.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: uplashena

Hybrid View

gost.
    Guest

uplashena

Zdraveite,imam edin vypros kym vas:
    dnes kakto si hodeh i ritnaha topka kym men koqto me udari nisko v korema v pyrviq moment ne me zabolq,no v posledstvie zapochnah da izpitvam typi bolki tam.i zabelqzzah che na gashtichkite mi ima nqkakvi svetlo kafevi petna neznam dali e ot udara,zashtoto po princip imam i bqlo techenie koeto na momenti e po silno.Spored vas moje li da mi e stanalo neshto?

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    пред мензис ли си?

gost.
    Guest
    mi sled nqkolko dni trqbva da mi doide

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    mi na men..predi da mi doide...mi te4e ne6to..kafqvo li..nz...mislq 4e nqma za kvo da se pritesnqva6, no se sym mn sigorna..

gost.
    Guest
    oh,dano prosto mnogo se izplashih,moje i da e ot tova che shte mi idva znam li...dano e ot tova,zashtoto ako e stanalo neshto neznam

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    moje da pogovori6 s maikati za tova!

gost.
    Guest
    razbira se samo chakam da se pribere,no iskah predi tova vse pak i tuk da popitam ako nqkoi moje da pomogne s informaciq dano vsichko e nared

Супер фен
    Град
    Sofia
    не е изключено да са те контузили леко. Вярвам, че ще се оправиш от само себе си!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

gost.
    Guest
    a kakvo trqbva da reche консузили

vig ako sa te kontuzili oshte kato sa te udarili trqbvashe da te zaboli silno nishto ti nqma prosto cikala shte ti doide ako imashe neshto seriozno shteshe vednaga da si proli4i

gost.
    Guest
    ami loshoto e che ne mi doide...

spri da se pritesnqvash shte ti doide ve4e ako ti zakasnee pove4e vreme togava hodi na lekar no li4no az mislq 4e nqma ot kakvo da se pritesnqvash

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    ако имаш възможност, за собствено успокоение - ехограф на корем. не боли

Спокойно,според мен това е точно предвестник,че ще ти дойде.На мен не ми се е случвало,но на мои приятелки да,така че няма от какво да се притесняваш.

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

gost.
    Guest
    mi znachi doide mi normalno...no na pyrviq den me boleshe ujasno mnogo za pyrvi pyt mi se sluchva da izpitvam takava bolka,no nadqvam se vsichko da si e normalno=]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си