- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- razmenqhte li se u4ilteli-u4enici?
Nie o6te ne sme praili takovaAmi mije li primerno toq det e u4itel da ni napi6e ne vsi4ki po edna 6 ili da ni dade nqkakvi super elementarni uprajneniq i da ni napi6e ocenkite???
Mi ako e kum kraq na srok ne moje li da ni uformi za godinata ???? \
/
![]()
![]()
![]()
Вика му се "Ден На Самоуправлението", ако говорим за едно и също нещо.
Имали сме два пъти в нашто даскало - единия път бях даскалка по математика, а вторият - чистачка. И двете длъжности ми харесват![]()
За първи път разбрах доказано колко е хубаво хората от класа ти да се страхуват от теб- бях учител по физическо.Накарах кухите лейки да тичат 700 метра и те дори не ми казаха нещо против!После правиха лицеви опори,коремни преси и се набираха на лост.Накрая им писах двойки.И те мълчаха а като излязох почнаха да ме псуват! лалала))Беше супер забавно да гледаш как се мъчат да направят нещо различно от гримиране и тананикане на песни на Преслава.Да, това самоуправление беше добра идея
Манеее голямо мачение ХаХаХа...явно са си го заслужили
Ами и при нас беше доста веселко...ама гадното е че аз бях класнаама въпреки това си беше голям купон наистина...и няма да е лошо ако има още такива дни...за да можем по-често да си го връщаме на даскалките
![]()
\
/
:P
![]()
Брей,брейПървоначално написано от Whisskas
ха-ха-ха ама те верно са били монго кухи,щом са се "страхували" от някъв си ученик,правещ се на учител
![]()
Бтвв каква е тая злоба бе
![]()
Направо немога да повярвам,че хора от един клас могат така да се мразят
![]()
ПП В Немската такова нещо не е имало,ама ще е много яко-ще се пишат само 6циТъкмо ще си оправим оценките по немски,че хич не са розови...
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел