.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    veneta________
    Guest

V1pros K1m Mom4etata MMM

Mom4eta otgoverete mi 6toto az sam adski obarkana....mojete li da narejdate nqkoe momi4eta ( v smisal da q obijdate) i v sa6toto vreme da q haresvate.?Ami ako ste a vijdali da se zanasq s va6 priqtel?

ами може ако са в детската градина или там до 6-7 та понякога и 8 клас може ! в детските години когато някое момче тормози момиче е белег че я харесва

Не се надявай...

Мега фен
    Позволявам си да казвам обидни думи само на гадже, и то не вчерашно. Но това не е обиждане. Има 2 варианта, и при двата няма смисъл да се надяваш:
    1. Мисли нещата, които казва.
    2. Не ги мисли /може да те харесва, може да ти се кефи като човек/, но другите мислят, че си зле и той не иска да мислят него за зле, защото мисли теб за незле.

Второто е доста гадно. Имаше един от моя клас и той ми каза, след като завършихме, че ме бил мислел винаги за печена, обаче другите ме мислели за зле и той се правел. Същият този младеж /и един друг пак от класа ми/ или само казва здрасти, или се прави, че не ме познава, ако е с други хора. Яко.

Мега фен Аватара на machoka
    Може, разбира се

За 'тормоза' - също.. никое момче няма да си 'губи времето' /в добрия смисъл'/ с момиче, към което няма интерес

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Може, разбира се

За 'тормоза' - също.. никое момче няма да си 'губи времето' /в добрия смисъл'/ с момиче, към което няма интерес
    Ха! Ето и една мъжка гледна точка, която се оказа доста различна от женските по-горе.. Може би има резон авторката на темата да се обърнала специално към момчетата..
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

veneta________
    Guest
    :P mersi mn a tva poslednoto me izkefi

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    в същото вр. да я обиждат..мии бившиа ми повтаряше колко сум глупава и че вс. жени са тъпи!...мн ме засягаше...и от мухата..правех слон

Супер фен
    Не е изключено

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    в същото вр. да я обиждат..мии бившиа ми повтаряше колко сум глупава и че вс. жени са тъпи!...мн ме засягаше...и от мухата..правех слон

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Не е изключено
    Аз съм на същото мнение.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Не е изключено
    Аз съм на същото мнение.
    pravi sa
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Голям фен
    Град
    Пловдив
    да...правил съм го,за да изследвам поведенческите реакции на момичето
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Мачоу
    Guest
    Па възможно е и тва.Ако момъко не умее да лафи добре,а сака да си гукате нещо нищо чудно и такива неща да използва

Повече от фен
    Хах,ние с моето мило постоянно се обиждаме и се бием като малките деца... не се коси.То всъщност зависи от момчето,ако е някой романтик (бляк) никога не би го направил,но ако е някой по-дивичък...

veneta________
    Guest
    mda ama az vse o6te ne moga da razbera kakvo kara edno mom4e da obijda momi4eto koeto haresva ne moje li da si dade smetka 4e e t1po i q naranqva po toq na4in

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Естествено, че може и е нормално. Аз го правя често и го смятам за задължително не за друго, а защото така момичето не губи интерес към теб (говоря от личен опит), отгоре на това съм забелязъл, че немалко момичета хич даже не им е чак толкова гадно да ги обиждат. Ако от самото начало почнеш със "обичам те", "не мога да живея без теб" и т.н., още на втората седмица максимум те късат, а ако показваш, че си мъж на място, и че едва ли не не ти пука за момичето, тя супер бързо "лапва" и до месец-два ще е влюбена вече (отново говоря от личен опит). Айде, успех със свалките!
    П.С.> Става въпрос за началото на връзките, първите месец-два, а не за по-нататък (макар истинските обиди да са баш в края на връзката).
    Левски шампион але але!

Град
    Надежда
    Не, не бих!
    Не бих обидил дори и някое момиче, което ме обиди мен. Просто не съм такъв човек. Отнасям се с хората така, както искам да се отнасят с мен. И мисля, че го постигам (до известна степен)

ПП. има много други неща, с които можеш да заинтригуваш едно момиче, вместо да я обиждаш

tova e tupo kogato mom4etata te obijdat i em da te psuqt em da te haresvat tupo e taka otdale4ala6 momi4eto i to zapo4va da te mrazi az pone taka sam razbivala mnogo sarca :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си