- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Ако съм бременна какво да правя?Как да махна плода
хора? вече е 30тия ден а не ми идва цикъла..
по принцип не водя активен полов живот... последно го правих преди две-три седмици.. не позлвахме презерватив но не се наложи... той си направи нещата отвън...
пък... утре ше си правя тест.. я кажете ако съм бременна какво да правя? как да махна плода? а ако се окаже че не съм можете ли да ми кажете на какво може да се дължи тва закъснение... ?????
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
А да си чувала, че презервативът се използва и за предпазване от болести? После ще пищиш, че си хванала СПИН.
По темата - от къде си сигурна, че не е попаднала сперма в теб? Чудеса стават!
hmm 30 dena lo6i4konaprai testa ako e polojitelen nai-dobre spodeli s roditel ili mnogo blizak rodnina ama v1zrasten ne da e nekoi puber i idi na lekar... ma 30 dena si e mnoo ne e normalno
Аз на 10-тия ден бих си направила тест, но се иска скъл за това.
ee kat po4n4te da pla6ite s toa SPIN!! v BG ima-nqma 400-500 du6i seropozitvni i tova sa predimno TIR-adjii, morqci i voenni , na 8 000 000 tva kolko prai!@??? v BG ne e stra6no da se prai sex bez prezervativ ako ne go prai6 izbroenite po-gore ili s prostitutka za mom4encata...ae bez spekolacii 4e mi pisnaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
to na 10-tiq den rezultata nema da e veren pone 14 dni trqbva za da e veren 100%rezultata. Tva ginekolog mi go e kazvalПървоначално написано от `Death`Whore`
Много си запозната. Един въпрос - защо болестите в България да са по-различни? Нямало опасност? Наистина беше, за да я наплаша, обаче децата трябва да се научат. Има други опасни болести, предаващи се по полов път.
лелее гадно! Ама ти верно земи ползвай презервативи! Веднъж ми беше закъснял и аз ного се бях притеснила и най-добрата ми приятелка ми каза, че дори и да съм бременна мога просто да се метна по стълбите и то щяло да умре - оферта си е![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
za drugite bolesti s1m saglasna, taka eПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
сериозно ако съм бременна как ше го махна?? помогнете наще са ултра строги ще ме убият буквалнооо
Абе ти болна ли си ве?! Ти кво - ше чакаш да стане епидемия и тогава ли ше почнеш да слагаш презерватив?! По същата логика можем да кажем, че няма нужда от презерватив, щото много малко забременявали, така ли!? Много си зле, честно! Земи се замисли малко - знаеш ли, че вируса ХИВ на СПИН е обявен за един от най-оипасните вируси?!Не мислиш ли, че това е достатъчно за да се пазиш?Божеее! Как може да сте такива хора бе?!Първоначално написано от Nimfetkata
Admin-Coki:
Строги не строги, по-добре на тях им кажи, от колкото да направиш някоя още по-голяма беля и да си увредиш здравето.Първоначално написано от малина
Имам една приятелка... дребничка, слабичка... страх я беше да каже на техните и 9 месеца никой нищо не разбра...и са е на 17 с 2 годишно дете...
Избора си е твой![]()
nap1lno s1m saglasna s tova :PПървоначално написано от Kulio Gangstera
stava vapros ako ti e gadje i hodite, ne ako ti e za edna no6t estestvenoПървоначално написано от SEXtreme
znam da se paza az ne s1m blondinka :P
И кво като ти е гадже? Аз съм нечие гадже и вече имам доживотен имунитет....ох, някой ден яко ще си изпатиш!Първоначално написано от Nimfetkata
Admin-Coki:
ако тва опътва на някъде...
боли ме кръста.. гърдите ме болят.. имам голям апетит.. но знам че ако си бременна по принцип първо ти се гади псоле идва апетита.. при мене гедене не е имало..... леле Джизъс помогни ми
малее ми направи си тест бе момичее!! кво чакашПървоначално написано от малина
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Всъщност гаденето принципно започва по-късно, а с него идва и огромният апетит.
тоест какво имаш предвид,че два дена ти е закъсняло или 30 дена?акое 2 дена имаха хиляда такива теми,ако са 30 значи си бременна
два дни.. ако не и три..Първоначално написано от shadow4e
обаче ако съм бременна кажете какви хапчета да пия? простинор ше помогне ли или?? кажетеееееее
Postinor се пие до 72 часа след половия акт!
Бтв, на една пзоната И се случи 2 пъти да не И идва по 2-3 седмици и не е била бременна.
Dei se shashka mome!Sled kato picha e svarshil otvan nqma za kakvo da se trevojish!Da,za po-sigurno si napravi edno testche,no az ne vijdam za kakvo se pritesnqvashA tozi neredoven cikal...ami ponqkoga na vsichki se sluchva.Az znam che parvite 3 godinki ne e mnogo redoven...kolko e vqrno neznam,vsichko zavisi ot organizma,a ima i dosta drugi faktori,koito vliaqt.
Хуя до края и душата в рая!
по принцип до ся мие бил все редовен.. миналия пут пак леко закъсня с два три дни... ама тоя пут... станаха повечко дни изплашена съм.....Първоначално написано от Stasi`f`