- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nqmam mu doverie
hodq s edno mom4e ve4e 5 meseca.mn go haresvam,no ne moga da buda sigurna v negovite 4uvstva.dali godinite imat zna4enie za6toto az sum na 14god,a toi na 19.edin mesec predi da trugnem toi be6e re6il da se jeni za momi4eto,s koeto hode6e ot 2 god.sega postoqnno si mislq 4e mi izneverqva i mu nqmam doverie.daite mi suvet za suzdalata se situaciq.
Ситуацията сама си си я създала - въбразяваш си някакви работи и си им вярваш. той направил ли е нещо, с което да те нарани, видяла ли си го с друга, скрил ли се е някой път за да говори по телефона? Единствено сама можеш да си помогнеш като престанеш да мислиш глупости и да си въобразяваш какво би могъл да прави докато не си с него. За съжаление не можеш да го следиш 24/24 часа така че просто се успокой и малко по-смело. Щом е с теб значи го иска - не е вързан с брачна халка за да е длъжен, т.е ако искаше да е с друга просо щеше да скъса с теб.
vrizkata vi nqma budeshte
ami budi po to4en.za6to vruzkata ni da nqma bude6teПървоначално написано от BLOOD_SUCKER
попринцип на мъж доверие..(нищо лично
)
ее, айде пък ти сега...Първоначално написано от SeXyTo_f
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
mi toi e sre6tnal tebe i e skusal s momi4e s koeto e imal 2godi6na vruzka i za koeto e 6tql da se jeni!na mene mi se struva 4e ima silni 4uvstva i ti bi trqbvalo da mu vqrva6,az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da mu vqrvam!se pak skusal e s momi4eto s koeto e 6tql daq sklu4va brak,tova ne govori nikak malko za 4uvstvata mo!No vnimavai da ne go otblusne6 s tezi sumneni,za6toto i tova moje da staneПървоначално написано от mn oburkana
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Много кофти ситуация.Първоначално написано от mn oburkana
За съжаление, без доверие, една връзка винаги е обречена на провал.![]()
Ами щом е с теб 5 месеца едва ли не изпитва нищо към теб.Ако беше така отдавна да е посиакл да се разделите.Просто преразгледай поведението му-как се държи с теб,прекарвате ли достатъчно време заедно,виждаш ли блясък в очите му когато говори за теб...Няма как да не усещаш кога един човек има изкрени чувства към теб и кога просто за него си една играчка.Ако искаш да си с него и да изградите една още по-здрава връзка се отърви от тия съмнения,защото наистина ще доведат връзката ви до край.доверието е едно от най-важните неща за да бъдат двама души заедно.Обаче ако не успееш и продължаваш да се съмняваш с него-по-добре ще е да не се измъчваш и да сложиш край на връзката си с него.Не можеш да го целуваш например и да си мислиш"Тия устни ся други устни ли са целували"![]()
ooooo opredeleno e takaПървоначално написано от p4elata_brumze
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Най-добре поговорете....за да разберете дали това недоверие е неоправдано..или имаш право да не му вярваш
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
nqma kvo da se lujem nai vajnoto v edna vruzka e da ima doverie kato go nqma bude6eto ne e mn rozovo
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
nai dobre e da govori6 s nego... taka da stoi6 i da si blaska6 glavata nqma smisal a i se izma4va6... s vaprosi izneverqva li mi.. ne mi izneverqva posle nqkoi drug vapros kade e kogato ne sam s nego... i taka...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg