.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: DAITE MI SAVET

DAITE MI SAVET

mom4eto koeto mi e nai-dobar priqtel se okaza 4e e vliuben v men ot blizo edna godina... I az imam nqkakvi osobeni 4yvstva kam nego, no ne znam kakvo da prava strah me e kato tragnem i ako se razdelim skoro dali pak 6te sme si priqteli. A sega na 12ti ima rojden den i sam mu obe6tala da sam s nego cql den...
    molq vi daite mi savet!!!

Град
    Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас...
    ami 6tom misli6 4e ima6 4ustva davai deistvai za6toto posole moje da syjalqva6. no ot druga strana bydi vnimatelna v smi gledai da napravi6 taka 4e posle da ne ostanete samo naraneni edin ot drug i da se razvali edno taka dobro priqtelstvo prosto sedni i pomisli malko i sym siguren 4e 6te stigne6 do nai-pravilnoto re6enie. pojelavam ti kysmet
    Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!

Повече от фен
    Ako 4uvstavata ti ne sa mn silni po dobre si ostanete samo priqteli,za6toto nqma ni6to po hubavo ot veren priqtel.Gadjeta kolko iska6,ama istinski priqteli ne se sre6tat 4esto.No ti nai-dobre znae6 kak 6te reagira,ako puk se precaka vsi4ko,za6toto ve4e te haresva - opitai s nego,dano posle da ste si su6titte priqteli oba4e.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Prekarai tzeliq den s nego shte razberesh dali naistina iskash da bydete zaedno. Priqteli ste ot mnogo vreme, koeto znachi, che se poznavate i nqma da ima misteriq v nachaloto, no tova e hubavo ponqkoga.
    Prekarai tzeliq tozi spetzialen den s nego bez zadryjki..tova nai-dobre shte ti pokaje kakvo shte izleze. No bydi chestna sys sebe si i s nego.

Guest
    6te se postaraq da ne zgre6a, za6toto mnogo darja na nego i ne bih iskala da go narana. predpo4itam sebe si da narana no ne i nego.

Голям фен
    Град
    sofia
    ako 6e pravi6 ne6o s nego nai dobre purvo dasi sigurna v 4uvstvata si za6oto ina4e 6e stane mn tupo i za dvamata
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    МноООоооООооОго позначто кажи му че не искаш да ходите плс само ще си развалите приятелството!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Re: DAITE MI SAVET

Цитирай Първоначално написано от gergan4eto
    mom4eto koeto mi e nai-dobar priqtel se okaza 4e e vliuben v men ot blizo edna godina... I az imam nqkakvi osobeni 4yvstva kam nego, no ne znam kakvo da prava strah me e kato tragnem i ako se razdelim skoro dali pak 6te sme si priqteli. A sega na 12ti ima rojden den i sam mu obe6tala da sam s nego cql den...
    Milichka ne pravi tazi greshka ak0 nqmash silni chuvstva kym neg0...Az sgreshih predi 1 sedmica i sega mn syjalqvam za vsichk0,n0 nem0-ga da vyrna vremet0 nazad i da pr0menq neshtata...mN d0bre si p0misli kakv0 shte pravish za da ne sgreshish i da syjalqvash p0sle kat0 mene...naistina p0misli si d0bre!!! Vse pak ste mn d0bri priqteli i t0 0t dylg0 vreme i edvali shte iskash t0va priqtelstv0 da se razpadne pr0st0 ei taka... Jelaq ti mn uspeh :}{}

Цитирай Първоначално написано от mImIt0o0
    Milichka ne pravi tazi greshka ak0 nqmash silni chuvstva kym neg0...Az sgreshih predi 1 sedmica i sega mn syjalqvam za vsichk0,n0 nem0-ga da vyrna vremet0 nazad i da pr0menq neshtata...mN d0bre si p0misli kakv0 shte pravish za da ne sgreshish i da syjalqvash p0sle kat0 mene...naistina p0misli si d0bre!!! Vse pak ste mn d0bri priqteli i t0 0t dylg0 vreme i edvali shte iskash t0va priqtelstv0 da se razpadne pr0st0 ei taka... Jelaq ti mn uspeh :}{}
    taka e neiskam da te razo4arovam ama e taka
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Guest
    Gafyt veche e stanal...Mislish li, che shte zapazite dobroto si priqtelstvo, dori i ako ne trygnate???? Ne bydi taka naivna, plsss....Toi veche ti e priznal, che e vliuben v teb ot EDNA godina...Znachi mu e pisnalo da se krie i da go tai v sebe si. Kartite sa na masata...Dori i da iskash da ste samo priqteli pka shte e naranen i nqma da e syshtoto. Ako trygnete i ne se poluchi, pak shte e naranen i nqma da e syshtoto. No moje i da se poluchi....
    Dano....

Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Ako 4uvstavata ti ne sa mn silni po dobre si ostanete samo priqteli,za6toto nqma ni6to po hubavo ot veren priqtel.Gadjeta kolko iska6,ama istinski priqteli ne se sre6tat 4esto.No ti nai-dobre znae6 kak 6te reagira,ako puk se precaka vsi4ko,za6toto ve4e te haresva - opitai s nego,dano posle da ste si su6titte priqteli oba4e.
    Все едно аз съм го казвала...много точно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Все едно аз съм го казвала...много точно

...

e da no ve4e sam s nego blizo 20 dena i mi e super.Az go obi4am i toi me obi4a. mersi za savetite

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    eeeeeeeee golqm praz 4e 6te byde edin den s nego!!!!!! wse edno zaduljitelno trebe da se slu4i ne6toc c c c c cc c c c c c q stiga gluposti....pa dori da go obmislq dobre hiahAIhAIhIAhIAhIhIAhIAhiahiAhiAH e wie me razbiwate wse edni nemoe da izlezne s priqtel na po kafe ili na po biri4ka - ami trqbwa predi twa da go obsudi s polowin sf i togawa
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от sedric
    eeeeeeeee golqm praz 4e 6te byde edin den s nego!!!!!! wse edno zaduljitelno trebe da se slu4i ne6toc c c c c cc c c c c c q stiga gluposti....pa dori da go obmislq dobre hiahAIhAIhIAhIAhIhIAhIAhiahiAhiAH e wie me razbiwate wse edni nemoe da izlezne s priqtel na po kafe ili na po biri4ka - ami trqbwa predi twa da go obsudi s polowin sf i togawa
    ти четеш ли бе??? темата е стара, а и момичето е написало преди теб че вече са заедно...

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Аз на твое място ако имах някакви чувства, сигурно нямаше да се сдържда само с приятелство, макар че това което ти казаха е много вярно.
    Според мен ако той има наистина силни чувства, те трудно ще отшумят, и вероятно може да се опита да се отдалечи за да потуши бошуващият в него огън (роден поет а). Такива ситуации винаги са ми били много трудни. И аз съм изпадал в нещо такова, но аз бях с приятелските чувства. Когато незнам какво да правя, оставям нещата просто да вървят както си искат.

Помисли си добре и вземи решение. Каквото и да стане не е края на Света все пак

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Цитирай Първоначално написано от Death_F
    МноООоооООооОго позначто кажи му че не искаш да ходите плс само ще си развалите приятелството!
    ot edna strana si prava no za6to kato se e slu4ilo na teb(ako ne se barkam ot mnenietot ti), na men da se slu4i i na neq moje da izleze ne6to probvaite

zdr.nqmah vreme da pro4eta kakvo sa ti pisali drugite i se nadqvam da ne povtorq na nqkoi dumite.poprincip ot edno 4isto i krasivo priqtelstvo se rajda i krasivata i dulgotrainata lubov.nz zashto si napisala "kato se razdelim skoro"koi e kazal 4e shte se razdelite .. a i skoro nikoi nemoje da znae kolko vreme shte budete zaedno tova zavisi ot vas samite ako se borite za lubovta si i imate jelanie da ste zaedno dulgo vreme zashto da ne budete ...?a i shtom sega ste priqteli predpolagam 4e i za napred shte ste dori da skusate postaraite se da e taka tova zavisi pak samo ot vas ako si reshila da pravish neshto napravi go za da ne sujalqvash posle...predi tova moje da si pogovorite za trevogite ti i tova e ... uspeh mili4ka nadqvam se da se suberete i da ste shtastlivi kakto se polaga ne vseki ..

ami kato ima6 i ti 4yvstva lo6o nqma da ste zaedno ne samo kato friends.daje syper 6te vi e.a i kato skusate 6te se dostatu4no privurzani edin kum dryg 4e nqma na4in da ne si ostanete priqteli.spoki davai smelo

Повече от фен
    nqma ot kakvo da te e strah.... ako izpitva6 nqkvi 4ustva ne mu misli... i nqma da skasate skoro ako i dvamata imate 4ustva i dvamata... daje moje se polu4i po seriozna vrazka..... a ako e svqsno mom4e ako ne se polu4i 6te te razbere...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

blagodarq vi mnogo na vsi4ki vie ste super,mnogo mili ne6ta ste napisali, i izleznah te pravi ve4e ot 20 dena sme zaedno i sme mnogo 6tastlivi ne mojem edin bez dryg vseki den se vijdame, i ne iskame da se razdelqme iskame neprekasnato da sme zaedno ( postoqnno si pi6em i mi se obajda na GSMa) prosto vsi4ko e super

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си