.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    xaXAXaxAx olee ti si se podigral napravo s neqQ!I az da sym i az taka shte napravqq
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

vie puk s tiq bubi da beshe izmislil ne6to drugo !!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Вътьо
    Ще я забравя, няма как иначе...
    Все пак аз съм си такъв - или ме харесват, или не...Явно не ме харесва . Както се изразих, не ми заслужава бубите!
    Човек недей за такава глупост да я забравяш!!!По-добре отиди при нея и си оправи нещата!!!

Re: Сгафих в леглото - помощ!

гъди-гъди-гъди, буба-лази буба-лази, бръм-бръм-бръм
    kak ti doide na uma tva da i kaje6 AXXAXAXAXAXAXAX leleeee az se scepih ot smqh kato go 4etoh tva 4esna duma.no kakto wsi4ki kazaha , nai dobre e da i se izvini6

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    другия път и кажи "я какво се криело тукаа..."
    хахаха напрайх релеф на корема от вас...ми пич другия път не се подигравай с нея...а за връщане..извинение се очаква от теб...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Е добре де, ма аз като й звънна на телефона, тя ми разправя " Говори си с бубата...Аз и викам " ма бубата е при тебе, аз нямам такова нещо" а тя винаги ми затваря после...
    Според вас кво да правя сега?
    говори си с бубата вика хахахахахахахаххахахааааа ааа аа не братле ти луд ли си ве хахахахахаххахахаха стиа бе .. иди да и се извиниш ахахахахаххахахахяахахаха хахаххааххахахахахахахаха ене не не
    my zadnik is velik

Фен
    Град
    Pazardjik
    xxx egasi ligluoto si i by the way tva e za sex temata mai

apf az pa bila kazala kvo 6e i se izvinqva6 kato e tolko tapa i nemoje da razbere 6egata zna4i ne e za tebe nameri si takava det i tq 6te ima 4ustvo za humor i 6te te haresva ama ina4e 6egata e qka :P

E ti si lud eee cttctctctctct kak mojesh da se hilish po vreme na sex oshte poche che kato i praish ti na neq kef ne tq na tebe normalno i az da beh i az shteh da napravq taka!
    ObichaM te Viki!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Явно няма чувство за хумор момичето. Не си направил нищо лошо за да се извинявш. Напротив тя трябва да се извини за шамара.
    I az taka mislq,daje mi se struva zabavno.Qvno ne e bila v nastroenie.

A BE KO SE JALVASH DREMETI NALI NA TEBE TI E BILO KEF EBIIIIII I MAMTA DREME TI PRAI SI KEFA I TOVA E ))) SHEGA SI NAPRAIL AMA NEMA KOI DA SE SETI BOLI TE DJEBA ) IMA I DRUGI
    ObichaM te Viki!!!

е браво бе! таквоз нещо казва ли се по време на секс! момичето сигурно си е мислело в този момент колко и е яко, а ти изведнъж "буба лази та буба лази" иди при нея, не й звани по телефона, и й обясни, че просто ти е било яко и си откачил малко и тва е. айде успех

xahxah gudi gudi buba lazi buba lazi e dam gadno e shtoto moje da si e pomislila che ima problem sus sorry che shte go kaja Sramni ralta tam po.... i moje i zatova da se e pritisnila no nishto ne se znae se pak BUBA LAZI e mn qko
    ObichaM te Viki!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си