- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сгафих в леглото - помощ!
xaXAXaxAx olee ti si se podigral napravo s neqQ!I az da sym i az taka shte napravqq![]()
Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!
Човек недей за такава глупост да я забравяш!!!По-добре отиди при нея и си оправи нещата!!!Първоначално написано от Вътьо
kak ti doide na uma tva da i kaje6 AXXAXAXAXAXAXAX leleeee az se scepih ot smqh kato go 4etoh tva 4esna duma.no kakto wsi4ki kazaha , nai dobre e da i se izvini6Първоначално написано от Вътьо
![]()
хахаха напрайх релеф на корема от вас...ми пич другия път не се подигравай с нея...а за връщане..извинение се очаква от теб...Първоначално написано от doctordre
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Първоначално написано от Вътьо
![]()
говори си с бубата вика хахахахахахахаххахахааааа ааа аа не братле ти луд ли си ве хахахахахаххахахаха
стиа бе .. иди да и се извиниш ахахахахаххахахахяахахаха хахаххааххахахахахахахаха ене не не
my zadnik is velik
xxx egasi ligluoto si i by the way tva e za sex temata mai
apf az pa bila kazala kvo 6e i se izvinqva6 kato e tolko tapa i nemoje da razbere 6egata zna4i ne e za tebe nameri si takava det i tq 6te ima 4ustvo za humor i 6te te haresva ama ina4e 6egata e qka :P
E ti si lud eee cttctctctctct kak mojesh da se hilish po vreme na sex oshte poche che kato i praish ti na neq kef ne tq na tebe normalno i az da beh i az shteh da napravq taka!
ObichaM te Viki!!!
A BE KO SE JALVASH DREMETI NALI NA TEBE TI E BILO KEF EBIIIIII I MAMTA DREME TI PRAI SI KEFA I TOVA E))) SHEGA SI NAPRAIL AMA NEMA KOI DA SE SETI BOLI TE DJEBA
) IMA I DRUGI
ObichaM te Viki!!!
е браво бе! таквоз нещо казва ли се по време на секс! момичето сигурно си е мислело в този момент колко и е яко, а ти изведнъж "буба лази та буба лази" иди при нея, не й звани по телефона, и й обясни, че просто ти е било яко и си откачил малко и тва е. айде успех![]()
xahxah gudi gudi buba lazi buba lazi e dam gadno e shtoto moje da si e pomislila che ima problem sussorry che shte go kaja Sramni ralta tam po.... i moje i zatova da se e pritisnila no nishto ne se znae se pak BUBA LAZI e mn qko
![]()
ObichaM te Viki!!!