- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Ако съм бременна какво да правя?Как да махна плода
oh 6to se izkazvash taka we 30dni mi zakasnq ili tam kvoto be6e pfff kakto i da e ...napavi si test i pi6i kakvo e stanalo
Love you Kris !!!
i mene ponqkoga mi propuska edin mesec tfa ne e povod da se na6a6ka6
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
mi na men poprincip predi da mi doide me bolqt gyrdite i imam zverski apetit tyi 4e tova moje i da e priznak 4e skoro 6te ti doideПървоначално написано от малина
a btw nie tuka nqma s kvo da ti pomognem osven da kajem normalnite ne6ta da si kupi6 test, nqkoi da se hvane za glavata kolko glupava tema si pusnala etc..i mejdudrugoto ako si bremenna ve4e nqma lekarstvo ili hap4eta koit da ti helpnat..te deistvat samo predi ploda da se e zakrepil v matkata..bremenna li si samo abort pri dobyr lekar ti e spasenieto ako ne iska6 da zadyrji6 bebeto estestveno..
![]()
ако има плод...Аборт...кофти тръпка...ама трябваше да мислиш
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Може да ти закъснява от много други неща.
Но наистина за сигурно си направи тест, защото малко сперма излиза преди самото изпразване.
И внимавайте с абортите! Това хич не е шега работа, която може а се прави всеки месец.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
В един руски сайт пишеше за хапче, което се продава само с лекарско предписание, и което предизвиква контракции и изхвърляне на плода.
Забравих името на хапчето![]()
otidi na genekolog da ti kaje...i s nego se posuvetvai!
Ле-ле тва беше най-голямата простотия която бях чувала "Ако се хвърля по стълбите и то ще умре"![]()
![]()
ще го оставя без коментар.
Чувала съм,че през първият месец в който си бременна можеш да го премахнеш чрез инджекция,която кара организма да изхвърли плода,но това "изхвърляне" ми звучи доста страшничко![]()
А другият вариант е до 3тия месец аборт ако си под 18 с родителско съгласие.Няма начин просто![]()