.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Nie o6te ne sme praili takova Ami mije li primerno toq det e u4itel da ni napi6e ne vsi4ki po edna 6 ili da ni dade nqkakvi super elementarni uprajneniq i da ni napi6e ocenkite??? Mi ako e kum kraq na srok ne moje li da ni uformi za godinata ???? \/

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Вика му се "Ден На Самоуправлението", ако говорим за едно и също нещо.
    Имали сме два пъти в нашто даскало - единия път бях даскалка по математика, а вторият - чистачка. И двете длъжности ми харесват

Guest
    За първи път разбрах доказано колко е хубаво хората от класа ти да се страхуват от теб- бях учител по физическо.Накарах кухите лейки да тичат 700 метра и те дори не ми казаха нещо против!После правиха лицеви опори,коремни преси и се набираха на лост.Накрая им писах двойки.И те мълчаха а като излязох почнаха да ме псуват! лалала))Беше супер забавно да гледаш как се мъчат да направят нещо различно от гримиране и тананикане на песни на Преслава.Да, това самоуправление беше добра идея
    Манеее голямо мачение ХаХаХа...явно са си го заслужили
    Ами и при нас беше доста веселко...ама гадното е че аз бях класнаама въпреки това си беше голям купон наистина...и няма да е лошо ако има още такива дни...за да можем по-често да си го връщаме на даскалките \/ :P

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    За първи път разбрах доказано колко е хубаво хората от класа ти да се страхуват от теб- бях учител по физическо.Накарах кухите лейки да тичат 700 метра и те дори не ми казаха нещо против!После правиха лицеви опори,коремни преси и се набираха на лост.Накрая им писах двойки.И те мълчаха а като излязох почнаха да ме псуват! лалала))Беше супер забавно да гледаш как се мъчат да направят нещо различно от гримиране и тананикане на песни на Преслава.Да, това самоуправление беше добра идея.
    Брей,брей ха-ха-ха ама те верно са били монго кухи,щом са се "страхували" от някъв си ученик,правещ се на учител Бтвв каква е тая злоба бе Направо немога да повярвам,че хора от един клас могат така да се мразят

ПП В Немската такова нещо не е имало,ама ще е много яко-ще се пишат само 6ци Тъкмо ще си оправим оценките по немски,че хич не са розови...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    I pri nas ima6e takova az bqh po psihologiq za6toto moq uspeh a nai dobyr po psihologiq ot na celiq klas ne pisah zabelejki i dvoiki se pak si obi4kam syu4enicite be6e ni mn mn zabavno

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си