- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- май съм нимфо
Уф хора май се повредих нещо. От доста време свършвам по 3 пъти на ден. Към обяд си права една чикия, след това вечерта към 6 права секс с приятелката ми. Там свършвам веднъж и след около 10-тина минути правим втори тек. Тоест събира ми се да свършвам по 3 пъти на ден![]()
Нормално ли е или ........
забравих да кажа...19 годишен съм
abe ti normalen li si :P vseki dr bi se radval,ako naistina e taka,toi trygnal da se pritesnqva,shtom ima koi da chukash nqma loshoПървоначално написано от ;)
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
^KaSiDi^,
'абе, ако наистина има кой да *ука, има си солидна доза за притеснение![]()
заради това, че си правя и чикии ли?Първоначално написано от machoka
![]()
еми незнам, но просто към 10-11 супер много ми се преисква да права секс, обаче като няма възможност тогава и....А пък да се стискам до вечерта като се видим някак си...
hmmm ne mislq,verno da ti kaja,ako frenda mi moje da me chuka po 3 4 pyti na den shte go bogotvorq :P tai che ako i negovata macka e nqkva zagorqla nqma mqsto za pritesnenieПървоначално написано от machoka
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Виж и аз съм на 19 като теб,но не мисля че си... както казваш.Поне аз мисля че е яко.Сега дали ще го правиш по 2 пъти или по 3 няма значение.Важното е да ви е кеф и на 2-а.Аз лично бях като теб,ама на бившата и писна някак не можеше да смогне по 3 пъти и аз спрях.Щом твойта не се оплаква давай.Продълважай във същия дух.Нали трябва да се подкрепяме,хем и ти си от Бс аре лице само напред и да не ти пука
![]()
Секса е като математика-прибавяш леглото,изваждаш дрехите,разделяш краката и се умножаваш. .!.-....{P}Замисли са за неограничените възможности ......
DA pe brato pritesnqvai se mnogo e lo6o tva deto prai6 horata sa ti go kazalio sutrin ve4er onanizam zdrav i bodar organizam![]()
1-2 teka so what ??? 4e az za pod 2-3 teka ve4e ne mi se zanimavam.
Tragnal si da se pritesnqva6 4e go prai6 i ti e kef trevoji se ako go prai6 i ne ti e kef ili puk ako vob6te ne go prai6![]()
Ne si potarsila dobre 6ti kaja azКод:ako frenda mi moje da me chuka po 3 4 pyti na den shte go bogotvorq
Ха, е, аз съм правил по 10 чекии на ден. Не сме се събрали да се хвалим. Един приятел се беше зарекъл, че ако си намери жена, която да му пуска по 3 пъти на ден, ще се ожени.
А всъщност бих предпочел да правя секс веднъж на ден, пък ако се наложи, няма да е проблем да увеличим бройката![]()
хЪх.. не ме разбрахте, имах предвид 'кой' - мъжки род![]()
шегувкам се..
иначе за да не ме цензурират колегите, да кажа и нещо по темата :P -> абсолютно нормално си е и .. няма от какво да се притесняваш. .
притеснявай се, ако не можеш да вдигнеш малкия приятел.. сега си си за завиждане![]()
oooo gorki4kiq tinameril si ot kfo da se oplakva6 ima hora koito ne pravqt sex s meseci :P prodaljavai v sa6tiq duh
![]()
Първоначално написано от ^KaSiDi^
ми да РАДВАЙ СЕ!!!!!
нема лошо бате даваой докато можещ сега ти е времето![]()
давай бате...то са е възрастта дето удря хормона...после ния ти е толкоа кеф![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Lud li si be,ti problemi nqma6 nikvi,tuka xorata se 4udqt kak da legnat s nqkoi toi bil nimfo...