.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен
    Не само се пише на кирилица, ами "Ъ" и "А" са си латинско "А"...да не говорим за другите безсмислици.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не само се пише на кирилица, ами "Ъ" и "А" са си латинско "А"...да не говорим за другите безсмислици.
    Какво да кажа, като всяка сутрин виждам "Opalchenska" на всички табели в метрото?

Мега фен
    А магазинът на пъпа на София, на прозорците на който пише с наистина огромни букви "Собственно производство"...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    заяждането за правопис и пунктуация си е чиста дребнавост! тук общуването е НЕФОРМАЛНО, следователно не сме длъжни да пишем безгрешно и на високонаучен стил, а просто разбираемо, на български език. аз лично имам по принцип безгрешен правопис, но тук не се старая. можете да ме наричате неграмотен за това - не възразявам.

Мега фен
    АА, дойдохме си на думата - разбираемо. На няколко човека във форума съм казвала да си подреждат мислите, защото от мненията им нищо не се разбира.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    заяждането за правопис и пунктуация си е чиста дребнавост! тук общуването е НЕФОРМАЛНО, следователно не сме длъжни да пишем безгрешно
    Винаги сме длъжни да пишем безгрешно, независимо какво е общуването.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Писането на кирилица според мен е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , поради факта, че сме българи . (Не го умаловажавайте).
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Град
    По света и у нас
    Не е приятно наистина.Но и на мен ми се е случвало да допускам грешки-от бързане,от недовиждане,неволно.С малко повече внимание и учене всичко ще е тип-топ.Трябва само да има желание \/ \/
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Da_Bitch
    Писането на кирилица според мен е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , поради факта, че сме българи . (Не го умаловажавайте).
    Еш тва май ми е познато от някъде.. :P

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Da_Bitch
    Еш тва май ми е познато от някъде.. :P
    Аз бях това. )

Повече от фен
    Град
    На луната
    простотйй, чалгйй, педерастйй и секви такива думи се пишат с "йй"

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    аз се старая да пиша горе-долу грамотно и мисля, че до някаква степен успявам, но има къде къде по-фрапантни случаи които немогат да говорят правилно, а какво остава за писането?!

п.п.забелязали ли сте, че когато тук форумците слагат запетайки /малко са/ след запетайката няма интервал, а би трябвало да има?!или аз съм в грешка..обеснете
    "Целувка за лека нощ"

Re: 'Й' не е 'и', по дяволите ;(

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Амм, вие нямате ли си копче на клавиатурата, което да отговаря на буквата 'и' от българския език? Защо, за бога, във всяка дума която прочета, съдържаща буквата 'и', е заменена с 'й'?!

'й' като последна буква се използва мноооооого рядко - дискусиИ, не дискусий

Грешката е елементарна, изучава се сигурно към четвърти клас - хайде дайте да пишем нормално? Всеки допуска някакви грешки, но е смешно големи хора да правят толкова елементарни такива.

А и не само това - дори по средата на думата - винаги срещам 'й'.. никога едно нормално, правилно, манечко, сладурско 'и' не видях ...
    Кво се нервиш бе пич, да не са вдигнали бирата в магазина до вас?

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Е й?
    Кво от тва?

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    И и Й ми се струва доста малък проблем в правописа на българина. Много съм се шашкала на объркани О и У, А и Ъ (основно в края на думата) и други подобни... Но днес останах с увиснало чене, след като видях на един познат есето, писано в осми клас. Едно на ръка, че третокласник щеше да го напише по-добре. Пример: "Трябва да ходим на училище, за да се научим на нови хубави работи и да можем после да си намерим работа" ... Нещо такова, не помня как беше точно. Айде и това преживях, Обаче как ви се струва да пише "бАдеще", "данебАда" и някакви такива. Пробвайте да ги кажете с "А" тея думички... Доста странно знучи, не да кажеш да се е объркал нещо, то просто няма как да ги изговориш по тоя начин... Загледах се в цялото му "есе" - е никъде нямаше нито една буква "Ъ". Жив пример, че прекаленото чатене не е полезно...
    Уффф, много взех да се разливам, обаче бях възмутена като го видях...

Голям фен
    Ти се дразниш от една от най-малко дразнещита грешки...

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    ае machok мисля ,че се хабиш понеже както скиах на горе някои написа повечето пишат на латински не на кирилица и признавам си и аз пиша на латински штот така съм свикнал на таз клавиетура мн рядко пиша на кирилица , за което се извинявам
    ..impossible...
    ...is nothing...

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Ехее, има мноооого, ама мнгооого по-фрапантни грешки от едно безобидно "й". Трябва да се въведе правило - над 10 правописни грешки в пост и се трие.
    Десет са много!
    Кой грамотен човек би направил толкова грешки в един пост?!
    Аз казвам пет максимум.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Всеки път, когато чета някаква тема се дразня, защото срещам елементарни правописни грешки. Не казвам, че не допускам грешки при писането, но не съм предполагала, че толкова много хора бъркат думи като "къде", "не знам", "имам предвид", да не говорим за "и" и "й". Както някой се беше изказал в горните постове - ако човек има желание това би могло да се оправи, но явно повечето нямат...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си