.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: the_o.c_girl

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Аз предлагам да полъскаме заедно!
    П.С.> Тая Estranged не получи ли бан вовеки-веков? Май така пишеше в темата за бановете. Та, ако информацията ми е правилна да попитам - ами, какво още я търпиш, бе, мачок? Не стига, че е тотално анти на всичко, ами си позволява и да се заяжда с теб (нещо, което не на всеки позволяваш и ми намирисва на шуро-баджанащина ). Та да обобщя - да полъскаме заедно!
    kakvo ima6 napredvid hehe

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Аз предлагам да полъскаме заедно!
    П.С.> Тая Estranged не получи ли бан вовеки-веков? Май така пишеше в темата за бановете. Та, ако информацията ми е правилна да попитам - ами, какво още я търпиш, бе, мачок? Не стига, че е тотално анти на всичко, ами си позволява и да се заяжда с теб (нещо, което не на всеки позволяваш и ми намирисва на шуро-баджанащина ). Та да обобщя - да полъскаме заедно!
    Грешка - devil4e получи бан вовеки-веков. Хаххахахха... 1. Не съм тотално анти на всички и 2ро - не съм се заяждала с него. По-скоро може да се каже че съм се заяла с the_o.c_girl, защото в мнението си не съм обсъждала Мачока Иначе - не съм сигурна защо продължавате да го смятате за Администратор. Ако ще говорите за бан - говорете с Цецо и с Цоки. Даже бих ви препоръчала с Цоки, защото няма да има смисъл да го обеждавате - ние сме в "много добри" отношения с него
    Да поясня - в темата за банове се пишат много неща, но трудно се изпълняват, така да се изразя

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Стори ми се, че имаш бан на АйПи-то, затова е станала грешката. Нищо, де, и сега заслужаваш бан. Отгоре на това си погледни мненията и ще видиш, че по-голямата част от тях са негативни и свързани с отричането на едно, отколкото с подкрепата на друго. Това не е ли анти? Както и да е, дано положиш необходимите усилия в тази насока.
    П.С.> С мачока така и така се заяждаш, пък дали в тази тема, или в някоя друга...
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    Стори ми се, че имаш бан на АйПи-то, затова е станала грешката. Нищо, де, и сега заслужаваш бан. Отгоре на това си погледни мненията и ще видиш, че по-голямата част от тях са негативни и свързани с отричането на едно, отколкото с подкрепата на друго. Това не е ли анти? Както и да е, дано положиш необходимите усилия в тази насока.
    П.С.> С мачока така и така се заяждаш, пък дали в тази тема, или в някоя друга...
    Имам бан на АйПи-то Добре де, може и да заслужавам бан, но заради мненията ми ли? Всмисъл не може да получа бан за мнения, които не се харесват на другите потъребители, нали?
    И не съм много съгласна с това, че съм против всичко. Още по-малко съм съгласна че съм се заяждала с Мачока в тази или в някоя друга тема.
    А за усилията в тази насока - вярно е че имам нужда от шлайфане на характера, така че тва го приемам.
    Друг е въпросът че темата не е какви са моите кусури. Да не говорим че не е много правилно да обсъждаме който и да е.
    Няма да се извинявам на the_o.c_girl, не смятам че съм казала нещо, за което съжелявам. Е, Мачока, теб ако съм те обидила - извинявай.

П.П. Боже... Почва да ми писва

Мега фен Аватара на machoka
    air_J

Дали мастурбирам при мисълта за девилчето или правя луд, див, животински и необуздан секс с нея през вечер, мисля че не ти влиза в работата

Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Да не говорим че не е много правилно да обсъждаме който и да е.
    E, добър ден.. цялата тема е такава, което говори, че и е крайно време за ключ.

А и без ключ - мисля, че сме достатъчно големи хора просто да спрем да обсъждаме.. както направи експлойтед

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    air_J

Дали мастурбирам при мисълта за девилчето или правя луд, див, животински и необуздан секс с нея през вечер, мисля че не ти влиза в работата

Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Да не говорим че не е много правилно да обсъждаме който и да е.
    E, добър ден.. цялата тема е такава, което говори, че и е крайно време за ключ.

А и без ключ - мисля, че сме достатъчно големи хора просто да спрем да обсъждаме.. както направи експлойтед
    Аре, аз спирам. Скъсах си нервите с тоя форум.

Повече от фен

............

ne se zaqjdaite i pls zaklu4ete temata
    MISLQ 4E TEMATA E PRI4LU4ENA

Повече от фен
    заключете темата

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз не искам ОС детенцето да бъде баннато..ако се махне с кой ше се заяждам..?
    има всъщност доста хора с които да се заяждам де, но точно тя има някак ... особен .. интелект...
    алелуя.

Голям фен
    Град
    sofia
    maliiiiiiii kvo q posqkohte haha ostavete momi4eto da di6a kvo tolko e napravilo mn puk vajno vseki ponqkoga pi6e bezsmisleni postove

Повече от фен
    evanescence_fen4e Пуснато на: Нед Май 14, 2006 2:54 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

заключете темата

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от evanescence_fen4e

--------------------------------------------------------------------------------

заключете темата

Abe kurvo zlobna kvi sa tiq guposti ot tebe be ebati ne im pisna na xorata da zlobeqt i da se zaqjdat...vse si namirat za kvo da sa nedovolni i postoqnno se opitvat da sduxat drugite...Az sam sa6tiq btw oba4e mislq 4e tva e super tupa tema i vaob6te nz za6to tolkiova q komentirate.Kato ne vi xaresa nqoi kvo e pisal ili pital prosto si traite bez da si izlivate natrupanite pederqas6tini i kvito tam otricatelni 4uvstva varxu xorata koito i bez tva si imat problemi...

Повече от фен
    Чакам КЛЮЧ

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от evanescence_fen4e

заключете темата
    Тъпа ли си или не разбираш че колкото и мнния да пуснеш с еднакъв текст, само флуудиш, а нищо не се праи. Пиши едно ЛС на Мачока, той е добро дете, ще заключи темата. Защо се праиш на тъпа с 500 еднакви мнения???

Повече от фен
    1. az sam M ne F
    2. kvo ot tva 4e sme fr ako ima6e tema za tvoi fr nqma6e lli da go za6titava6
    3. iksam da zakly4at temata za da ne q obijdate pove4e

amo pojelavam ti uspeh[/quote]само заради ника заставам зад ст раната на
    the_o.c_girl

Град
    kakva polza, be ti si se poburkal tolkova tupi izkazvaniq ne sum 4uvala ot teb i ot avtorkata pisna mi ot takiva gluposti

Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    можеше да приемеш тази тема като критика, но явно предпочиташ друго...
    4uite ne6to nqmate nikakvi argunenti za tazi tema linkovete bqha tupi ,a az nikoga ne se izkazvam tipo,qsno kato kakvo da go priema kato kritika i ot kogo ot teb ili ot avtorkata i kakvo sega haide i 1 tema za evanescence_fen4e da napravim,za6toto ne go haresvate are vurvi da se zaqjda6 nqkude drugude i kakvo iska6 li link4e za tvoi mneniq ahahahh koito sa samo s emoteconi samo da ne gi redaktira6

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от freestyler
    Abe kurvo zlobna kvi sa tiq guposti ot tebe be ebati ne im pisna na xorata da zlobeqt i da se zaqjdat...vse si namirat za kvo da sa nedovolni i postoqnno se opitvat da sduxat drugite...Az sam sa6tiq btw oba4e mislq 4e tva e super tupa tema i vaob6te nz za6to tolkiova q komentirate.Kato ne vi xaresa nqoi kvo e pisal ili pital prosto si traite bez da si izlivate natrupanite pederqas6tini i kvito tam otricatelni 4uvstva varxu xorata koito i bez tva si imat problemi...
    Курва злобна? Не кучка звучи по-добре \/
    ами да злобна съм ама то злобните оцеляват в живота и най-важното злобните кучки Та винаги съм имала отрицателни чувства към глупавите дечица или на кратко казано измет (понякога съм много мила) та да затова обичам да се заяждам с тях и още повече да им вдигам кръвното \/ та с тая тема за пореден път се доказа колко скучен е станал форума и как глупавите безделничета продължават да се толерират за това като една високо културна палнолетна КУРВА или КУЧКА както се изказахте решавам да спра да ви тровя нещастният живот, а на всички които ме защитиха едно голямо благодаря ние така или иначе се знаем много добре и винаги ще сме по-старичките тука (старо=мъдро) много съжелявам, че ще ви лиша от високо интелигентните си постове и заяждания ама мисля, че това е последният ми пост. Категорична съм !
    И аз ви обичам, а и може да не ми триинете постчето
    Благодаря за 3 годишният ми престои тук \/ Беше хубаво, а всички по-близки ще продължим да подържаме връзка.
    Лека вечер използвайте форума максимално
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Град
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Цитирай Първоначално написано от freestyler
    Курва злобна? Не кучка звучи по-добре \/
    ами да злобна съм ама то злобните оцеляват в живота и най-важното злобните кучки Та винаги съм имала отрицателни чувства към глупавите дечица или на кратко казано измет (понякога съм много мила) та да затова обичам да се заяждам с тях и още повече да им вдигам кръвното \/ та с тая тема за пореден път се доказа колко скучен е станал форума и как глупавите безделничета продължават да се толерират за това като една високо културна палнолетна КУРВА или КУЧКА както се изказахте решавам да спра да ви тровя нещастният живот, а на всички които ме защитиха едно голямо благодаря ние така или иначе се знаем много добре и винаги ще сме по-старичките тука (старо=мъдро) много съжелявам, че ще ви лиша от високо интелигентните си постове и заяждания ама мисля, че това е последният ми пост. Категорична съм !
    И аз ви обичам, а и може да не ми триинете постчето
    Благодаря за 3 годишният ми престои тук \/ Беше хубаво, а всички по-близки ще продължим да подържаме връзка.
    Лека вечер използвайте форума максимално
    ne se li pi6e пълнолетен ,be kulturo

Град
    haide i ti sled neq krugom mar6 kum stamboloviq

Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    After you, my lady...
    heheh malko izturkano:}leka no6t

Повече от фен
    Град
    sofia
    ооооффффф аре оставете момичето намира изощо ни6то ло6о не е направила

Повече от фен
    marche podrepqmte i ti kazvam taka(moje da e iztarkano ama karai)"prodaljavai v sa6tiq dyh" are yspeh v jivota na marche
    a exploitedteen misli kvo kazva6 6toto nz ko 6e stane posle ne se sardi po pi6a li4no za teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си