.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен
    Град
    Varna

Денят на Победата

Защо е заключена тази тема?
    Значи "Честита победа" за мача с Япония е по-важно, отколкото това много млади хора да научат за победата срещу хитлеризма? Да, може би автора малко е прекалил с пропагандата на идеите си, но все пак смятам че темата е прекалено важна, за да бъде заключена просто така.
    Животът е прекрасен

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Наистина невероятно права си, авторът е попрекалил, но това е един наистина важен ден, който ще остане завинаги в човешката история със своята значимост и не трябва да бъдат забравяни онези, които са отдали сили те си, а някои и живота си в името на нещо толкова жестоко,тиран, срещу който досега нито един друг народ(Русия) не е успял да се справи. Още по - недупостимо ми се вижда това, което е направил machoka ... много жалко бих казала.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    qvno modovete znaqt za6to moje zaradi silnite dumi

Мега фен Аватара на machoka
    Форумът не е поле за политическа пропаганда, а автора във всеки свой пост показва именно това.

Коментирайте каквото желаете, но превърне ли се даден профил в тенденциозно пропагандивен ще бива 'профилиран'.

Пп. Следващият път, като има възражение около дадена модераторска намеса - просто можеш да драснеш ЛС на въпросния мод, пък ако не стигнете до единомислие - тогава да попиташ за мнението на останалите в този раздел.
    Ако всеки несъгласен с дадено мод решение пусне по една тема, какво ще се получи?

Всичко хубаво.

Повече от фен
    Град
    Varna
    machoka: Мисля че в случая можеше да коригираш поста, като изтриеш частта с политическата пропаганда, но да заключваш ЕДИНСТВЕНАТА тема в този форум по случай този ден - мисля че не беше редно.
    Извинявай че коментирах действията ти в тема, но ми се стори доста важно, макар че първоначално мислех да ти изпратя ЛС.
    Животът е прекрасен

Мега фен Аватара на machoka
    Вече има и друга тема

Прощавай, ако според теб съм сбъркал в преценката си, занапред ще бъда по-внимателен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си