.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    u4eni4ka {}
    Guest

razmenqhte li se u4ilteli-u4enici?

Nie se razmenqhme i az bqh u4itelka po ruski ezik. Pisah 4etiri dvoiki i 8 zabelejki (mnogo sum stroga) ama nali izpitvah nqkoi se otarvaha s 6 Pri vas kak be6e

ммм ние нямяхме такова нещо ама ти истински оценки ли писа?
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Ами и ние ще правим нещо такова, но не знам точно кога. Я разкажи преподавателите послушни ли бяха в часовете?

"Hominem te esse memento"

MiDsUmMer`
    Guest
    mnogo be6e qk tozi den pri nas be6e dnes,u4itelite si stoqha na 4inovete i edna daskalka Katerina Stefanova zaspa na 4ina otzad i "u4itelkata" q popita "Kate,sku4no li ti e 4e spi6?" ob6to vzeto mnogo sme6no mina celiq den...dano ima i zanapred

ElEk7rA
    Guest
    i pri nas dnes ima6e takova
    az bqh daskalka po geografiq i fizi4esko
    v edin ot 4asovete daskalkata mi po4na da se 4ervisva,da qde, 4e po edno vreme i si polegna daje ob6to vzeto be6e golqm siir
    a otnosto ispitvaniqta..ujas...izliza nqkoi da razkava uroka i az samo pita kakva ocenka ti trqa,toi q kazva i az q pi6a bez mn0o obqsneniq..napisam edin kup 6-tici

в мото даскало беше мн гот имаше супер мн смех смех смех

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Само да стана учител по някой предмет ... моментално 6ци на всички.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    София
    Днеска имахме само физическо и английски б. Тая по английски ни каза че имаме 20 самоуправление и да правим каквото искаме. Ама докато се решим какво да правим, то минаха 20те минути

Град
    Някъде там...
    i nie imahme den na samoupravlenieto.be6e mn sme6no.az bqh daskalka po muzika.edin moi sau4enik me izpita po bilogiq.bqh za 4,a toi mi pisa 6.mn se izkefih.mn se smqhme.puskahme mn lafove i se pukahme ot smqh.
    [♥]~*{_МожЕ Da CъМ СлАдka,м0же Da He CъМ,Но МожЕ Da Ме uMa6 ... СаМо На СъН!!_}*~[♥]

Ние пък не сме имали такива дни.
    За това пък цял втори срок по история ученици водят часовете като изпитват на новия урок (но нали се сещате, че всички предварително сме си разпределили въпросите и ръцете ни висят постоянно вдигнати без да знаем и капчица от урока, единствено сме научили по 2-3 изречения, които са и отговора на въпроса специално и предварително отреден на нас ).
    Естествено почти задължително е да влезнеш напълно в ролята на господина по история, използвайки култовите му реплики: "Здравейте, мили дечица", "Как си, кукло?", "Скъпа, много си сладка днес" и т.н.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не сме имали такъв ден, но би било супер яко! \/

Супер фен
    Две момичета от нашия клас изнасяха урока а учителите ги слушаха в ролята на ученици,но не са писали оценки

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Nas ni precakaha qko s tez ocenki i tiq det ni gi pisaha po biologiq otivat v dnevnika, a nikoi ne ni kaza 4e 6te izpitvat taka

i pri nas imashe, az bqh uchitelka po nemski ezik...super beshe, izpitah edin uchenik i pochnah da predavam edin tekst, ne che mnogo me slushaha no beshe zabavno, imahme i drug direktor(uchenik) i zamestnik direktor(pak uchenik)
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

mi to losho nqma po princip ,no da e na shega ako e realno
    ti mojesh da sburkash v precenkata si za ocenka
    i po toq nachin da obidish sauchenika si

Да ви се похваля - днес разбрах, че нашият ден на самоуправлението ще е на 29ти май.

Голям фен
    Град
    sofia
    nie 6e se razmenqme na 26 6e bude mn interesno
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    за пръв път за такова нещо чувам от този форум
    при нас не се говори за такова нещо и ... май няма да има
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Nie 6te se razmenqme na 27.05
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Хахаха и при нас имаше и беше много забавно Аз бях даскалка по история иии на повечето писах 6-тици искааам паак...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    xaxax da az bqh u4elka po fizika ... mn ma iznerviha nashte mom4eta ne sprqha da sa hilqt .. bqhti samy ma iznerviha xaxax :P
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    При нас беше на 9 май и беше много забавно. Аз бях учителка по английски и физика( най-гадното) И много ми се искаше едни пачички в моя клас да ги изпитам, ама щяха да останат на изпит, ако го бях направила, а госпожата по биология каза, че трябвало да има такава инициатива всеки месец и така сме щели да разберем колко им било трудно на даскалите.
    Разбрах, че сме намазали групово от цялата инициатива, понеже момичето-министър в София подписало заповед 26 май да не се учи и да не се заучава, най-важното
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    sofia
    nie pravihme samo na nqkoi 4asove