e ne moga da si predstavq 4e sme bili samo priqteli...
Love you Kris !!!
neznam dali 4esto se slu4va ama mi e tolkova qko 4eeeeeeee 6te viq ot kefПървоначално написано от Kulio Gangstera
)))))))
![]()
Love you Kris !!!
кой е казал че момчето трябва да почне да изпитва някфи други чувства ? къф е проблема да ти остане приятелПървоначално написано от Анонимко
![]()
ama i az 6e fiq ot keff miloooooПървоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()
[/i][/b] eto go moq 4ovek...sun4o bi4kam si teeeeeeeeeeeeeeПървоначално написано от Flex
![]()
Love you Kris !!!
az sum na tvurdo mnenie 4e istinsko priqtelsvo mejdu momi4e i mom4e nqma i vinagi ediniq ima 4uvstva kum dr no ne vinagi dr razbira a kato razbera i e gotov da otgovori na tezi 4uvstva togava se minava granicata
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
mmmm to4no za tova govorehПървоначално написано от black_dimond
az se radvam 4e i dvamata go osaznahme na vreme
![]()
Love you Kris !!!
абе хора не ме разбрахте!питам ви:
зна4и с момчето сме си в добри отношения,но както някой каза не може да бъдем само приятели,тъ...аз вече изпитвам чувства,ами той?
и как да разбера?ии ако нищо не става ще бъде ли грешка ако аз направя първата крачка?
или да си замълча...
повярвай ми-не мълчи!!! кажи му пък каквото станеПървоначално написано от Анонимко
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
е да,ама....ако си промени отношението?това ще е още по-зле от сегашното положение
който играе-пичели, който не играе-не пичели!
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
При тези неща няма граници.![]()
ami az nikoga ne sam pravila parvata kra4ka tai 4e moia savet e:ako toi naistina te haresva 6te naru6i tankata graniaca.uspeh :P
Направи я ! Момчето може да си мисли същото като тебе и така до безкрай![]()
mi i az vi podkrepqmПървоначално написано от SEXtreme
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Може би когато свикнеш с него и идва времето когато разбираш,че без него неможеш!!!